התפקדות נובמבר! שם: גיל: מקום מגורים: אייסי\מסן: מסר לאומה: תמונה שלכם:
D dragonit12 New member 2/11/08 #1 התפקדות נובמבר! שם: גיל: מקום מגורים: אייסי\מסן: מסר לאומה: תמונה שלכם:
S Swap Meet New member 2/11/08 #2 כן המפקד!../images/Emo54.gif שם: עינב גיל: עוד מעט 14 מקום מגורים: השרון מסן: [email protected] מסר לאומה: תחייכו!
כן המפקד!../images/Emo54.gif שם: עינב גיל: עוד מעט 14 מקום מגורים: השרון מסן: [email protected] מסר לאומה: תחייכו!
D dragonit12 New member 3/11/08 #3 |מפקד| שם:שלומית.. גיל:17 ו8 חודשים! מקום מגורים: ר"ג.. אייסי\מסן:במסר מסר לאומה: קר לייי,ואני חולה,ונמאס לי להיות חולה! תמונה שלכם: אתם באמת רוצים לקבל התקף לב או משהו?
|מפקד| שם:שלומית.. גיל:17 ו8 חודשים! מקום מגורים: ר"ג.. אייסי\מסן:במסר מסר לאומה: קר לייי,ואני חולה,ונמאס לי להיות חולה! תמונה שלכם: אתם באמת רוצים לקבל התקף לב או משהו?
מ מותק בנפש New member 4/11/08 #5 מתפקדת שם: ליאל גיל: 15 וחצי מקום מגורים: לוד.. לצערי :/ אייסי\מסן: 204297432, [email protected] מסר לאומה: תן חיוך, הכל לטובה תמונה שלכם: לעעע
מתפקדת שם: ליאל גיל: 15 וחצי מקום מגורים: לוד.. לצערי :/ אייסי\מסן: 204297432, [email protected] מסר לאומה: תן חיוך, הכל לטובה תמונה שלכם: לעעע
מ מותק בנפש New member 5/11/08 #7 כי... זו סתם עיר מגעילההה שמשעמם רצחח, ואין לאן לצאת, וכולם מגעילים כאלה מלא פרחות פקאצות ופולל ערסים
כי... זו סתם עיר מגעילההה שמשעמם רצחח, ואין לאן לצאת, וכולם מגעילים כאלה מלא פרחות פקאצות ופולל ערסים
R ronpos New member 5/11/08 #8 מתפקדת ../images/Emo195.gif שם: רון גיל: 15 עוד מעט D: מקום מגורים: עמק יזרעאל אייסי\מסן: מי שרוצה יבקש מסר לאומה: חייך, הכל לטובה. תמונה שלכם: תמונה מגניבה P:
מתפקדת ../images/Emo195.gif שם: רון גיל: 15 עוד מעט D: מקום מגורים: עמק יזרעאל אייסי\מסן: מי שרוצה יבקש מסר לאומה: חייך, הכל לטובה. תמונה שלכם: תמונה מגניבה P: