התפקדות נובמבר!

התפקדות נובמבר!

שם: גיל: מיקום: עיסוק: תמונה: דרכי תקשורת: המלצות לספר/סרט/טיול: שיר החודש של יהודית: שיר החודש כללי: צבע אוכל מועדף:

איך אני אוהבת את נובמבר:)

שם: סופי. גיל: החודש אהיה בת 17:) מיקום: צפון. עיסוק: לומדת(?) חח אבל אני גם מלצרית. תמונה: http://demonicview.deviantart.com/art/waitin-for-someone-68618675 תמונה שצולמה לפני כמה ימים כשאני וחברה נתקענו באיזה כביש בדרך הביתה. המלצות לספר/סרט/טיול: "הגלים של ווירג'יניה וולף". שיר החודש של יהודית: אחיזת עיניים. שיר החודש כללי: You Oughta Know של Alanis Morissette צבע אוכל מועדף: ירוק (כמו... מלפפון!:)

קצת נעלמתי...

אבל הנה חזרתי
סליחה על ההיעלמות, ימים מטורפים עוברים עליי. אז אני אתפקד, כי זה חובה <כדאי שתדעו
> שם: מיכלי גיל: 23 מיקום: חיפה עיסוק: בשינויים תמונה: בהזדמנות דרכי תקשורת: מסרים. המלצות לספר/סרט/טיול: ספר - "דוד קופרפילד" שסיימתי לקרוא ו"גרין מייל" שהתחלתי. סרט - "משחקי בילוש" פשוט מעולה. טיול - הממ... הגנים הבאהיים?
שיר החודש של יהודית: "ארבע לפנות בוקר" בסימן הרבה משמרות לילה. שיר החודש כללי: חחח... אחד זה "אני רוצה"
אבל זה שם זמני, והשני זה "סימנים של אוהבים" של עפרה חזה.
צבע אוכל מועדף: כתום! <מרק גזר... יאמי...> בקיצור, יקיריי, אני ממש מצטערת על ההיעלמות הנוראית הזאת, אני יודעת שזנחתי ולא בצדק ובלי הסברים! אני מצטערת, ותלונות, מענות וצעקות - כמו תמיד - במסרים! אוהבת המון! יום מקסים לכולם.

ofra6

New member
מתפקדת

שם:עפרה... גיל: 21 מיקום: ת"א עיסוק:משוחררת מקבע...פסיכומטרי...ולפני נסיעה תמונה: דרכי תקשורת: פורום, מי שרוצה מסנג'ר, אני יכולה לשלוח במסרים. המלצות לספר/סרט/טיול: ספר- "עשבי פרא" של מייקל קניגהם. סדרה - brothers and sisters שיר החודש של יהודית: "משנה לשנה" שיר החודש כללי: "סוף והתחלה, - שימבורסקה - זה שיר כתוב לא מולחן. צבע אוכל מועדף: ??? סלט צבעוני.

tomerldt

New member
:)

שם: תומר גיל: סוף סוף אפשר להגיד 17! מיקום: ירושלים עיסוק: ....לימודים \= דרכי תקשורת: אשמח למסרים :) המלצות לספר: הספר הראשון שאני באמת קורא בלי לעצור אחרי 2 עמודים - כשניטשה בכה. אחלה ספר לדעתי. שיר החודש של יהודית: אישה בגילך צבע אוכל מועדף: אדום (כמו פסטה ברוטב עגבניות) (חזרתי לפני 12 שעות מפולין D: )

למעלה