גיל: 16 (!!) כיתה: י' (8) מיקום: צורן "הסביון של השרון צורן.." איסיקיו: יש לי אבל למטרת שליחת אסמאסים בלבד, כי אני יודעת איך לנצל כהלכה את פלאי הטכנולוגיה מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: מי זאת אומה? תורמן? אוקי... אומה! נימאס מקיל ביל! מה עם איזו קומדיה רומנטית בעלת נוסחה קבועה מעצבנת? או קומדיית מצבים בת 25-40 פרקים? תמונה: אוקי
שם: שי גיל: 15 (עוד חודש 16) כיתה: י' מיקום: עין-גב מסנג'ר:[email protected]מסר לאומה: My fello Israelis, רוצו לראות את "הילדים של מחר". יצא עכשיו ב-DVD. תמונה: הייתה תמונה של אייס קפה תוצרת המשפחה שלי (מתכון מיוחד של אמא לתרכיז, משהו בנ"ז!), אבל תפוז לא היה מוכנים להעלות אותה
מיקום: מא'-ה' או מה'-א'? איסיקיו: ז"ל מסנג'ר: מסרים זה גם נחמד... מסר לאומה: מה? מה? מה? הדממה! תמונה: אין לי כוח לחפש, אבל היא מסתובבת פה בפורום עם האסופית שבנתה בית לדפנה...
שם: נעם גיל: 14 כיתה: ח' מיקום: ת"א איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אקונה מטאטה תמונה: אין לי כח. אנחנו עוד מעט זזים לצפון, אז אני לא אדבר אתכם עד יום ראשון ;[
שם: עומר גיל: 13 כיתה: ח' מיקום: פה איסיקיו: 376644044 (נכנעתי ללחץ חברתי ופתחתי אחד. איף) מסנג'ר: [email protected] (עדיף לחפש אותי פה, אם רוצים לחפש) מסר לאומה: "זה לא משנה מה אומרים או עושים, אלא איך" תמונה: לא צריך, לא צריך