התפקדות מרץ!

• פותח הנושא kepit
  • פורסם בתאריך

kepit

New member
התפקדות מרץ!

שם: גיל: כיתה: מיקום: איסיקיו: מסנג'ר: מסר לאומה: תמונה: שוטו חברים! :]

סתיו כפרעלייך../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

שם: נֹעָה
וחודש וחצי :)
כיתה: ט' ט' ט' ט'
מסנג'ר: [email protected]
מסר לאומה: תורמן?! אחח, קיל ביל
תמונה: טרלהלהלה להלהלהלה לילילילילילי האהאהאהא |באלאנס| בני גורן. הו.

clyps

New member
יואו!!!

כתבתי על אומה תורמן מבלי להיסתכל בכלל במה שכתבת! טלפתיה מטורפת!!!!

clyps

New member
../images/Emo210.gif

שם: שיר
גיל: 16 (!!) כיתה: י' (8) מיקום: צורן "הסביון של השרון צורן.." איסיקיו: יש לי אבל למטרת שליחת אסמאסים בלבד, כי אני יודעת איך לנצל כהלכה את פלאי הטכנולוגיה מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: מי זאת אומה? תורמן? אוקי... אומה! נימאס מקיל ביל! מה עם איזו קומדיה רומנטית בעלת נוסחה קבועה מעצבנת? או קומדיית מצבים בת 25-40 פרקים? תמונה: אוקי

clyps

New member
שכחתי לכתוב בכותרת:

"בואו לספר על פורים שלכם..."
חחחחח

prongs3

New member
מתפקד!

שם: שי גיל: 15 (עוד חודש 16) כיתה: י' מיקום: עין-גב מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: My fello Israelis, רוצו לראות את "הילדים של מחר". יצא עכשיו ב-DVD. תמונה: הייתה תמונה של אייס קפה תוצרת המשפחה שלי (מתכון מיוחד של אמא לתרכיז, משהו בנ"ז!), אבל תפוז לא היה מוכנים להעלות אותה

limors2

Well-known member
יש לי חבר ערבי!!!!../images/Emo79.gif

שם: ליאורה ולא לימור!! גיל:20
כיתה: אין כיתה
מיקום: באיזור י-ם איסיקיו: אין! מסנג'ר: לא בשימוש הרבה! מסר לאומה: אני אוהבת המסור
(התוכנית בגלגלצ לא הסרטים!) תמונה:

../images/Emo26.gif

שם: בת-אל גיל: אהמ... כיתה: המעופפת...
מיקום: מא'-ה' או מה'-א'? איסיקיו: ז"ל מסנג'ר: מסרים זה גם נחמד... מסר לאומה: מה? מה? מה? הדממה! תמונה: אין לי כוח לחפש, אבל היא מסתובבת פה בפורום עם האסופית שבנתה בית לדפנה...

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי

שם: נעם גיל: 14 כיתה: ח' מיקום: ת"א איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה: אקונה מטאטה תמונה: אין לי כח. אנחנו עוד מעט זזים לצפון, אז אני לא אדבר אתכם עד יום ראשון ;[

kepit

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם:סתיו גיל:13 וחצי כיתה:ח' מיקום: באר שבע איסיקיו: ------ מסנג'ר: [email protected] מסר לאומה : חג פורים חג פורים חג גדול לילדים! תמונה:

YoungLust

New member
בוקר

שם: עומר גיל: 13 כיתה: ח' מיקום: פה איסיקיו: 376644044 (נכנעתי ללחץ חברתי ופתחתי אחד. איף) מסנג'ר: [email protected] (עדיף לחפש אותי פה, אם רוצים לחפש) מסר לאומה: "זה לא משנה מה אומרים או עושים, אלא איך" תמונה: לא צריך, לא צריך

למעלה