התפקדות מרץ שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק: איך היה חודש פברואר? למה אתם מחכים בחודש מרץ?
R RTur New member 1/3/12 #1 התפקדות מרץ שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק: איך היה חודש פברואר? למה אתם מחכים בחודש מרץ?
א אליסה13 New member 2/3/12 #2 מתפקדת שם:אליסה. גיל:17 וחצי. מקום מגורים:ראשל''צ. עיסוק:תלמידה ובליינית חחח איך היה חודש פברואר?מרובה בטיולים כיפים למה אתם מחכים בחודש מרץ?מחר הופעה של ריטה בהיכל התרבות בראשל''צ וכל מיני מסיבות פורים
מתפקדת שם:אליסה. גיל:17 וחצי. מקום מגורים:ראשל''צ. עיסוק:תלמידה ובליינית חחח איך היה חודש פברואר?מרובה בטיולים כיפים למה אתם מחכים בחודש מרץ?מחר הופעה של ריטה בהיכל התרבות בראשל''צ וכל מיני מסיבות פורים
ל לירזוש בן שיטרית New member 4/3/12 #3 מתפקדת שם:לירז גיל:18 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: עוד שנייה ומסיימת ללמוד איך היה חודש פברואר?מדהים למה אתם מחכים בחודש מרץ? לפורים ואז תחילת פסח
מתפקדת שם:לירז גיל:18 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: עוד שנייה ומסיימת ללמוד איך היה חודש פברואר?מדהים למה אתם מחכים בחודש מרץ? לפורים ואז תחילת פסח
ע עומרי שלי1 New member 4/3/12 #4 מתפקד שם: עומרי שלי גיל:17 מקום מגורים: באר שבע עיסוק: מובטל כמה שנים איך היה חודש פברואר? אחלה למה אתם מחכים בחודש מרץ? פורים
מתפקד שם: עומרי שלי גיל:17 מקום מגורים: באר שבע עיסוק: מובטל כמה שנים איך היה חודש פברואר? אחלה למה אתם מחכים בחודש מרץ? פורים
נ נטשה קצמן New member 7/3/12 #5 מתפקדת שם: נטשה גיל: 18 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: צה"ל איך היה חודש פברואר? חמוד למה אתם מחכים בחודש מרץ? פורים ופסח !
מתפקדת שם: נטשה גיל: 18 מקום מגורים: תל אביב עיסוק: צה"ל איך היה חודש פברואר? חמוד למה אתם מחכים בחודש מרץ? פורים ופסח !