התפקדות מרץ

moriboy666

New member
התפקדות מרץ

שם: גיל: אזור מגורים: דבר טוב שקרה החודש? דבר פחות טוב שקרה החודש? השיר החודשי של כפיר? שיר החודש? אלבום החודש? המלצת החודש? סרט שראיתם החודש? ספר שקראתם? תמונת החודש? יש כבר תכנונים לחודש הקרוב? אוזני המן כבר אלכתם? המשך שבוע טוב

אם הוא ילך אז תתני לו

שם: מורי גיל: 26 ל6 ימים הקרובים
אזור מגורים: עיר ה
דבר טוב שקרה החודש? גלעד שגב נזכר שהוא זמר ושהופעות זה דבר חיובי
דבר פחות טוב שקרה החודש? סבתא הייתה בבי"ח השיר החודשי של כפיר? כל כך להיות עצמי!! שיר החודש? אם חייבים לבחור רק אחד אז נהר של טעויות של שרון קרלן. ואל תאמיני של איה כורם. אלבום החודש? בעז בנאי
וגם אוהד חיטמן החדש. המלצת החודש? ללכת לים!! סרט שראיתם החודש? ג'ונו! תראו תראו תראו!!! ספר שקראתם? משאלה אחת ימינה של אשכול נבו תמונת החודש?
יש כבר תכנונים לחודש הקרוב? יש מלא!! אוזני המן כבר אכלתם ? לא, אני לא אוהבת את הקנויות, אני אוהבת רק של אמא והיא עוד לא הכינה ..(היא פשוט מכירה אותנו, היוא יודעת שברגע שהיא מכינה זה מתחסל פה בשניות ואז עד פורים היא צריכה להכין עוד כמה נגלות
) המשך שבוע טוב

מתפקדת|חייך|

שם: גיל: אזור מגורים: דבר טוב שקרה החודש? דבר פחות טוב שקרה החודש? השיר החודשי של כפיר? הפחד נעלם שיר החודש? יש הרבה..המהממה הן גרסה האזת לגן החטאים של אביב שיציאה עכשיו כסינגל אלבום החודש? אין המלצת החודש? תבואו להופעה של אביב בהנגר:) סרט שראיתם החודש? גוד לאק צ'אק ספר שקראתם? אני קוראת כרגע את היער של הרלן קובן ודיי נתקעתי תמונת החודש?- יש כבר תכנונים לחודש הקרוב? הופעות+יומולדת 18 אוזני המן כבר אלכתם? לא המשך שבוע טוב- גם לך וגם לכולכם

../images/Emo214.gifגם אני פה

שם:הדר גיל:18 אזור מגורים:רמת גן כבר יותר מפתח תקוה. דבר טוב שקרה החודש?אני לא רוצה לדבר יותר מדי.. דבר פחות טוב שקרה החודש?היא משגעת אותי. השיר החודשי של כפיר?כלום. שיר החודש?כלום. אלבום החודש?אלכס. המלצת החודש?תלכו עם הלב. סרט שראיתם החודש?לא זוכרת. ספר שקראתם?לא היה כזה. תמונת החודש?תמונות יפות . אתמול ראיתי את התמונות מהחתונה והחינה של אחי. כולם החמיאו לי. יש כבר תכנונים לחודש הקרוב?לנסות להיות מאושרת, להפסיק לרצות הגשמה עצמית. בינתיים זה לא יקרה, כנראה לא הזמן... אוזני המן כבר אלכתם? לא. אבל תחפושת היום קניתי. המשך שבוע טוב

מתפקדת../images/Emo98.gif

שם: הילי גיל: 17 וקצת אזור מגורים: כרמיאל דבר טוב שקרה החודש? הופעה של נועם
הייתי אצל מיכלי, ימי הולדת לחברים, כל מיני
דבר פחות טוב שקרה החודש? הייתי חולה כל החודש [כולל עכשיו
] ובצפר כרגיל.. השיר החודשי של כפיר? אושר ועצב
שיר החודש? התאבדות-אביב גפן, שמתי לב-נועם פנחסוב, תתחנני אלי-אביתר בנאי, עולה ויורד-נועם רותם. אלבום החודש? ממ.. כפיר אפשטיין
המלצת החודש? הופעות אינטימיות של נועם פנחסוב- אתה יוצא משם מטורלל
סרט שראיתם החודש? לא זוכרת
ספר שקראתם? כימים אחדים תמונת החודש?
אני חולה על התמונה הזאת
[קרדיט למיכלי על הצילום
] יש כבר תכנונים לחודש הקרוב? כןןןן, הופעה של אביב בהאנגר
לא יכולה לחכות! אוזני המן כבר אלכתם? לא יצא לי, ובטח לא יצא גם כי אני לא אוהבת..

מתפקדת...

שם: דנה גיל:18 אזור מגורים: אשקלון דבר טוב שקרה החודש? מממ חזרתי לעבוד דבר פחות טוב שקרה החודש? התחילו לשגר גם עלינו ראקטות ונפלו לי כמה ליד הבית השיר החודשי של כפיר?ליפול-כ"כ מזדהה כרגע.. אה וגם אמונה שיר החודש? כל מיני אין משו ספציפי אלבום החודש? כפיר ודיסק של הפיל הכחול המלצת החודש? קחו חופש קצת סרט שראיתם החודש? אמממ סיפור אהבה בלתי נשכח ספר שקראתם? לא קראתי.. (באמ צריכה לקנות אחד חדש) תמונת החודש? יש כבר תכנונים לחודש הקרוב? לישון בשקט.. אוזני המן כבר אלכתם? לא... המשך שבוע טוב ושקט אני עייפה!!רוצה לישון גם שין צבע אדום אני לא ישנה כמו שצריך מתוך פחד ראבק איך שדרותץ חיים ככה 7 שנים?!?!?!

moriboy666

New member
../images/Emo24.gif תהיו חזקים ../images/Emo201.gif

זו באמת מציאות שאי אפשר להבין

moriboy666

New member
תשימו זין גדול על העולם הזה

שם:גל גיל:20 אזור מגורים:רמתגן דבר טוב שקרה החודש?אני לא זוכר דברים טובים אפעם..בהופעה של כפיר ואחריה היה כיף.. וסוףסוף המחשב שלי לא נכבה לי באמצע החיים.. השתחררתי החודש מהצבא דבר פחות טוב שקרה החודש?השתחררתי החודש מהצבא.. נבלע לי הכרטיס אשראי בכספומט (כבר יש לי אותו בחזרה) יש יש עוד..אבל עזבו אתכם השיר החודשי של כפיר?אושר ועצב לבד(שאגב אימא שלי אמרה ששמעה אותו בגלגלצ כמה וכמה פעמים אתמול) שיר החודש. סטורנג אינף של שריל קרווא אלבום החודש?בתאוריה אביב גפן III, חלולים, עכשיו מעונן, זה רק אור הירח, ממנטו מורי, המכתב, שומקום, יומן מסע, עם הזמן ולילות לבנים. במתותה יש הרבה ואביב גפן לא נמצא בניהם.. המלצת החודש?תשנו הרבה תשמעו מוזקה תשמרו על עצמכם סרט שראיתם החודש? ראיתי כמה אחד מהם נקרא ,אהבה בתפריט' ספר שקראתם?לא קורא ספרים=\ תמונת החודש?אלפי אנשים צעקו ביחד את שמי, ובא לי למות באותו הרגע, איך שבא לי למות.. יש כבר תכנונים לחודש הקרוב? לנסות לא לקבל התקף חרדה ביום חמישי..האא ולנסות גם לא לקבל שוב התקף אסטמה ביום חמישי. לצאת חיי מיום חמישי.לקוות שביום חמישי יהיה בסדר
בקיצור ההופעה של אביבוש ביום חמישי עוד פאקינג יומיים!! אוזני המן כבר אלכתם?לא

../images/Emo27.gif

שם: אריאלה גיל: 20 אזור מגורים: שפלה דבר טוב שקרה החודש? התחלנו להיות מוחשיים בנוגע למשהו שעומד לקרות דבר פחות טוב שקרה החודש? טרם מצאתי עבודה
השיר החודש של כפיר? "כלום" שיר החודש? "אחותי"/גלעד שגב אלבום החודש? גלעד שגב הראשון המלצת החודש? לשבת במסעדה עד השעות הקטנות של הלילה סרט שראיתם החודש? "קלוברפילד"! ספר שקראתם? לא קראתי יש כבר תכנונים לחודש הקרוב? יש ויש אוזני המן כבר אלכתם? לא..

../images/Emo126.gif|אזהרה|אזהרה! השם כפיר הולך להופיע פה

הרבהההה מאוד!!
שם:נטע
אזור מגורים:יבנה
דבר טוב שקרה החודש?הופעה של כפיר, ת"א,
דבר פחות טוב שקרה החודש?הייתי אמורה לפגוש חברה ולא יצא בסוף
השיר החודשי של כפיר?אין כבר זמן
שיר החודש?אין כבר זמן
ואהבה עיוורת של יואב דגני
אלבום החודש?כפירררר
המלצת החודש?כפירררר
סרט שראיתם החודש?הר ברוקבק
ויורו טריפ
ספר שקראתם?קיץ אחרון ביחד.. שכחתי מי הסופרת
תמונת החודש?התמונה שלי עם כפיר, אין לי אותה פה
יש כבר תכנונים לחודש הקרוב?יום שבת הופעה, בע"ה להיות שמחה!
אוזני המן כבר אלכתם?כן
אצל חברה

באיחור../images/Emo178.gif

שם:ים
גיל:כמעט 16 אזור מגורים:שרון דבר טוב שקרה החודש?פורום ל"חומר מקומי", כמעט ולא היה לי בי"ס, וגלעד שגב התקשר אליייי דבר פחות טוב שקרה החודש?ניתוח השיר החודשי של כפיר?כל האלבום בערך
שיר החודש?"אהבה ראשונה" גלעד שגב וג'וזי כץ אלבום החודש?
המלצת החודש?אין לי סרט שראיתם החודש? "נודל" ספר שקראתם?
תמונת החודש?אין יש כבר תכנונים לחודש הקרוב?הופעה של גלעד שגב אוזני המן כבר אלכתם?

למעלה