התפקדות מרץ

התפקדות מרץ ../images/Emo195.gif

איך שכחנו?
שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: כיתה/עיסוק: אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: מייספייס: פייסבוק: דפיוצר: בלוג: מקושרים: [כמה דברים יש היום
] מקום שעשה לכם את החודש: אדם שעשה לכם את החודש: סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: המלצת החודש: אלבום החודש: שיר החודש של שילה: שיר החודש לא של שילה: תכנונים לחודש מרץ: ציפיות מהחודש: הופעות מתוכננות להחודש: למה מתחפשים? אוהבים אֹזני המן? מה דעתכם על המן הרשע: תמונה (שלכם):

pishkashit

New member
../images/Emo149.gif

שם: לירון גיל: 21 עוד חודשיים תאריך לידה: 30.4.87 מקום מגורים: ראשון לציון כיתה/עיסוק: מממ.. הולכת להיות מלווה בטיולים משבוע הבא P: מסנג'ר: [email protected] פייסבוק:http://www.facebook.com/profile.php?id=660454173 מקושרים: http://net.mekusharim.co.il/Profile.aspx?MemberID=184450 מקום שעשה לכם את החודש: אילת.. אדם שעשה לכם את החודש:
ספר החודש: "דקסטר משחק משחקים מסוכנים" הופעת החודש: ההופעה היום לכבוד יום האישה :) המלצת החודש: לכו לחרמון!
אלבום החודש: Together Alone של אנוק.. שיר החודש של שילה: מגי שיר החודש לא של שילה: Sacrifice-Anouk , דבש - ארי גורלי ורעות יהודאי תכנונים לחודש מרץ: אין יותר מידי... ציפיות מהחודש: שיהיה כיף בעבודה! הופעות מתוכננות להחודש: שילה ב19.3 למה מתחפשים? זה סוד תמונה (שלכם):

אני אהיה לי אש מאנשים קרים . . .

שם: נעה גיל: 17 והרבה תאריך לידה: 26.6 מקום מגורים: קריות כיתה/עיסוק: י"ב!!!!!! מקום שעשה לכם את החודש: הביתה שלה, אני מניחה.:) אדם שעשה לכם את החודש: נו באמת..
! סרט החודש: קולד מאווטן ספר החודש: קולד מאווטן גם, אני עושה עליו בוקריפורט. חח הופעת החודש: - המלצת החודש: - אלבום החודש: של אביגייל רוז, אני מניחה. עדיין חוסכת כסף בשבילו. שיר החודש של שילה: לונדון שיר החודש לא של שילה: מבול של קרן פלס, התמכרתי ממש. תכנונים לחודש מרץ: לשרוד אותו. או אולי שלא יעבור. יותר מידי דברים. ציפיות מהחודש: להתחיל להריץ עניינים עם ההפקת תיאטרון הופעות מתוכננות להחודש: לא משו מיוחד למה מתחפשים? אני ועוד 2 חברות מתחפשות לבנות נחמה, ואני דנה עדיני (((((:) אוהבים אֹזני המן? מאד, אבל רק עם שוקולד מה דעתכם על המן הרשע: רשע ביותר תמונה (שלכם): חח יאללה, מכינים לאמא מצגת ליומולדת וזו אחת התמונות שלי שיהיו בו. אוחח, היו ימיים!!!!!!!

מתנות

New member
או לה לה... גם אני רוצה

שם: טל. גיל: עדיין 16. תאריך לידה: 17.4.91 מקום מגורים: איזור הכנרת. כיתה/עיסוק: י"א. אייסיקיו: לא כל כך בשימוש. מסנג'ר: [email protected] אימייל: אותה הכתובת של המסנג'ר. מייספייס: לא מעניין שם. פייסבוק:
. דפיוצר: קישור. בלוג:
מקושרים:
. [כמה דברים יש היום ]
ויש עוד כמה ששכחת. מקום שעשה לכם את החודש: ממ.... כנרת
אדם שעשה לכם את החודש: האחת והיחידה. סרט החודש: צופן דה וינצ'י. ספר החודש: סמי מיכאל - חסות. למרות שלא קראתי, רק את התקציר לבגרות. הופעת החודש: היהודים ברדיו בר. המלצת החודש: כנרת. אלבום החודש: וואו.. ממ... היו כל כך הרבה. אני חושבת שבעיקר קרן אן. שיר החודש של שילה: פיה אחת פחות. שיר החודש לא של שילה: היו הרבה. תכנונים לחודש מרץ: להתקדם הלאה. ציפיות מהחודש: שיהיה טוב, שלא יעבור מהר מדי... הופעות מתוכננות להחודש: היהודים מחר בבאר שבע. אולי עוד כמה.. למה מתחפשים?
אני נראית לכם מהמתחפשים? אוהבים אֹזני המן? לא משהו.. מה דעתכם על המן הרשע: בסדר. תמונה (שלכם): הודגש באמצעות מדגישומטיק

ממ אנלא חושב ששילה מופיעה בסוף ב-19...

כנסו לאתר של תמונע, ואני מניח שתחשבו כמוני. שם:צבי גיל:22 תאריך לידה: אוקטובר 85 מקום מגורים: ירושלים כיתה/עיסוק: אמן. אמן? מסנג'ר: [email protected] מייספייס: יש בחתימה שלי, כנסו ותשפיעו. מקום שעשה לכם את החודש: יחסית הייתי הרבה במיטה לאחרונה אדם שעשה לכם את החודש: אני סרט החודש: סוויני טוד ספר החודש: הבנקאי האנרכיסט- פרננדו פסואה, האדם המורד- אלבר קאמי. הופעת החודש: עמיר בניון בצרעה. המלצת החודש: - אלבום החודש: ניק דרייק- pink moon. שיר החודש של שילה: לונדון שיר החודש לא של שילה: קשה מידי, אין לי כוח תכנונים לחודש מרץ: לחיות ציפיות מהחודש: שזה יהיה החודש הכי טוב של חיי עד כה הופעות מתוכננות להחודש: אתי אנקרי, מאור ופיטר, שלום חנוך כפול 2, זה מה שעולה לראש. למה מתחפשים? אני ממש רוצה, בלי קשר לפורים בכלל, להסתפר כמו סוויני טוד (כן כמו כל ילדה בת גילי, 14.7, אני חייבת להיות כמו ג'וני :) אוהבים אֹזני המן? - של סבתא! מה דעתכם על המן הרשע: הייתי רוצה לצאת איתו לדייט תמונה (שלכם): ממ מפעם, מאוד מפעם.

chen1litvak

New member
תשובה מתמונע בקשר לביטול ההופעה-

"ההופעה בוטלה בגלל אילוצים טכניים ולוחות זמנים שלה מול התיאטרון, וחבל. אולם היא מופיעה באופן קבוע בתמונע.. המופע הבא שלה יעודכן בלוח המופעים בהקדם." מוות.

Cry Baby21

New member
sundy sun

שם:מיכל תאריך לידה:21.7.92 מקום מגורים:משמר דוד כיתה/עיסוק: י'
מקום שעשה לכם את החודש:החדר של יאיר אדם שעשה לכם את החודש:בר סרט החודש:חומות של תקווה ספר החודש:פרא אלבום החודש: השני של גבע
שיר החודש של שילה:יום שישי שיר החודש לא של שילה: קשה מידי תכנונים לחודש מרץ: יומולדת אבא +ג'וד + אורן ,עדלאידע, סופש כרכור , טיול חוג אולי בעזרת השם קדיתא ציפיות (רצונות) מהחודש:ניצול של ימים מתארכים הופעות מתוכננות להחודש: הקרובה של שילה ומעבר לזה נראה ... למה מתחפשים?טרם הוחלט ( כנראה קובץ שטויות שיוקבצו לכדי תחפושת באופן מיוחד כי זה פורים ) אוהבים אֹזני המן? עם אגוזים מה דעתכם על המן הרשע:
אחלה גבר תמונה (שלכם):

utopia 111

New member
מתפקד

שם: אביחי גיל: 23 תאריך לידה: 11.08.1984 מקום מגורים: פ"ת כיתה/עיסוק: כלום. מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] פייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=600698929 דפיוצר: זה כל כך ישן שזה מביך בלוג: פה בתפוז איפשהו, בטח יש קישור מהכרטיס שלי מקושרים: מה זה ? זה כמו פייסבוק, לא ? [כמה דברים יש היום ] מקום שעשה לכם את החודש: סוניה געצל שפירא בסמטה פלונית/אלמונית בת"א, מת על המקום הזה. אדם שעשה לכם את החודש: מייק סקינר, שמגיע להופעה באפריל סרט החודש: futurama - bender's big score ספר החודש: אין, התחלתי לקרוא את "הצקרה המוזר של כלב בשעת לילה מאוחרת" והוא שעמם אותי. הופעת החודש: מעיין הירשביין בלבונטין, אני מקווה ששילה תופיע החודש כי אני ממש צריך הופעה אלבום החודש: editors - an end has a startשיר החודש של שילה: שיר החודש לא של שילה: ian brown - one way ticket to paradise תכנונים לחודש מרץ: למצוא חיים ציפיות מהחודש: שהבת זונה שאמורה לקבל אותי לעבודה תתקשר סופסוף. הופעות מתוכננות להחודש: שילה ושרון בתמונע, עמית ארז ב 17.3 (אם אני אצליח להתחמק ממשהו אחר), ואנרגיה חולנית ב 18.03 למה מתחפשים? זה סוד אוהבים אֹזני המן? רק עם שוקולד מה דעתכם על המן הרשע: שיש לו שם ממש מעפן.

עניתי על זה אתמול!

והכל נמחק...
. שם: אורעד גיל: 18 וחודשיים תאריך לידה: 24/12 מקום מגורים: חיפה כיתה/עיסוק: חיילת אייסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל מייספייס:
פייסבוק: Orad eldar דפיוצר:
בלוג:
מקושרים: אורעד א מקום שעשה לכם את החודש: הקרייה?
אדם שעשה לכם את החודש: המ"מ המדהימה שלי מהקורס. סרט החודש: "ג'ונו" ספר החודש: "הכלב היהודי", אשר קרביץ הופעת החודש:
המלצת החודש:
אלבום החודש:
שיר החודש של שילה: "איזה זהב" שיר החודש לא של שילה: "דבש" - ארי גורלי ורעות יהודאי תכנונים לחודש מרץ: ציפיות מהחודש: שיהיה טוב. הופעות מתוכננות להחודש: מקווה שהיום יהיה נעם רותם. למה מתחפשים? לא מתחפשים
אוהבים אֹזני המן? רק שסבתא מכינה
מה דעתכם על המן הרשע: שהוא... רשע?
תמונה (שלכם): הנה.

ליאןןן

New member
רק בשביל לקבל חיבוק.

שם: ליאן גיל: 18 תאריך לידה: 12.7 מקום מגורים: רעננה/ב"ש כיתה/עיסוק: חיילת אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: ז"ל. אימייל:
מייספייס:
פייסבוק:
דפיוצר:
בלוג:
מקושרים:
יש מצב שהוא עוד קיים.. [כמה דברים יש היום ] מקום שעשה לכם את החודש: בהתחשב בעובדה שהייתי 98% מהזמן בב"ש...אז כנראה שהגג שלי בעיקר. והסופ"ש באריאל. אדם שעשה לכם את החודש: אוחנה, ענבר, אחותי, טלי, שרון וחן. סרט החודש: ג'ונו. ספר החודש: אני קוראת עכשיו 'משאלה אחת ימינה'. הופעת החודש: המלצת החודש: אלבום החודש: אביתר בנאי, הבנות נחמה. שיר החודש של שילה: מגי. שיר החודש לא של שילה: SE - היהודים. נקבל - מוש בן ארי. Piece of my heart - Janis Joplin. תכנונים לחודש מרץ: פורים וכאלה.. ציפיות מהחודש: שיעבור כמה שיותר מהר. שיתבטלו לי השמירות. שאני אצליח להגיע לכפ"ס. הופעות מתוכננות להחודש: אולי אולי אולי (!!!) היהודים בירושלים. כנראה כפ"ס. ואם שילה תחליט להיות בנאדם ותתחיל להופיע בסופ"שים, אני ממש אשמח. למה מתחפשים? אוף! אני עוד לא יודעת! אוהבים אֹזני המן? הם בסססדר. מה דעתכם על המן הרשע: משעמם, ענברי? לכי, לכי תראי דני הוליווד במקום לכתוב שטויות כאלה
.
תמונה (שלכם):

../images/Emo150.gif

שם: אורטל גיל: 17 וחצי ! D: תאריך לידה: 1.10.1990 מקום מגורים: קרית מוצקין הקטנה כיתה/עיסוק: י"ב. [כיף! #%457 סופסוף!
] אייסיקיו: חשבון לא פעיל במיוחד, 191117612 מסנג'ר: [email protected] אימייל: "-" דפיוצר: חפשו - יהלי הירש. מקום שעשה לכם את החודש: הים. שבת בים זה הדבר
וגם האמת גאלה. אדם שעשה לכם את החודש:
י' . סרט החודש: לא כ"כ ראיתי. ספר החודש: גם לא כ"כ היה זמן לקרוא. הופעת החודש: פיספתי הופעה של רונה לצערי \: שיר החודש של שילה: אל המחט. שיר החודש לא של שילה: לא מאמינה שירדתי לזנות . . . אבל - "בוא לים". באמת שיש לזה סיבה אמיתית ואף משמעות.
תכנונים לחודש מרץ: בגרות בתאטרון, הרבה הרבה ים בשבת, פורים האחרון במסגרת בית הספר
, הופעה של כנסיית השכל בקונגרסים. אאא וגם הכנות לבוםבמלה! , קבלת משכורת ראשונה ציפיות מהחודש: הרבה אהבה. ושדברים יתחילו להסתדר כמו שאני רוצה. מקווה שההשקעה והרצון ישתלמו לי.
הופעות מתוכננות להחודש: כנסיית השכל :) למה מתחפשים? אינדיאנית [?] אוהבים אֹזני המן? האמת שלא כ"כ וטוב שכך. מה דעתכם על המן הרשע: לא כיף איתו. שבוע כייפי עם הרבה משמרות בארומה

למרות הכל.

שם:
נופר גיל:
18 תאריך לידה:
6.7.89 מקום מגורים:
אריאל כיתה/עיסוק:
שנת שירות אייסיקיו:
311774971 מסנג'ר:
[email protected] אימייל:
[email protected] מייספייס:
פייסבוק:
דפיוצר:
בלוג:
מקושרים:
[כמה דברים יש היום ] מקום שעשה לכם את החודש:
קיבוץ דן. אדם שעשה לכם את החודש:
ענבר, ליאן וספיר. סרט החודש:
לא זוכרת. ספר החודש:
4 בתים וגעגוע בפעם השלישית. הופעת החודש:
היהודים בפטריה המלצת החודש:
איימי ווינהאוס! אלבום החודש:
back to black של הנ"ל שיר החודש של שילה:
לך שיר החודש לא של שילה:
עכשיו - ג'וני שועלי תכנונים לחודש מרץ:
לצאת בפורים לסופ"ש בבית. זה בערך כל מה שיש לי ממרץ. ציפיות מהחודש:
דחוף שיגמר, אפריל יבוא לי בטוב. הופעות מתוכננות להחודש:
יש איזה אחת... פורים כנראה. למה מתחפשים?
גיבורי על עם כל הגרעין. אוהבים אֹזני המן?
לא מתה עליהן. מה דעתכם על המן הרשע:
שהוא בסדר... סתם הוציאו אותו חרא. תמונה (שלכם):
אני בכפר.

למעלה