התפקדות מרץ

התפקדות מרץ ../images/Emo178.gif

אגב, התפקדות פברואר עוד לא עברה עמוד והפורום גם ככה על סף סגירה (כלומר, אני על סף התמוטטות עצבים) אז כדאי שתתעוררו לפני שאני מתחילה שוב בתהליכים.. בכל אופן, התפקדו בבקשה: שם: תאריך לידה: מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: משהו שעשה לך את החודש: משהו/מישהו שהרס לך את החודש: משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט
) את החודש שעבר עלייך: למה אתם מתחפשים השנה? מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם אי פעם? חודש נפלא שיהיה לכם ופורים שמח

bזוהר

New member
מתפקדת..

שם: זוהר תאריך לידה: 4.7 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מסנג'ר [email protected] מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: נראה לי שאת כולם, 10 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: 3 המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: בהצלחה עם הדיסק הבא, כמובן:) האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: לא שמעתי אותו כל כך החודש אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: טוב, אני אהיה מקורית ולא אכתוב רונה קינן...
אז.. חני פירסטנברג! למה, כי היא מדהימה, הייתי בהצגה שהיא שיחקה בה והיא בנאדם מושלם, אני מאוהבת בה! משהו שעשה לך את החודש: הופעות של רונה ויצא לה דיסק, חברות שלי, וזהו נראה לי משהו/מישהו שהרס לך את החודש: מבחנים, ביצפר, ואנשים מעצבנים משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: החודש.. אממ ב9 הופעה לרונה, ובהמשך נראה לי עוד איזה הופעה כיפית, ולסיים את המבחנים כבר, ופסח.. זהו סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט) את החודש שעבר עלייך: חודש למה אתם מתחפשים השנה? לא מתחפשת מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם אי פעם? זו שיצאה הכי יפה זה ליידי משנות ה20, אבל הכי מקורית ומושקעת נראה לי היה תות או משהו כזה חג שמח:)

עוד סמסטר אחד לתואר.. ../images/Emo12.gif

שם: עדי תאריך לידה: 9.1.85 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: הכל בכרטיס האישי.. מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: בקרוב 11 בע"ה.. במהרה בימינו אמן
מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: כבר שלושה חודשים לא הייתי ואני עדיין נושמת, אמנם בקושי אבל אני בכל זאת גאה בעצמי
המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: התגעגעתי ושלא תעיז לשתוק שוב כ"כ הרבה זמן?
אבל אני אסתפק בבהצלחה עם האלבום ותוציא אותו כבר..
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: וואי לא שמעתי אלבומים החודש כי זו הייתה תקופת בחינות אז שמעתי רק שירים פה ושם מאלבומים שונים שיש לי במחשב (יש לי תיקיות של אלבומים מקוריים שהעתקתי לזמנים שאין לי זמן לגשת למע'/ דיסקמן, תרגעו..) אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: התשובה שלי יותר מדי קבועה לאחרונה אז אני פשוט אשתוק הפעם שלא תחשבו שמשלמים לי או משהו
משהו שעשה לך את החודש: יש לי פורום רשמי, בילי עבר את הניתוח בהצלחה (בסופו של דבר
), קיבלתי את תפקיד עורכת העיתון אצלנו, עשיתי לעצמי כמה ימי חופש שממש הייתי זקוקה להם.. וכו' וכו'
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: מישהו. ולא מדברים על זה.
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:
אולי.. לא יודעת.. סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך: מבולבל/ מתיש/ מלחיץ..
למה אתם מתחפשים השנה? לאמא של בילי
מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם אי פעם? נראה לי שקשת בענן היה הכי מגניב..וגם את אלאדין שלי אהבתי

יוסי360

New member
מתפקד למפקדת.....

שם-יוסי תאריך לידה- 9.9.74 מייל[email protected] מספר אלבומים שיש ברשותי-כולם. ובקרוב עוד אחד... מספר הופעות של מאיר שההית- אם זה כולל גם פסטיבלים אז לפחות 35 המשפט שהכי הייתי רוצה להגיד למאיר עכשו- למה? אבל למה אתה לא מכניס לאלבום החדש את השיר "רק לאהוב" ? למההה האלבום של מאיר ששמעתי הכי הרבה החודש- האקוסטי (יש לי משיכה לא מובנת לאלבום הזה..) אמן אחר שבא לי לפרגן החודש- כמובן הנסיך אהוד בנאי שלאחרונה קצת הזנחתי אותו...
משהו שעשה לי את החודש-וואלה כלום..חודש דיי רגיל.. משהו שאני מחכה שיקרה החודש- מוש ומאיר על במה אחת....? סכם את החודש במילה אחת- "ודי לחכימה ברמיזה..." למה אתם מתחפשים השנה-לעצמי. מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לי אי פעם- התחפשתי לשקית חלב...חחח חג שמח ושבת שלום לכוווווווולם

משיכה לאקוסטי זה דבר מובן לחלוטין

ואף מבורך, זה קורה לכל מי שנחשף לאלבום הזה, אתה לא לבד
ומי אמר לך ש"רק לאהוב" לא יכנס? אולי יהיה אלבום בי-סייד עם כל מני שירים כאלו? אין לי מושג.. נאלץ לחכות..
(אני באמת לא יודעת אגב, אני לא סתם לא מגלה אבל יש סיכוי כזה
)

יוסי360

New member
זה מה שהבנתי...

ש"רק לאהוב" לא יכנס לאלבום.הלוואי ואני טועה...האמת שלא אכפת לי איך הוא יכנס ,אולי בדרך אחרת אבלהעיקר שמאיר יצא כבר החוצה עם השיר הזה זה מה שחשוב. חג שמח

ימית 78

New member
משנכנס אדר מרבים בשמחה....

שם:ימית תאריך לידה:22.9.78 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך:כוווווולם מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:המוווון המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו:הבמה ב"תמונע" מחכה לך.....נוווו בוא!!!!! האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש:האוסף אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה:קרן פלס מוכשרת ויפה אמיתית משהו שעשה לך את החודש:נגמר לי הנהג מלווה....(אבל זה לא עוזר כ"כ)..בינתיים!!!!! משהו/מישהו שהרס לך את החודש:כאבי גרון בלתי פוסקים משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:פורים...ללכת למסיבה טובה ולשמוח קצת סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך:חודש קצר וטוב שכך..... למה אתם מתחפשים השנה?אמממ בא לי להיות מכשפה ליום 1.....
מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם אי פעם?פעם שהייתי קטנה בערך בת 7 התחפשתי לנינג'ה לבנה ממש מושלמת עם הכלים "החדים" נעליים תואמות בגדים הכלללל הייתי אטרקציה....ואהבתי את זה מאודדדד יותר מאשר סתם מלכה או נסיכה זה היה מענין יותר..... חודש מקסים...עם מלא ניסים....

TEENAGER1

New member
:)

שם: מיכל תאריך לידה: י"ח סיון 11.6 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: חסוי
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 7 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: הממ 2? המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו: אלבום, אתר רשמי, וכו' האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: כמעט ולא שמעתי את מאיר החודש אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: שי גבסו כי הייתי בהופעה שלו ומסתבר שהוא פרפורמר מעולה משהו שעשה לך את החודש: אין לי כוח לפרט משהו/מישהו שהרס לך את החודש: הווו פה בכלל עדיף שאני לא אפרט
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: הופעה של אביתר עוד 3 ימים סכמ/י במילה אחת (אני מרשה גם משפט ) את החודש שעבר עלייך: אינטנסיבי למה אתם מתחפשים השנה? - מה התחפושת הכי מגניבה שהייתה לכם אי פעם? תולעת ספרים ליל"ט

למעלה