התפקדות מרץ

morrrrrrrrrr

New member
התפקדות מרץ ../images/Emo109.gif

יאללה כולם להראות נוכחות שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: למה אתם מתחפשים בפורים?: מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר)
: ולמי שיש שימו תמונה שלכם
והכי חשוב אני רוצה להחליף ניק תנו לי משו ורצוי שיהיה באנגלית כי יותר קל לי להכנס עם ניק באנגלית

הי אני חדשה

שם: בנתיים אני אהיה ילדה של בוקר גיל: בקרוב 23 מקום מגורים: צפון הארץ בחור קטו שנקרא יובלים למה אתם מתחפשים בפורים: נראה לי שעברתי את הגיל של להתחפש.. מה הדיסקים האחרונים שקניתי: גידי גוב -בקצה ההר , מיקה קרני מיגדלור, דניאל סלומון - רבות הדרכים. ניק חדש למור: לא יודעת צר לי אולי אם הייתי מכירה אותך יותר הייתי יכולה להציע.

יאללה גמני

שם: מוריאל גיל: 23
מסרבת לשנות עד הרגע האחרון
תאריך לידה : 8/3
מקום מגורים: ירושלים למה אני מתחפשת בפורים: אין לי שמץ
אני צריכה עוד לחשוב על זה דיסקים אחרונים : אמממממ בואו נראה: עברי, רייכל
,יזהר אשדות,דניאל סלומון וזהו נראה לי ... תמונה : שמתי תמונה עם אחד מהאנשים שאני הכי אוהבת בעולם
ולא להבהל הוא לא נראה ככה תמיד זאת תמונה מפורים שנה שעברה . ניק חדש למור: אני צריכה לחשוב על זה ..בטוח יבוא לי רעיון

|מתפקדת|

שם: אורעד גיל: 15 תאריך לידה: 24/12/89 מקום מגורים: חיפה למה אתם מתחפשים בפורים?: אני עוד לא יודעת. למישהו יש רעיון? מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר): סינרגיה ולמי שיש שימו תמונה שלכם: מהמפגשפורום, עם סיוון
.

ד נ ד ו ש

New member
התפקדות (למרות שאני בקושי פה)

שם: דנה. גיל: 17. תאריך לידה: 19.1.88. מקום מגורים: ר"ג. למה אתם מתחפשים בפורים? אין לי מושג.. אני ממש צריכה רעיונות! [למישהו יש??] מה הדיסקים האחרונים שקניתם? גלעד שגב! [
] וסינרגיה. ואין לי רעיון ללינק :)

t h u m p e r

New member
מתפקדת

שם: מיכל גיל: 15 ומשהו תאריך לידה: 25.12.1989 מקום מגורים: קריות. למה אתם מתחפשים בפורים?: עוד נחשוב על משהו... מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר): עידן רייכל. תמונה שלכם: בכוונה שמתי את התמונה הזאת. מזכיר לי ימים טובים, אני ממש מקווה שהם עוד יחזרו
(ד"א, אני השמאלית).

שני מס 1

New member
גם אני מתפקדת! ../images/Emo26.gif

שם: שני
תאריך לידה: 30/9
מקום מגורים: ראשון לציון!
למה אני מתחפשת בפורים: אם הייתי יודעת זה היה טוב... אין לי מושג ואני שונאת את זה בעעעעע
מה הדיסק האחרון שקניתי: למרות שכתוב "חוץ מעברי" זה באמת הדיסק האחרון שקניתי... רעיון לניק בעעעעעעע אין לי רעיון... אם יעלה לי משו אני ירשום

Me

שם: אריאלה גיל: 17 תאריך לידה: 18.4.1987 מקום מגורים: הבית שלי למה אתם מתחפשים בפורים? כנראה לפקאצה, עניין העידן רייכל ירד מהפרק
מה הדיסקים האחרונים שקניתם: לפני הדיסק של עברי היה את הדיסק של גלעד לפני המון המון זמן כינוי למוררררר: אמממ I love my country?
תמונה
[עם הבייביליס המגניב שעדי עשתה לי]

שיר m

Well-known member
גמני

שם: שיר גיל: 17 תאריך לידה: 16.12 מקום מגורים: איפשהו למה אתם מתחפשים בפורים?: אין לי שמץ מה הדיסקים האחרונים שקניתם: סינרגיה ונמרוד שיקלר

pishkashit

New member
מתפקדת

שם: לירון גיל: עוד חודשיים 18 תאריך לידה: 30.4.87 מקום מגורים: ראשל"צ למה אתם מתחפשים בפורים?: אה.. לא ברור ממש, אולי לקשקוש בלבוש
מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר): אה.. של נמרוד שיקלר בתכנון..
התמונה
נרדמתי מול המחשב ..
ואין לי ניק כרגע..אני אחשוב על זה..

גמאני גמאני :)

שם: שיר יצחק גיל: 17, אני מעגלת
תאריך לידה: 22.5.1988 מקום מגורים: באר-שבע, עיר האפשרויות הבלתי נגמרות :) למה אתם מתחפשים בפורים?: אני לא מתחפשת לצערי הרבה
כי אנחנו בגדנ"ע כל השכבה.. אבל אם אני יתחפש בסוף, זה יהיה לדבורה או משו
מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר): הממ.. לפני עברי? המממ..
היהודים אנפלאגד, שייגעצ - מקשאות חריפים ו-Green Day - Boulevard Of Broken Dreams באותו יום, אז זה כל אלו
רייכל בתכנון כרגע.. תמונה
אני השמאלית כמובן :) כינוי? אני אנסה לחשוב על משו
, למרות שאני לא ממש יצירתית.. רואים לפי הכינוי שלי

../images/Emo12.gif

**רצה לבדוק** נחון נחון.. חחחח עצוב אבל אני לא שומעת אותו הרבה..

איף

New member
אפשר גם?../images/Emo9.gif

שם: יסמין
תאריך לידה:4.7.83
מקום מגורים:קרית אונו
למה אתם מתחפשים בפורים?:לא מתחפשת....לא אוהבת את החג הזה בכלל.
מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר):רייכל.
ולמי שיש שימו תמונה שלכם : לא רוצה ולא רוצה.חפשו בגלריה...
והכי חשוב אני רוצה להחליף ניק תנו לי משו ורצוי שיהיה באנגלית כי יותר קל לי להכנס עם ניק באנגלית : הממ,רוצה להיות אחותי התאומה ולקרוא לעצמך stinkerbel?

A N I g M A

New member
גם פה אני לא נמצאת.

שם: סיוון גיל: 17.5 תאריך לידה: 26.7.87 מקום מגורים: ירושלים למה אתם מתחפשים בפורים?: לזמרת מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר):
נו הנה תמונה. איכככ ממ.. מור השולטת?

hodayoyo

New member
גמאני פה ../images/Emo13.gif

שם: הודיה גיל: 17 תאריך לידה: 7 לפברואר 1988 מקום מגורים: מודיעין למה אתם מתחפשים בפורים?: אמממ קבעתי להתחפש בערך עם חצי מהכיתה שלי... רצינו להתחפש להפי-טרי-פרידנס ואז החלטנו שזה אכזרי מידיי ואז לא יודעת... לא נראה לי שאני אתחפש
מה הדיסקים האחרונים שקניתם (חוץ מעברי לידר): אווו דווקא לא קניתי את עברי
קניתי: 1) נימרוד שיקלר- נציל את היום 2) נעם רותם- חום אנושי ולמי שיש שימו תמונה שלכם שכחת להוסיף מסר לאומה, אז אני מוסיפה: עברתי היום תאוריה (ראשונה
) ונחמד לי
ועשיתי כבר 10 שיעורים

hodayoyo

New member
תמונה אם זה יעלה...

אני מלפני איזה שנה וחצי כשאחיין שלי נולד (ואז הוא לא היה עוד כזה חתיך כמו היום
)

למעלה