התפקדות מספר II

מ א ג ר ט

New member
התפקדות מספר II

פעם, על דגש פעם (לפני חודשיים) הייתה כאן התפקדות שלא יצא ממנה שום דבר, כי חצי מהאנשים לא הספיקו לכתוב, וכבר היא ירדה לעמוד 2. בקיצר, נעשה את זה גיל, בא/ה למפגש פורום, הדמות שלך לפי המבחנים, וזהו. למי שיהיו תוספות, שיוסיף להנאתו. איי, וגם אפשר שכולם יגיבו להודעה הזו, וככה זה יהיה מסודר יפה (ואם מישהו ירצה להעיר, אז חופשי...) טוב אז אני אתחיל לי: בת 14 (וחצי!), לא באה למפגש פורום, הדמות שלי נראה לי סוזאן. הערות: מואהההההה. היה קשה?

limilu

New member
מתפקדת-

בספטמבר ימלאו לי 13 אמממם... זה תלוי באמא שלי. וטינארי, לפי הפעם האחרונה שבדקתי.

limilu

New member
לא, רגע

אני סוזאן. ווטינארי- מהמשמר. מה לעזאזל הוא עושה במשמר? ולא זוכרת איזו גילדה.

מתפקד

21 לא בא נובי, למרבה הפלא (אחד החמודים, אבל כל קשר ביני לבינו מקרי בהחלט)

smadarbi

New member
מתפקדת

24, עוד לא יודעת אם באה למפגש, סוזאן( שאני לא מכירה כי לא הגעתי לספרים באנגלית..)

dino_din

New member
בארפ

25 (כן, אני זקן...) עדיין לא ברור לגבי המפגש (מבחנים) סתמרוח - יש לי הרבה במשותף איתו. גילדה: בוני השעונים (אל תשאלו איך הגעתי לזה...). :) דינו.

Gdil

New member
מתפקד

אני בן 14, תוצאות: דמות: 1.כהן הברברי 2.Sgt. Delphine Angua 3.וטינארי 4.מוות
5.סוזן 6.הספרן

Gdil

New member
המשך:

אני באוניברסיטה הנעלמת. אני במשמר-1.וטינארי 2.גזר 3.ויימס. איך זה שהגדרתי את עצמי בתור קוף קטן והספרן בכלל לא ברשימה שלי?

limilu

New member
כי הספרן הוא

א. לא קטן ב. אם תקרא לו קוף אני לא בטוחה כמה זמן ישאר לך לחיות. כע

Gdil

New member
אני יודע את זה.

אבל לא נראה לי שזה קשור, כנראה שהשאר לא התאים. אני אנסה לעשות את זה שוב ולנסות להיות הספרן.

keynant

New member
הממממ...

18.5 בערך...לא בא כנראה למפגש, אבל מי יודע... לא זוכר דמות...

bokonon

New member
מתפקד

רועי, 24 (מהזקנים), אין לי מושג עדיין בקשר למפגש, לא זוכר- עשיתי את זה מזמן.

Nico Tine

New member
בטח שהעצלנות משתלמת!

יצא לי כהן הברברי :) ואפשרות שניה את וטינארי

Greebo

New member
still here...in a way...

i'm 17....18 in a month or so... i'm "vimes" according to the test thingy... ps : there are a lot of new guys (or new names) around... i'm not coming... well... maybe i will.. and maybe i won't... probably won't though :p

למעלה