התפקדות....מי כאן????????..
ח חן המקורית New member 26/10/02 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו גם אני מתלהבת.....כי אותך מצאתי
ק קרן אור לי New member 26/10/02 #5 או שכולם יצאו לבלות ?../images/Emo6.gif או שכולם עייפים מליל אמש?
ג גילית. New member 26/10/02 #9 אני פה, בנות נהניתי ממרתון הבדיחות נהניתי ממרתון הבדיחות שלכן, היינו היום בחמי יואב, היה מה זה כיף, עברנו בכל הבריכות, ז´קוזי, כיף לא נורמאלי, תמשיכו בעבודה הניפלאה של הרמת המוראל בפורום ולתפארת מדינת ישראל באהבה ממני גילית
אני פה, בנות נהניתי ממרתון הבדיחות נהניתי ממרתון הבדיחות שלכן, היינו היום בחמי יואב, היה מה זה כיף, עברנו בכל הבריכות, ז´קוזי, כיף לא נורמאלי, תמשיכו בעבודה הניפלאה של הרמת המוראל בפורום ולתפארת מדינת ישראל באהבה ממני גילית
ח חן המקורית New member 26/10/02 #12 גיליתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif תודה על הפירגון וגם על התיזמון בחמי יואב היית לא יכולת לבוא לקחת אותי גם אני רוצה אוחחחחחחחח מה זה היה מתאים לי
גיליתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif תודה על הפירגון וגם על התיזמון בחמי יואב היית לא יכולת לבוא לקחת אותי גם אני רוצה אוחחחחחחחח מה זה היה מתאים לי
ט טוני הנמר New member 26/10/02 #77 נשמה אתתתתתת קרן אור כשמך כן את קראתי אודתייך מעט אך למדתי הרבה עלי והצליחי ישר כח....