התפקדות מאי

התפקדות מאי ../images/Emo196.gif

טוב, אז קצת באיחור בגלל הנסיבות אבל אני בטוחה שתסלחו לי..
פרטים אישיים:
שם: מין: גיל: מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מאיר
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותי: מספר ההופעות של מאיר שהייתי בהן עד היום: שיר של מאיר שעשה לי את החודש: המשפט של מאיר שאני הכי אוהב/ת: אם יכולתי לבקש ממאיר רק דבר אחד הייתי מבקש/ת: קצת על עצמי:
פורומים אחרים שאני אוהב/ת להסתובב בהם: ככה הכרתי את מאיר: הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר: דבר שאני מאחל/ת לעצמי שיקרה החודש: מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: עוד משהו שבא לכם לספר: חודש פורה ומוצלח לכולנו, מלא הופעות מוצלחות
ונטול אכזבות אמן

ח ל ו ן

New member
פיקד, פוקד, התפקד.../images/Emo9.gif

פרטים אישיים: שם:אלעד מין:זכר
מאיר מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותי:כולם מספר ההופעות של מאיר שהייתי בהן עד היום:6 נראה לי
שיר של מאיר שעשה לי את החודש:תותים
המשפט של מאיר שאני הכי אוהב/ת:"בתוך ליבי יש צעקה היא גדולה"
אם יכולתי לבקש ממאיר רק דבר אחד הייתי מבקש/ת:תדבר קצת בהופעות
קצת על עצמי: פורומים אחרים שאני אוהב/ת להסתובב בהם:אביתר ככה הכרתי את מאיר:פשוט מכיר אותו מזמן הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר:נגמר לי המלווה
דבר שאני מאחל/ת לעצמי שיקרה החודש:שאני אצליח בבגרות במתמטיקה אמן אמן אמן מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום:עוף זה ציפור ופרה זה חיה
עוד משהו שבא לכם לספר:שעוף זה ציפור ופרה זה חיה?

TEENAGER1

New member
מאי הקטנה ../images/Emo3.gif

פרטים אישיים: שם: מיכל מין: החזק גיל: בקרוב 16 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: חסוי מאיר מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותי: הממ.. 6! מספר ההופעות של מאיר שהייתי בהן עד היום: בקרוב
שיר של מאיר שעשה לי את החודש: שם כל האדם המשפט של מאיר שאני הכי אוהב/ת: יש המון, בחיי אם יכולתי לבקש ממאיר רק דבר אחד הייתי מבקש/ת: שיבוא להופיע במעבדה
קצת על עצמי: פורומים אחרים שאני אוהב/ת להסתובב בהם: אחד יספיק - אביתר ככה הכרתי את מאיר: עדי, וכל מילה נוספת מיותרת הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר: וואו.. המון דברים, אני מניחה.. לא עולה לי משהו אחד מסוים כרגע דבר שאני מאחל/ת לעצמי שיקרה החודש: שאני אשרוד את הלימודים
מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום:
עוד משהו שבא לכם לספר: היה קודם את "לב סדוק" ברדיו

../images/Emo178.gif

פרטים אישיים: שם: עדי מין: טוב, זו שאלה מפגרת
תנחשו
גיל: 21 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: [email protected] מאיר מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותי: 10. ו-3 סינגלים.. כן ירבו. מספר ההופעות של מאיר שהייתי בהן עד היום: אהמ.. הפסקתי לספור מתישהו
בשבת בע"ה עוד אחת..
שיר של מאיר שעשה לי את החודש: "עכשיו את מרוצה"
המשפט של מאיר שאני הכי אוהב/ת: זה משתנה אבל כרגע: "השבילים הקסומים, שעברו כבר שנים, מספרים בלחישה, מספרים בשתיקה, את הסיפור." [את אחת יחידה]
אם יכולתי לבקש ממאיר רק דבר אחד הייתי מבקש/ת: שיעבוד על הביישנות שלו, זה מונע ממני המון פעולות..
קצת על עצמי: פורומים אחרים שאני אוהב/ת להסתובב בהם: רק אביתר
ככה הכרתי את מאיר: אישית
כאילו, פנים אל פנים
לפני כמה שנים [תתפלאו אבל מעטות..] קיבלתי סופסוף אומץ ואיכשהו נכנסתי לחדר אמן [סיפור ארוך..] שם רעדתי 3 דקות, אמרתי חצי מילה ויצאתי בערך
זה היה מזעזע.. ואז בשנה שעברה נכנסתי שוב [כשכבר הייתה הקומונה] והמשפט הראשון שלו היה "אני מכיר אותך, לא
"
ואמרתי לו שיש דברים שעדיף לשכוח, כמו ה"שיחה" ההיא
שם דיברנו [כלומר, אני דיברתי, הוא הקשיב
] איזה חצי שעה ומאז אני מנהלת לו פורום וכאלה..
הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר: מיכלי
דבר שאני מאחל/ת לעצמי שיקרה החודש: ההופעה
ושיגידו לי כן
[אין פרטים בינתיים כל עוד אין כן
] מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: מיכלי, את מלאך
עוד משהו שבא לכם לספר: שאני אוהבת אתכם
שבע"ה יש לי הופעה של מאיר במוצ"ש..
אחרי 4 חודשים
ושמחר זה המבחן האחרון שלי לסמסטר באופן רשמי
שבת שלום

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

פרטים אישיים: שם: תמר מין: נקבה גיל: 16 וחצי מסנג'ר/ אייסי/ מייל: יש
מאיר: מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותי: 7
מספר ההופעות של מאיר שהייתי בהן עד היום: אף לא אחת שיר של מאיר שעשה לי את החודש: רכה כמו משי המשפט של מאיר שאני הכי אוהב/ת: "כמו לתפוס גלים ביד, תמיד כמעט" אם יכולתי לבקש ממאיר רק דבר אחד הייתי מבקש/ת: שלא יפסיק לשיר לעולם קצת על עצמי: פורומים אחרים שאני אוהב/ת להסתובב בהם: אביתר, הארי פוטר לפעמים חח, ועוד כל מיני אבל אני לא מגיבה
ככה הכרתי את מאיר: עדי, נו
הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר: המממ, הרבה דברים נחמדים קרו דבר שאני מאחל/ת לעצמי שיקרה החודש: לעבור את המגנים והבגרויות בשקט.
מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: אוהבת את כולכם
עוד משהו שבא לכם לספר: יהיה טוב, יהיה טוב כן. - אמן!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הממפ../images/Emo141.gif

לא חושבת שאוכל... יש לי מבחן בפיזיקה וכדאי לי להוציא בו ציון טוב
אם את מבינה את כוונתי. אבל מבטיחה שבקרוב, אחרת אהרוג את עצמי!!

darling2

New member
" לאחרונה כמעט כל פנייה נראת כמו...

דרך ללא מוצא.."
פרטים אישיים: שם: דר מין:
גיל: 17 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: [email protected] מאיר מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותי: אפשר לומר 2 מספר ההופעות של מאיר שהייתי בהן עד היום: 1 שיר של מאיר שעשה לי את החודש: "אל המנוחה"..
המשפט של מאיר שאני הכי אוהב/ת: המון! אם יכולתי לבקש ממאיר רק דבר אחד הייתי מבקש/ת: שישיר לי שיר
..את שומעת אם אפשר..! קצת על עצמי: פורומים אחרים שאני אוהב/ת להסתובב בהם: רונה, אביתר ככה הכרתי את מאיר: לא זוכרת..מאז ומתמיד. הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר: יום העצמאות
דבר שאני מאחל/ת לעצמי שיקרה החודש: שאצליח בכל מה שאעשה. מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום:
עוד משהו שבא לכם לספר:לא.

חדשה../images/Emo9.gif

פרטים אישיים: שם: רותם מין: נקבה גיל: 14 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: [email protected] מאיר מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותי: 1.. מספר ההופעות של מאיר שהייתי בהן עד היום: שיר של מאיר שעשה לי את החודש: עכשיו את מרוצה
המשפט של מאיר שאני הכי אוהב/ת: יש בי מזה וגם מזה, יש בי שניהם אם יכולתי לבקש ממאיר רק דבר אחד הייתי מבקש/ת:שיופיע קרוב? :p קצת על עצמי: פורומים אחרים שאני אוהב/ת להסתובב בהם: אביתר בנאי בעיקר:p ככה הכרתי את מאיר: אני מכירה אותו ממש הרבה שנים אז אני לא זוכרת, אני חושבת שדרך ההורים שלי הדבר הכי טוב שקרה לי בחודש שעבר: לא יודעת, אבל היה חודש מעולה:] דבר שאני מאחל/ת לעצמי שיקרה החודש: שאני אמצא כבר זמן לקנות דיסקים, ושאני אגש למבחני דרגה מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: ... עוד משהו שבא לכם לספר: נעים להכיר..

רותם ../images/Emo99.gif

אני שמחה שהחלטת להצטרף..
1. הוא מופיע קרוב
מחר הוא בלהבות חביבה ואפילו יכולה להיות לך הסעה, אמרתי לך
2. מה זה מבחני דרגה
3. אני ממש שמחה שהצטרפת אלינו
תהני מלא..

וואי, תודה!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

בקשר להופעה אני לא חושבת, מחר לא ממש מסתדר לי]: מבחני דרגה זה מבחנים לדרגה יותר גבוהה [חגורה בצבע אחר] בקראטה :p תודה רבה, את כזאת מקסימה!

התפקדות../images/Emo196.gif

שמי : מירב להערכתי בין ה"בוגרים" בפורום בת 37 ואם לשני מתוקים. אוהבת את מאיר כבר מגיל העשרה שלי. יש לי את כל האלבומים של מאיר ויש גם קלטות. לא הייתי בהרבה הופעות של מאיר כי תקופה מסוימת חיינו באילת. בכל אופן, בהופעות החשובות תמיד הייתי. מאוכזבת שלא ידעתי על ההופעה של מאיר ב"פלורה" כי זה קרוב לביתי. שיהיה לכולנו חודש טוב מלא הפתעות משמחות ושבוע טוב

למעלה