התפקדות להופעה מחר בחאן שחרות

היה מדהים.

חבר'ה הופעה באיזור הרי-אילת, מדבר, שממה, חור הכי מחורר שקיים, אוויר נקי נקי וזולה של אולי 50 איש (שאף אחד מהם לא מכיר את שילה) פשוט יושבים ומקשיבים לה. הקהל התלהב ברמות, קנה דיסקים אחרי ההופעה ושיבח את שילה מאד מאד. הרבה יותר קשה לעלות להופיע מול קהל שאתה יודע שלא מכיר את השירים שלך או אותך ומקשיב בפעם הראשונה וכולם פשוט התאהבו. אגב, בשביל להגיע להופעה טיפסנו על הר, היה מצחיק וחוויתי. בקיצור הופעה של תשכח

S h A b i T

New member
כולי קנאה.. ../images/Emo13.gif

עכשיו אני קצת מצטערת על זה שלא היה לי כוח לחזור למקום הזה כל עוד אני לא חייבת, אבל זה באמת היה מעבר ליכולתי.. אני הכי שמחה בעולם בשבילכם.. הלוואי שיצא לנו עוד לחוות דברים כאלה ביחד. כולי חרדות.
אוהבת.

../images/Emo66.gif חיילת,

אין לך מה לקנאות כי אנחנו הולכים לחוות חוויות ה-ר-ב-ה יותר גדולות בהמשך חיינו לאחר שניהיה משוחררים, צעירים ויפים.

danny girl

New member
מזדהה

חשבתי אולי לא לצאת הביתה (למרות שהייתי בבסיס שבוע וחצי ואחרי הרבעוש הזה יש לי עוד שבוע וחצי בבסיס) אבל נראה לי ממש פסיכי -לבחור- להשאר בחור מדברי לעוד כמה ימים..

קנאה קנאה

המקום הכי מדהים שקיים בארץ ולשמוע שם את שילה... נשמע כמו חתיכת חוויה. מתחרטת שהייתי עצלנית

אחת החוויות היותר מדהימות שעברתי בחיים.

ועוד בתור אחת שלא אוהבת את אזור הדרום. כל-כך הרבה שעות נהיגה, עמרי ואוחנה באוטו, עצירות מרעננות [במיוחד זאת שבמצפה
.], אמנם חור של החיים שכמעט חצינו עבורו את הגבול למצרים, אבל מקום באמת מרהיב ביופיו, כל זה בתוספת שילה שכבשה את הקהל.. דמיינו לעצמכם
ההופעה הכי טובה שהייתי בה, נהניתי מכל רגע, וראו שגם כל הקהל, ששמע אותה בפעם הראשונה [רובם ככולם
], מאד מאד נהנה. "תגידי, יש לך דיסק?".. "כן, יש לי דיסק. יש לי גם שניים..", "אני שומעת אותך פה פעם ראשונה ואני מאוהבת", "את כותבת את כל זה ומלחינה את כל זה לבד?". ואחרי ההופעה, איש איש שאמרו לה כמה היא הייתה מדהימה, אנשים מבוגרים שקנו את הדיסקים וביקשו שהיא רק תחתום, ושילה ההמומה .. "קנית את שניהם!
"- כל זה גרם לי לחייך בשבילה. כמו שעמרי אמר, אחרי ששמו עלינו את הצמידים, "קחו בקבוק מים וצאו לדרך". לטפס על הר בשביל להגיע להופעה.. פלייליסט מאוחר יותר כי שכחתי אותו בתיק בקומונה ואני כאן מהחדר מחשבים
. היה טוב, טוב שהיה וכן ירבו.

אמנם באיחור מטורף.

"חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב" חוויה חד פעמית, מקום מדהים [לטפס על הר כדי לראות הופעה...] הופעה... מעולה. פידבקים כאלה חמים, מקהל חדש שכרגע שמע אותה לראשונה. היה מרגש ממש. לנסוע לסוף העולם כדי להתרגש ככה, בהחלט היה שווה.

למעלה