התפקדות יוני!

התפקדות יוני!

שם: גיל: דרכי תקשורת: עמוד אישי: תמונה: צלקת מפוארת: החודש שעבר - סרט: ספר: שיר: דיסק: החודש הזה - תוכניות: שיר שפתחתם איתו את החודש: הופעות מתוכננות:

darling2

New member
../images/Emo98.gif

לברוח קצת מתנ"ך... שם: דר גיל: 18 דרכי תקשורת: [email protected] עמוד אישי:... תמונה:
צלקת מפוארת: אממ...יש לי רק צלקת ביד..כי נשברה לי כוס פעם אחת..היא לא ממש מפוארת.. החודש שעבר - סרט: "שודדי הקאריביים 3"
ספר: לא קראתי שנים.. שיר: Good Things Don't Always Come To You-Skunk Anansie
!! דיסק: Skunk Anansie - Post Orgasmic Chill החודש הזה - תוכניות: אממ..לנצל את הזמן עד ההגיוס..ולסיים בגרויות! שיר שפתחתם איתו את החודש:skin - Listen To Yourself הופעות מתוכננות: מקווה שלהופעה סיום של עברי לידר בהאנגר 11..עם מטרופולין ונינט..לפחות ככה זה התיכנון. ואולי יום הסטודנט בב"ש.

PianoGirl20

New member
מתפקדת..

שם: ליבי גיל: 20.8 דרכי תקשורת: [email protected] עמוד אישי: http://stage.co.il/Authors/69037 תמונה: פעם אחרת.. צלקת מפוארת: על הסנטר..נפלתי בגיל 5 כשהחלקתי על הקרח.. החודש שעבר - סרט: the pursuit for hapiness ספר: הילדה שאהבה את טום גורדון/סטיבן קינג שיר: היו יותר מדיי...נגיד שעיניים זרות. דיסק: דיסק של אוסף שירים ברזילאיים. החודש הזה - תוכניות: ללכת ליום הסטודנט בבאר שבע. שיר שפתחתם איתו את החודש: ציפייה לאושר. (האביב הזה ייקח אותי אל תוך הטוב...אולי. :) הופעות מתוכננות: יודית בבאר שבע ביום הסטודנט.

../images/Emo42.gif

שם:ניר גיל:עדיין 18 דרכי תקשורת: מסרים בעיקר, ומסנג'ר פחות ([email protected]) עמוד אישי: במה או מייספייס? תמונה:--> צלקת מפוארת: שתיים מאחורי אוזן ימין^^ החודש שעבר - סרט: רוקדת בחשיכה ספר: יצירה קורעת לב של גאוניות מרעישה שיר: האביב הזה/יהודית רביץ דיסק:ביורק-פוסט החודש הזה - תוכניות: דיסק יוני, יום הולדת, חברים, שירות לאומי שיר שפתחתם איתו את החודש: אבות ובנים אביתר בנאי הופעות מתוכננות: עידן רייכל, יהודית פעמיים, ובטח עוד כמה^^

../images/Emo176.gif

שם: מיכלי (כן כן, מיכלי, לא מיכל, מיכלי... תפנימו
) גיל: 23 (פחות חודש ו9 ימים) דרכי תקשורת: מסרים ומשם מקבלים פרטים. עמוד אישי: מסרים
(אני דיסקרטית
) תמונה: אני אחשוב על זה... אולי אני עוד אשים. צלקת מפוארת: 1. כשהייתי בת 5 איבדתי שליטה על האופניים ונתקעתי בענף של עץ וחטפתי שריטה. 2. יש לי צלקת קטנה בזרת של רגל ימין שאין לי מושג ממה היא נגרמה, אבל היא יפה
החודש שעבר - סרט: אמן האשליות. ספר: הארגון / אלן פולסום שיר: "שוב מתחלפת העונה" / יהודית. דיסק: אין משהו ספציפי. הכל. החודש הזה - תוכניות: להרוויח מיליונים (סתם), לתקן את המחשב, עבודה, הורים, הופעות, חברים, חברות... כרגיל. שיר שפתחתם איתו את החודש : I will survive של גלוריה גיינור. בנאלי, אבל אחלה סיפתח
הופעות מתוכננות: יזהר אשדות בזאפה/יום הסטודנט באוניברסיטת חיפה (עוד לא החלטתי), כמה הופעות בחיפה (בתקווה שאספיק), יהודית בזאפה עם כל החבר'ה
שיהיה לכם חודש נפלא!!!

חס וחליסה... (לא משנה)

עזבנו את הצבא ממזמן, למרות שמידי פעם צה"ל מנסה להעלות אותנו שוב על מדים (יאק מילואים...). זה ישן, ותק של בערך שנה וחצי, אבל זה משעשע, ואין לי ממש זמן להצטלם בזמן האחרון...

ToMeTiN

New member
פה:)

שם - כן, יש אחד כזה גיל - עוד חודש וחצי 21 דרכי תקשורת - ICQ ומסנג'ר לא בשימוש תמונה - החיפושולה שלי:), אני הנהגת בתמונה צלקת מפוארת - באמצע האמה (האצבע האמצעית) של יד שמאל. אמא סגרה עלי את הדלת של המכונית (בטעות!) החודש שעבר סרט - היה משהו שאהבתי, לא זוכרת כרגע... שיר - "מכתב מאמא" - חוה אלברשטיין דיסק - "איזו מין ילדה" - יהודית רביץ החודש הזה תוכניות - להתחיל ללמוד, לקנות את הדיסק של יוני בלוך (ניר תודה שכתבת, זה הזכיר לי:)) שיר שפתחתם איתו את החודש - Regina Spektor - "The ghost of corporate future" הופעות מתוכננות - חוה אלברשטיין בסוף החודש שבוע מהנה לכולם

אושRתי

New member
../images/Emo181.gif

שם:אושרת גיל:24 וחצי דרכי תקשורת:מסרים עמוד אישי: תמונה: צלקת מפוארת:אה? החודש שעבר - סרט:הבופור ספר: שיר:עכשיו הכל בסדר דיסק:עיר קטנה החודש הזה - תוכניות:כל מיני שיר שפתחתם איתו את החודש: הופעות מתוכננות:טרם ידוע לאיזה הופעה אלך P: שבוע טוב, אושרת.

למעלה