התפקדות יוני

Robin Sparkles

New member
התפקדות יוני

שם- גיל- תאריך לידה- מיקום גיאוגרפי- מסנג'ר/אייסיקיו- עד איזה פרק ראיתם- על הסדרה.. מה הפרק האחרון שראיתם? דמות אהובה- דמות שנואה- מה אהבתם החודש בפורום? החודש הקודם- דבר טוב שקרה- דבר רע שקרה- סרט החודש- סדרת החודש- אלבום החודש- שיר החודש- זמר\ת החודש- להקת החודש- ספר החודש- החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות- משהו שאתם מתכוונים לעשות- מחכים לחופש?

Robin Sparkles

New member
מתפקדת

שם- כרמית גיל- 16 ו-360 ימים
תאריך לידה- 7.6.91 מיקום גיאוגרפי- מרכז מסנג'ר/אייסיקיו- בעולם שלי עד איזה פרק ראיתם- אופס חחח על הסדרה.. זה מה שקורה כשמעתיקים מה הפרק האחרון שראיתם? דמות אהובה- דמות שנואה- מה אהבתם החודש בפורום? החודש הקודם- דבר טוב שקרה- סיימתי עם פסיכולוגיה דבר רע שקרה-לחצים מהמבחנים וזו רק ההתחלה סרט החודש-21 ו-27 שמלות סדרת החודש-איך פגשתי את אמא,עקרות בית ונאשות,מגרש ביתי אלבום החודש- אין משו מיוחד שיר החודש- disturbia,piece of me,church זמר\ת החודש- להקת החודש- ספר החודש-ראיתי בספריה בבצפר ספר של ג'ון לנון שהוא עשה עם הבן שלו.. החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות-יום הולדת,למצוא עבודה כדי לפנק את עצמי/לשמור ולהביא לאמא ואבא שיקנו לי משהו שאתם מתכוונים לעשות-לחפש עבודה מחכים לחופש?כן

lollipop161

New member
למה?

וואי אצלנו זה מה זה יקר... בגלל זה אולי רק 20 תלמידים יוצאים..

Robin Sparkles

New member
מה שהכי מוזר..

זה שמועצת תלמידים של השכבה עשו עצומה שכל השכבה(!!!) תצא לפולין והם יודעים שזה לא יקרה כי אנחנו המון!

קארין 555

New member
מתפקדת

שם-קארין גיל-14 תאריך לידה-19.2 מיקום גיאוגרפי- אאמ נגב. מסנג'ר/אייסיקיו-269423237 עד איזה פרק ראיתם-?!? על הסדרה.. מה הפרק האחרון שראיתם?שוטטות דמות אהובה-גוטלייייב דמות שנואה-לא שנאת אף אחד
מה אהבתם החודש בפורום?את האמת שכלום !! החודש הקודם- דבר טוב שקרה-בדקתי כל מיני אופציות לטיולים לצרפת , דבר רע שקרה- ל"ג בעומר יבש...... סרט החודש-מה שקורה בוגאס !! סדרת החודש-קומדי איננקק אלבום החודש-
שיר החודש-hurt של כריסטינה אגילרה שיר מהממם !! זמר\ת החודש-לא מיקה, לא יודעת . להקת החודש-אמ אמ אלו ששרים את השיר הזה בפרסומת של הוט עם החירשת, בכלל שיר מדההיםם הורדתי לפלא . ספר החודש- שלם יותר מלב שבור החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות-טיסה לצרפת בלגיה הולנד,הפלגה לטורקייה, מחנה מיכא"ל ,מחנה קיץ משהו שאתם מתכוונים לעשות-ללכת לקאנטרי בשבועות, לחזור לשכונה קצת צחוקים ,ואז אמ אמ ארוחה חלביתתתתת מחכים לחופש?כן!!!! החופש אחרי השלמות הלימודים בגלל השביתה !

Jen74

New member
מה סה, סה? התפקדות או שאלון? ../images/Emo6.gif

שם- ג'ן גיל- 34 תאריך לידה- 27 במאי מיקום גיאוגרפי- לוד מסנג'ר/אייסיקיו- חבל לכם על הזמן, אין לי זמן לפתוח אותם בכלל
עד איזה פרק ראיתם- ??? אני לא מעודכנת או מה? החודש הקודם דבר טוב שקרה- חגגתי יומולדת בסוף החודש.
דבר רע שקרה- בעלי לשעבר, אבא של הילדות שלי, נפל ברכבת בדרך לעבודה ושבר את הקרסול.
סרט החודש- לא ראיתי כל כך סרטים החודש. סדרת החודש- "החיים זה לא הכל". אז מה אם זה שידורים חוזרים.
שיר החודש- נתקע לי ולא יוצא לי מהראש
דבש, הכל דבש... זמר\ת החודש- מיקה שתמיד עושה לי טוב על הלב לשמוע אותו. החודש הנוכחי אירוע מיוחד שעתיד לקרות- יומולדת לאמא שלי.
משהו שאתם מתכוונים לעשות- עוגת גבינה ביום שני לכבוד שבועות. מחכים לחופש? כן ולא. מצד אחד, בחופש אני עובדת הרבה יותר שעות וזה קשה. מצד שני, אני עובדת הרבה יותר שעות וזה משכורת גדולה יותר.
מצד שלישי, הבנות שלי בבית ויהיה להן משעמם אז הן ישגעו אחת את השנייה וגם אותי.

למעלה