התפקדות יוני!

סינטטית

New member
התפקדות יוני!../images/Emo176.gif

שם: מיקום: גיל: יצירת קשר: סתם משהו שבא לכם להגיד: ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש?

קובי יא מטומטם חולה נפש...

תמות כבר ותעשה טובה לאנושות.. אתה כ"כ מיותר.... שב בשקט יא מסכן !!!! יש לך מזל שאתה לא לידי כרגע.. תאמין לי יש לך מזל...

התפקדות יוני? איזה יוני? יוני 18 היחיד? ../images/Emo6.gif

שם:= יוני מיקום:= פ"ת גיל:= 18.3 יצירת קשר:= אמממממממממ... לא כרגע ! סתם משהו שבא לכם להגיד:= אני מאוהב.
ותמונה!= לא בא לי.. חחח ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? = לעבוד,ללמוד כניראה מד"א, ולהיפגש עם הדבר הכי יקר בעולם שלי כרגע !!!!!

GiLi73

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:גילי מיקום:דרום גיל:17.5 יצירת קשר: במסר סתם משהו שבא לכם להגיד: סופסוף סיימו עם השיפוציםםםם ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש.. לודעת

XxXSynergitXxX

New member
אללה , קדימה ! D:

שם:אורפזי
מיקום: צפון , קריות , חיפה ואלה :X גיל: 12 ו9 חודשים D: יצירת קשר: מסנ' - [email protected] סתם משהו שבא לכם להגיד:ממ . גמאני מאוהבת .
והיום יומולדת למושיקו הידיד הכיהכי שלי ^^'
ותמונה! איזה יפה זה !!!
ושאלת החודש: D: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש?אני נוסעת לביתמלון בנתניה היפה ^^'!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אני אוהבת את נתניה..../images/Emo99.gif

מירוש 18

New member
אני

שם:מירי מיקום:אופקים גיל:18 יצירת קשר:מסר סתם משהו שבא לכם להגיד:חלמתי חלום מפחיד
ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? הצבא קורא לי, כך שאין תכנונים.

אני

שם: אמיר מיקום: איזור חיפה גיל: 18 יצירת קשר: בפרטים סתם משהו שבא לכם להגיד: סופ"ש מעו לה לכולם ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? איזה חופש? אני כבר לא בבי"ס. אפשר להגיד שהחופש מתחילת אוגוסט, אחרי הפסיכומטרי וסיום המכינה עד תחילת סמסטר החורף תשס"ח ב"ה.

li gueta89

New member
אני ../images/Emo20.gif

שם: לירון
מיקום: אור יהודה גיל: 18 סתם משהו שבא לכם להגיד:שהבגרות באזרחות תעבור כברררר!!!! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש?להוציא רישיון, לנסוע לאיזשהו טיול נראה כבר מה יהיה... בינתיים שיגיע החופש!

מתפקדת../images/Emo13.gif בשמחה ובששון../images/Emo13.gif

שם:
מורן מיקום:
ת"א גיל:
19 יצירת קשר:
בפרטי סתם משהו שבא לכם להגיד:
האליפות הכי מתוקה שאני זוכרת
ותמונה!
עוד מעט יגיעו התמונות של היציע מאתמול... מבטיחה לשים פה אחת
ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש?
מה זה חופש בכלל??

GR££N woMAN©

New member
נמנמ

שם: ענבר מיקום: שפלה
סתם משהו שבא לכם להגיד: אני עייפה
ותמונה! - אין צורך
ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? עבודה, הכנות לפסיכומטרי, קורס הדרכה, וחופש.

niro levi

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: ניר מיקום: מושב בצפון גיל: 15 (ועשרה חודשים) יצירת קשר: אי סי קיו 433286310 מסנג'ר [email protected] סתם משהו שבא לכם להגיד: אני עייפהה ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? הרבה.. נתחיל חח לעבוד בקייטנה שלושה שבועות ללכת ללונה פארק לנסוע לאילת להיות עם דודים מארצות הברית+בר מצווה של אחד הדודים לעשות מומולדתתת ואממ לא יודעת לא עולים לי עוד דברים כרגע

שלומיתת

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:שלומית מיקום:חיפה גיל:16 ו.. יצירת קשר:מסנג'ר במסר סתם משהו שבא לכם להגיד:עוד כואבות לי הרגליים..
ותמונה! חח בטוח שמתי אותה מתישהוא..אבל אין לי כוח לחפש משו יותר נורמלי ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? הופעות,חברים,ים..

למעלה