התפקדות יולי

axnholic

New member
התפקדות יולי

אני מקדים קצת, כי הפורום מת. שם: גיל: לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]? נהנים בחופש? יש עבודה? לכולם: נהנים מהחיים? יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב] אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3. . . . אתם מוזמנים להוסיף דברים, ולספר לנו על השבוע האחרון שעבר עליכם.

axnholic

New member
../images/Emo124.gif 1!

שם: שחר. גיל: 16 והרבה. לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]? י"ב. נהנים בחופש? כן. יש עבודה? עוד לא לכולם: נהנים מהחיים? כן. יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב]
אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3 3 השבוע נגמר היסטוריה... לתמיד! המחשב לא עבד כמו שצריך עד עכשיו, והיום הגיע הארון החדש שלי.

RoRiL

New member
שלום שחר../images/Emo77.gif+|סקייפ|

לאן נעלמת לנו? העיקר שאתה פה
מתפקדת!! שם: רותם גיל:14 לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]?ט' נהנים בחופש? מאוד יש עבודה? לא
לכולם: נהנים מהחיים? כן אני חושבת יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב]לא אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3. 3.....

GinGerit

New member
../images/Emo15.gif

אני מקדים קצת, כי הפורום מת. שם: אירה גיל: 19 וחצי נראה לי לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]?
נהנים בחופש?
יש עבודה?
לכולם: נהנים מהחיים? לא ממש, תקופת מבחנים זה די מבאס. יש עבודה? לא
[אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב] אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3. 3 . . .

g0tenx

New member
טוב נו גם אני יענה../images/Emo180.gif

שם: אדיר שמשי גיל: 14 עוד חודש והרבה לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]? ט' נהנים בחופש? בוודאי
יש עבודה? כן..
לכולם: נהנים מהחיים? (כן) כי חיים רק פעם אחת) יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב] אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3. 3 אמ.. משהו להוסיף על עצמי.. מי שרוצה לראות אותי אז שיבוא לראות משחקים של בני יהודה בשנתון 91 (כדורגל).. ודרך אגב הסמלים החדשים של הקקיץ חמודים אז החלפתי אייקון לבנתיים..
====>

RoRiL

New member
אתה לא בן 14../images/Emo77.gif+|סקייפ|

ונתנו לך עבודה? יפה יפה..

g0tenx

New member
חחחחחח../images/Emo180.gif

אני עובד בחנות של אבא שלי.. והוא עצמאי אז הוא לא שואל אפ'חד בעצם..

מקורה אני חדש../images/Emo118.gif

שם: מיכאל גיל: 15 לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]? י' נהנים בחופש? כה. העיקר שאין בצפר. יש עבודה? כן, דיאטה :X לכולם: נהנים מהחיים? בארור אוכלים עכשיו? לא אוכל ולא רעב. דיאטה. הא היה שבוע נחמד. בשביל זה יש בלוג מה.

אני ../images/Emo9.gif

שם: אורטי גיל: 18 וחצי לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]? כיתת צבא נהנים בחופש? ממש יש עבודה? צבא לכולם: נהנים מהחיים? יאפ יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב] נייט אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3. כרגע אכלתי.3 . . . אתם מוזמנים להוסיף דברים, ולספר לנו על השבוע האחרון שעבר עליכם. אני עודד מעט מתגייסת, מתה על הפורום וזהו. אחלה אנשים יש פה

darklighter

New member
לוקחת את המחשב בכח../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אני מקדים קצת, כי הפורום מת. שם: עדי גיל: 22 שנים יותר מדי. לתלמידים שבנינו:לא תלמידה
כיתה [אליה אתם עולים]? נהנים בחופש? יש עבודה? לכולם: נהנים מהחיים? לא יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב]
אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3.3 . . . אתם מוזמנים להוסיף דברים, ולספר לנו על השבוע האחרון שעבר עליכם. סליחה שאני לא פה איתן לא נותן לי את המחשב הוא חושב שלשמור תמונות של אמא אווזה זה חשוב...שימישהו יאשפז אותו

Riot Boy

New member
מתפקד../images/Emo168.gif

שם: גלעד גיל: 14 וחצי לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]? י' נהנים בחופש? כע יש עבודה? לא לכולם: נהנים מהחיים? ברור יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב] אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3. 33333333333333333

crazypuf girl

New member
הייתי בפורום לפני מלא זמן, ועזבתי.

אז חזרתי.. שם: דניאל גיל: 14 ורבע לתלמידים שבנינו:כיתה ט' נהנים בחופש: מאוד יש עבודה:לא לכולם: נהנים מהחיים?בטח שכן
יש עבודה?[אם הנכם תלמידים,יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב] יש לי אישור
אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3. 3

RoRiL

New member
דניייי../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif+|סקייפ|

פעם ראשונה שאני מכירה מישו מ"וויתקי" הפורום
שמחה שחזרת אלינו

darklighter

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

*מחבקת חזק שלא תברחי*

My Sacrifice1

New member
באיחור...

שם:הגר גיל:חודש בדיוק 14 לתלמידים שבנינו: כיתה [אליה אתם עולים]?ט' נהנים בחופש?לא יש עבודה?לא לכולם: נהנים מהחיים?כן יש עבודה? [אם הנכם תלמידים, יש לכם אישור לא לענות על השאלה.. שוב] אוכלים עכשיו? אם כן, מה? אם לא, מה אתם רוצים לאכול? אם אתם לא רעבים, אנא לחצו 3.33333333333333333333

למעלה