התפקדות יולי

התפקדות יולי

אני רואה שהרבה אנשים כבר לא כותבים/כתבו לאחורנה פה בפורום. אז בואו נעשה התפקדות כדי באמת לראות מי פה!!! אז תרשמו את שמכם שם משפחה קן קבוצה שכבה משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה תכנונים לקיץ!

בלאט.

שם: אלונה קן: צפית קבוצה: גולאש שכבה: דרור משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה: היום עיון לקייצות
תכנונים לקיץ: קייצת ג'סי, עבודה, שיעורי נהיגה, חתונה של אחי(בשבוע הבא!!), סמינר קבוצה, מדריך למדריך(אולי) והממ זהו..

עוד משהו מצחיק-

בסמינר הכנה לקייצות היו המון ארטליינים מפוזרים בקן. באחד החוגים קצת קישקשתי על מישהו מעיינות ירדן.. והתוצאה של זה הייתה קרב ארטליינים עקוב מצבע, כשאני יצאתי מוכה
תמונה בקרוב

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifסוקה בלאט!

שם: נייטלי.
משפחה: זיפט שלייכר(כי ככה יאנצ'ה החליט
)
קן:
גונן
אליאב,
אימפריה
מוחצת
(לקרוא את זה זה בטח לא כיףP:)
קבוצה: מכפת'ך. אימפריה לא קטנה גם כן.
שכבה: למרד. נו, האלה המאגניבים...
משהו מצחיק שקרה לי בתנועה: יותר מדי... מממ.... הווה קללות ששיחקנו אזD:
תכנונים לקיץ: י' מאוננים, קייצת, חגי קן, לבקר אנשים, לסיים להדריך(D:), עבודה(?), להגמל מהפייסבוקP:, עיייייייייייר.. ועוד כמה. :) יומטוב שמו"צניקים חביבים!

התפקדות :p

שם: מור שם משפחה: מילבאום קן: רמת אביב *שפנמלהיב* קבוצה: סיניתאילנדיסושיבריפני שכבה: צוותא משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה: כל מיני ערבים בקן, הם תמיד מצחיקים:p תכנונים לקיץ: להיות הרבה בקן, מד"צופי, התנסויות להדרכה, עבודה, חברות ולהנות!

ברור שמצחיק הוואי להתקע בשרותים.

עידו ולירי הם הגוב. וגם אייל מבריק מפעם לפעם. אבל בעיקר לירי. אז ברור שמצחיק. חוצמיזה הפעולה הכי מרגשת שהקבוצת דרור שלכם עברה השנה הייתה שמעיין נתקעה בשרותים ואז כל הפעולה הם שיחקו במי יצליח לשבור את הדלת. ולמי הדרך הכי מקורית. נדמה לי שבסוף גידי שבר אותה עם טוריה לא? בכל מקרה. אני פה. דור ברטל גלבוע דרור פלג זהו...

abusername

New member
.

שם:דורון משפחה: המלך קן ק"ש מעצמה עם RESPECT שכבת שומריה משהו שמצחיק שקרה לכם בתנועה: כל כך הרבה שאני לא יודע איפה להתחיל תכנונים לקיץ: להתכונן לי"ג!!!!

מתפקדת.

שם: חן שם משפחה: נו, כולם יודעים אותו כבר. קן: שיכון המזרח אימפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפריה! קבוצה: מה זה?!
סתם נו, אני בגרעין שעדיין אין לו שם חחח =] שכבה:שומריה! משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה: וואו היו כל מיני דברים, אבל הכי זכור לי זה השיכור שנכנס אלינו לקן ונשכב על אחת הבנות באמצע לילה לבן ..
תכנונים לקיץ: הכנה למדצ"ופי(שבוע הבא!
),מד"צופי ועוד דברים לקראת יג'

גם אני מתפקדת

שם: מרינה שם משפחה: אלטשולר קן: במקור שיכון המזרח אימרייה =]] קבוצה: גרעין כוורת שכבה: פלך משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה: תכנונים לקיץ:להיות בצבא ועם בת דודה שלי

ברS

New member
התפקדות

שם: בר שם משפחה: שי [ביחד זה יוצר קצר לאללה אה?] קן ק"ש אין-שם, רגע לפני שנת שירות בתנועה. שכבת שומריה משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה: - - - תכנונים לקיץ! להיפטר מהמלווה לאוטו... וחוץ מזה אין הרבה זמן לתכנן דברים אחרים בין המדצופי לחפיפות בקינים.

TziMHoNoa

New member
אני...

שם: נועה שם משפחה: בורשטיין קן שיכון קבוצה גרעין קשוח שכבה שומריה משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה דברים בקן בטח.. כשחן צוחקת!! תכנונים לקיץ! מדצופי, עוד מד"צופי.... טיל עם המגמה, ואני בדיוק עושה רשימה של דברים להספיק לפני הש"ש, אז גם לונה פארק וללכת למקס ברנר לראשונה בחיי!

תובל ה

New member
התפקדות?!

שם: תובל משפחה: ההרי קן: יבנה! קבוצה: המשך (בקרוב: גרעין נחמד/בסדר) שכבה: שומריה משהו מצחיק: התנועה לא מצחיקה!!!היא רצינית ומחנכת!!! תכנונים לקיץ: לנסות לשמור קשר עם חברים=/

מימ.

שם: נירית קן: שלומי קבוצה: אין לי כלכך קבוצה. בקרוב תהיה קבוצת המשך. שכבה: דרור
משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה: וואו בערך כל דבר אם אני לא טועה. ואם זה צריך להיות מהזמן האחרון אז הסמינר קייצות שנגמר אתמול. בעיקר כשסטאף [או איך שלא כותבים את השם שלו] נכנס לקן גונן. תכנונים לקיץ: לסיים בגרויות להשנה, תיאוריה, רישיון, פרוייקט קייצות, טורקיה, יוםהולדת, מסיבות, לעבוד, ועוד כמה דברים קטנים. אה ואולי לטוס. אבל כמעט בטוח שלא.

מתפקדת !!

שם: חלי קן- ג'סי כהן =] קבוצה אין קבוצת המשך- קבוצה נאמבר 1 :):) או שאני אמורה לכנות את הקבוצה הנ"ל - גרעין :S? שכבה- שומריההה :):):):) ווהוו משו מצחיק- כל הזמן קורים דברים מצחיקים. תוכניות לקיץ- מדצופי, חיים, סמינר הכשרה, קצת חיים, ושבוע חפיפה... אזור שרון 3> היום שיבוצים!!!!! :):)

LLiorklein

New member
מתפקד! (לא בשני המובנים)

שם: ליאור שם משפחה: קליין קן: יבנה! באמת אמפריה!! (תודו שהיה חג-קם ענק!) קבוצה: שאלה טובה.. :] שכבה: למרד! אלא מה.. משהו מצחיק: כלום, תובל פשוט לא מצחיק (בעיקר לא עם התגובה הזאת שאני הולך לרדת עליך הרבה איתה :]). תכנונים לקיץ!!!: י' מעוניינים (חייבים למצוא לשם הזה קיצור הוא מחרפן אותי), אילת!!,עבודה עבודה ועוד עבודה בשביל לממן את אילת. זהו. ד"ש :]

תובל ה

New member
ליאור...

א. ממתי אתה כאן!? ב. מילה אחת מיותרת ואתה תתחיל לבכות: "די תובל מצטער לא תכוונתי אל תרביץ לי" ...=] אז תחשוב....=]

הממממ...

שם: זוהר שם משפחה: וייס קן: כרמיאל
קבוצה:
קישקשתא
. קב"ה 4 שכבה: שומריה!! משהו מצחיק שקרה לכם בתנועה: אהה המון?... המממ אפשר להגיד שהערב פרידה המקסיםםם שעשו לנו היום היה (גם) מצחיק:] תכנונים לקיץ! הכנה למדצופי, מדצופי, סמינר כניסה ליג, שבוע חפיפה.... ואיכשהו לנסות למצוא זמן להיות עם המשפחה והחבר:(

למעלה