התפקדות יולי

go goldi

New member
התפקדות יולי

מה שלומך? מה שמך? תאריך לידה: איך היה החודש בפורום? מה היה הכי כיף? מה היה פחות? יש לך ציפיות לחודש הבא? יש לך תיכנונים לחודש? ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי?

מתפקדת =)

מה שלומך? מצויןןןן מה שמך? חמו תאריך לידה: 6.3.93 איך היה החודש בפורום? כיףףףףףףףף מה היה הכי כיף? איך ידעת שהיה כיף? מה היה פחות? איןןן יש לך ציפיות לחודש הבא? אמריקההההה
יש לך תיכנונים לחודש? כע מפגש פרידה ממני ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? ברוררררררררררררר

עונה

מה שלומך? בסדר מה שמך? יובל תאריך לידה: 8.9.1994 איך היה החודש בפורום? כייפי מה היה הכי כיף? הכל מה היה פחות? כל הודעות הפירסום
יש לך ציפיות לחודש הבא? כן - בלי הודעות פירסום!!! יש לך תיכנונים לחודש? מפגש פורום וכל מיני דברים ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי?

Yu vi

New member
מתקפדתתתתתתתת../images/Emo3.gif

מה שלומך? אחלה בחלה, מה שלומך את?
מה שמך? יובל , נעים מאוד
תאריך לידה: 3.2.93 איך היה החודש בפורום? היה נפלללללא! D: מה היה הכי כיף? אממ לאדעת, הכל היה כיף מה היה פחות? שלא ממש הייתי על הפורום.. מחשבילג, מה לעשות
יש לך ציפיות לחודש הבא? כן. שהמחשב יעבוד! יש לך תיכנונים לחודש? כןןןןןן לדאוג לכך שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי וללכת למפגשים D: ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? כןןןןןןןןןןןןןןןן
. היי

מתפקד המפקד!

מה שלומך? סבבה, קצת חם. מה שמך? תמיר אור, קצת חם. תאריך לידה: 16.11.93 איך היה החודש בפורום? מעולה =) מה היה הכי כיף?שחכתי. מה היה פחות? שחכתי. יש לך ציפיות לחודש הבא? כן, שיהיה "מעולה =)" יש לך תיכנונים לחודש? לפתוח אתר? לעבוד? ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? תלוי איך אתה, לא מכיר אותך.. אבל בכללי, כן :)

go goldi

New member
אה נכון../images/Emo122.gif

חמו היא נקבה עוד יותר שקסיתתתתתת

נהרדהההההההההההההההה

מה שלומך? סבבה מה שמך? סבבה...אה...אורי תאריך לידה: 19.3 איך היה החודש בפורום? נחמד מה היה הכי כיף? לילה לבןןןןןןןןןןן מה היה פחות? כלום יש לך ציפיות לחודש הבא? לא יש לך תיכנונים לחודש? כן ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? מאוווווווווווד

slee4

New member
בוקר טוווווווווווווווווווווב

מה שלומך?עייפהההה מה שמך?ש[א]רון תאריך לידה:30.5.91 איך היה החודש בפורום?עילג ביותר! מה היה הכי כיף?הלילה הלבןןןןןןןןןןןןן מה היה פחות?סטרומבההההה יש לך ציפיות לחודש הבא?להמשיך להיות עילגים יש לך תיכנונים לחודש?מפגשיייייייים ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי?ברווווווווווווווווווווווווווווווווווווווור!

נעה 124

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

מה שלומך? בסדר... למרות שקמתי ב6:00 וזה לא משהו... מה שמך? נעה תאריך לידה: 13.9.94 איך היה החודש בפורום? הצטרפתי אתמול... מה היה הכי כיף? לא יודעת מה היה פחות? לא יודעת יש לך ציפיות לחודש הבא? להכיר את הפורום הזה... יש לך תיכנונים לחודש? אילת ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo195.gifמתפקד! הממ!../images/Emo195.gif

מה שלומך? הכל בסדר, מה איתך? (בקול של ילדה קטנה) מה שמך? אמרי / קיקי / קיקי פיקי תאריך לידה: 10.8 איך היה החודש בפורום? כיףף! מה היה הכי כיף? לא עולה לי כלום.. אם אני אגיד לילה לבן אני אשקר, כי נרדמתי באמצע סייד-קיק... מה היה פחות? הפורום הזה מושלם, הכל היה כיף! (
) יש לך ציפיות לחודש הבא? למה ציפיות לחודש אוגוסט? רק התחלנו את יולי, נראה מה יהיה בו. ואז נחשוב על החודש הבא. יש לך תיכנונים לחודש? בטן-גב באנגליה. ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? "ואני אוהבת אותך, הדחליל!" (אני לא רומז שאת דחליל או משהו..)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif מתפקדד ../images/Emo3.gif

מה שלומך? הכל סבבה מה שמך? עומר
תאריך לידה: 10.6.93 איך היה החודש בפורום? מאודדדדדדדדדד כיףף [היה לי יומולדת מה !??!?!?] מה היה הכי כיף? היומולדת שלי
חחח מה היה פחות? אממ היומולדת של אריאל ? חחחחחחח סתאאאאאם ! יש לך ציפיות לחודש הבא? אממ לא יודעע .. שלזהבית יש יומולדת ולרחל ולמי עוד ? יש לך תיכנונים לחודש? אממ לא יודעע בכל זאת זה חופש גדולל !! ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? מאודדדדדדדדד
|לב

YugiBoy

New member
עונהה

מה שלומך? הכל טובב מה איתך? מה שמך? איתי תאריך לידה: יש כזה איך היה החודש בפורום? סבבה (= מה היה הכי כיף? לאדע.. מה היה פחות? =? יש לך ציפיות לחודש הבא? שיהיה מעניין יש לך תיכנונים לחודש? כן ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? אממ... שמעי זה לא אישי
..... סתאאם מת עליך
... מי את?

ofer976

New member
עונה ../images/Emo152.gif

מה שלומך? מה שלומך? מה שמך? חיים תאריך לידה: 43.67.2967 איך היה החודש בפורום? חודש יוני מה היה הכי כיף? הכל מה היה פחות? הכל יש לך ציפיות לחודש הבא? אוגוסט יש לך תיכנונים לחודש? איזה חודש? ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? אני מת עליך!!! זהבית תעשי לי שוקו!!!!

Oo MIsS Hen oO

New member
עונה!../images/Emo99.gif../images/Emo122.gif

מה שלומך? מצוין מה שמך? חן תאריך לידה: 95\9\3 איך היה החודש בפורום? מהנה במיוחד מה היה הכי כיף? הלילה הלבן מה היה פחות? הכל היה כיף יש לך ציפיות לחודש הבא? לא.. יש לך תיכנונים לחודש? להנות להנות ושוב להנות ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? מאד..אבל אני עדיין זוכרת את התקרית עם הטאקי

../images/Emo66.gif../images/Emo152.gif../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo66.gif../images/Emo152.gif../images/Emo195.gif

מה שלומך?הכל פנטסטי מה איתך?? מה שמך? יובל תאריך לידה: 21.4 איך היה החודש בפורום? היה FAN FAN FAN(עם ככה רושמים..) מה היה הכי כיף? הכל היה כייף מה היה פחות? הכל היה כייף יש לך ציפיות לחודש הבא? כןן לטוס עם אחותי להולנד יש לך תיכנונים לחודש? רופא שיניים בשבוע הבא ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? כן

גליללאו גלילי

מה שלומך? טוב תודה, ב"ה, מה איתך? מה שמך? יחזקאל שרגא ישורון תאריך לידה: ג' ניסן תש"ן איך היה החודש בפורום? מדהים, למדתי להכיר אתכם
מה היה הכי כיף? המשחק "אני", שהחמאתם לי.. זה נעים^^ מה היה פחות? לא זכור לי משהו לא נעים יש לך ציפיטת לחודד הקרוב? לבוא בע"זה לאיזה מפגש שלכם יש לך תכנונים לחופש? עבודה, ושעשעים ואני אוהב אותך

../images/Emo115.gif מתפקד.

מה שלומך? ככה, יכול להיות יותר טוב. מה שמך? אריאל. תאריך לידה: 27.10 איך היה החודש בפורום?היה נחמד
מה היה הכי כיף? מממ.. *שורק* מה היה פחות? *שורק2* XD יש לך ציפיות לחודש הבא? שיבואו חדשים, לחלק עוגיות זה כייף. יש לך תיכנונים לחודש? לגמור תספר באנגלית ו..נראלי זהו. ולסיום:את/ה אוהב/ת אותי? תעשי לי ילד!

למעלה