התפקדות יולי

התפקדות יולי ../images/Emo195.gif

שם: גיל: כתה/עיסוק: מקום מגורים: אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: תמונה:

יולי 07 ../images/Emo13.gif

שם: עמרי גיל: 18 כתה/עיסוק: לקראת שירות לאומי (ב"ה) מקום מגורים: בית יצחק אייסיקיו: 246568393 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם : שקצת יותר העזתי.. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: לסגור מעגלים. תמונה:

izzys

New member
כדי לעלות.

שם: מור. גיל: 16+. כתה/עיסוק: עולה לי"א, עובדת בקסטרו
. מקום מגורים: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: אין צורך. אימייל: [email protected] דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: היו כמה. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: להנות, אבל באמת. עבודה ומוזיקה. תמונה: מאפריל השנה.

@

שם: נופר גיל: 17.
כתה/עיסוק: עובדת פה ושם. מקום מגורים: אריאל אייסיקיו: 311774971 מסנג'ר: [email protected] אימייל: דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: שון פול. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: מסיבת גיוס ללי. תמונה:

I did all my best to smile.

שם: אורעד גיל: 17 וחצי כתה/עיסוק: סיימתי י"ב מקום מגורים: חיפה אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: 2 הופעות של עברי, טקס סיום, אנשים. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: שייגמר המלווה
תמונה: הנה.

"כינרת את כינרת את אהובתי..."

שם: נעה גיל: 17 כתה/עיסוק: עולה לי"ב
מקום מגורים: קריות אייסיקיו: 346851951 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: סיימתי ללמוד!!!
דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: אני מתחילה שבוע הבא ללמוד נהיגה
תמונה:

VengaGirl

New member
לפעמים...

שם: אלמוג גיל: 20 /: כתה/עיסוק: צבא. מקום מגורים: נס ציונה. אייסיקיו: 96212379 מסנג'ר: [email protected] אימייל: דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: המון הופעות טובות. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: מלא הופעות טובות. תמונה:

בטח שאני שמחה.

שם: ענבר. גיל: 17. כתה/עיסוק: סיימתי יב', בקרוב שנת שירות. מקום מגורים: אריאל. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: אימייל: דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: הסתיימו הבגרויות, התקבלתי לנח"ל
, הופעות של אוונסנס, שון פול, מאמא מיה, עברי לידר- מופע סיום [רן דנקר
.]. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: יומולדת לאוחנה, מסיבת גיוס ללי, פעמיים אילת, לעבוד. תמונה:
עם הכובע.

מתפקדת.

שם: שי. גיל: 18. כתה/עיסוק: מחכה ליציאה לשנת שירות ממש אוטוטו. מקום מגורים: שדמות דבורה. [אל תשאלו.] אייסיקיו: 165720677 מסנג'ר: עזבו הכתובת מפדחת מדי. תרצו - תשאלו. אימייל: [email protected] דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: יומולדת. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: לא חושבת שיש משהו. תמונה: פף.

לא.

גרתי עד לפני שנה וחצי בכפר תבור, שם יש נוע"ל. אז אני בתנועה הזאת ויוצאת גם לש"ש.

ליאןןן

New member
../images/Emo41.gif

שם: ליאן גיל: 17 כתה/עיסוק: סיימת י"ב מקום מגורים: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: אימייל: דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: מסיבת סיום בבצפר. הופעת סופשנה בסטודיו, כל מיני הופעות וסתם שטויות.. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: נסיעות, הופעות ושחרור המלווה
תמונה:

danny girl

New member
חדשה...

נמ היי. אני דני(אל) חדשה פה, קוראת בפורום כבר כמה חודשים בלה בלה בלה.. שם:דני (דניאל) גיל:18 כתה/עיסוק: סיימתי י"ב מקום מגורים: קריות אייסיקיו:- מסנג'ר:[email protected] אימייל:כנ"ל דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם:
דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: חודש של חופש לפני הגיוס תמונה:

למעלה