התפקדות יולי =D

mamalala

New member
התפקדות יולי =D

שם: תאריך לידה: עיר: כמה זמן אתם בפורום: שיר החודש של העוגיות: שיר החודש בכלל: אלבום החודש: מה אתם שומעים עכשיו: מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: הצעות לשיפור: מסר לאומה: תמונה: שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש? יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן? ושאלה בשבילי.. מתי ההופעה הבאה של העוגיות במרכז?

mamalala

New member
ראשון:p

שם:אלעד תאריך לידה:20/12/94 עיר:רעננה כמה זמן אתם בפורום:מאז שהוקם שיר החודש של העוגיות:מסך שיר החודש בכלל:טינייג'רס של מיכמיקל אלבום החודש:הרגלים רעים יוניבלוך מה אתם שומעים עכשיו:את הטלויזיה מסן/אייסי:297768008 [email protected] דירוג לפורום 1-10:8 (יבש פה קצת..) הצעות לשיפור:לפתוח יותר שרשורים שהם לא OFF! מסר לאומה:למי שיש פקקים של קוקה קולה שיביא לי! תמונה:-----> שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש?לישון יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן?שייגעצ בבית הכחול,ווליום כינרת (אם ירשו לי)

prongs3

New member
fjandans a

שם: שי תאריך לידה: 4.4.91 עיר: קיבוץ עין-גב כמה זמן אתם בפורום: מאז שהוא נוצר שיר החודש של העוגיות: מסך שיר החודש בכלל: הרבה יותר מדיי... החודש התוודעתי לכל מיני להקות חדשות ככה שאין לי שיר אחד, אלא המון אלבום החודש: כנ"ל מה אתם שומעים עכשיו: Viðrar vel Loftárása של Sigur Rós (גרסת לייב מההופעה ברייקוויק בנובמבר 2005) מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: לוידע... נראלי 8-9 ככה (כי אין הרבה שרשורים חדשים, אבל ממש ממש ממש כיף פה
) הצעות לשיפור: הייתי אומר לפתוח יותר שרשורים, אבל בת'כלס אין על מה... מסר לאומה: תפתחו את הראש ותקשיבו ל-ágætis byrjun של Sigur Rós (הם דווקא לא מה"להקות החדשות שלי", אני "איתם" כבר כמעט שנה והם לא יוצאים לי מהראש כמו שאף אחד לא עשה לי בחיים!) שאלות חודשיות: מה? מה התוכניות שלכם לחופש? יש הרבה יותר מדיי (ולא בצד החיובי, אין לי זמן לנשום, ככה שחופש לא יהיה לי ממש), אז לא אמנה את כולן כדי להתחשב בכם
* יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן? רציתי להופעה הראשונה של האלבום השני של מטרופולין ב-25.7, אבל אני בדיוק טס לארה"ב באותו יום (משלחת נוער) *גם אם הייתי רושם מעט לא הייתם קוראים, ועוברים לשאלה הבאה. אה, יא דוּשְבַּגְס**?
**המבין (מי שראה את "מערכון העגלה" של שוגר זאזא) יבין

כן המפקד../images/Emo85.gif

שם: נעה תאריך לידה: 14/01 עיר: (עעעעעעעעעעעע)אשדוד כמה זמן אתם בפורום: המון, כמעט שנה. נו, מאז שפתחו אותו:p שיר החודש של העוגיות: איך?!1 שיר החודש בכלל: מיק מיקה! לאב טודיי / הרגלים רעים של ג'וני דה בלוך אלבום החודש: יוני בלוך - הרגלים רעים מה אתם שומעים עכשיו: את אבא שלי נוחר בעיקר... מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 100!!! כפרעליכם:) הצעות לשיפור: מסר לאומה: תמיד שנאתי תשאלה הזאת תמונה: אין לי כח לשים >.< שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש? פפפ, המון..אני נוסעת בסוף השבוע הזה (יום חמישי) לאילת[: אבל עכשיו כל החברים שלי בטיול צופים והם חוזרים יום חמישי, מתי שאני חוזרת וזה לא פייר!!!! אני מתכננת עוד מלא אין לי כח לפרטD: יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן? יאאאאפ ושאלה בשבילי.. מתי ההופעה הבאה של העוגיות במרכז? בתאריך סודי ביתר שאפילו העוגיות לא יודעים עליו... נו, אני באמת שלא יודעת... ניצנים זה מספיק מרכזי בשבילך?:p

kepit

New member
naknik

שם: סתיו ,סנארף תאריך לידה:26.10 עיר: באר שבע יאק כמה זמן אתם בפורום: 8 חודשים
צעירה שכמותי
שיר החודש של העוגיות: חבר ערבי
שיר החודש בכלל:anouk-everyting אלבום החודש: שרון הולצמן-סיכוי קלוש מה אתם שומעים עכשיו: anouk- nobody's wife מסן/אייסי:[email protected] הוסיפו בהמוניכם
דירוג לפורום 1-10: אממ 6-7 אולי... הצעות לשיפור: מפגש (?) מסר לאומה: צמידים שעשויים מהפלסטיק של הפקקים של הקולה עוצרים לי את הדם ביד.. (יש מצב אני אמות מזה?) תמונה: שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש?ניצניייייניםניםניםניםנים.. הופעות,תל אביב, לראות אתכם (אהמ!)... ים חברים.. ואממ לאדעת זהו. יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן? יאפ! בעיקרון ניצנים.. ושאלה בשבילי.. מתי ההופעה הבאה של העוגיות במרכז? איי דונט קנאו

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

שם: נעם תאריך לידה: 19.2.93 עיר: ת"א כמה זמן אתם בפורום: מאז שפתחו אותו הגבתי קצת כי הכרתי רק את דפנה פיק
ואז התחלתי להיות פעילה יותר כשרכשתי לי את הדיסק, שזה יומיים לפני תחילת הלימודים ^^
שיר החודש של העוגיות: אנרגיה פוטנציאלית שיר החודש בכלל: זהירות מהמרווח \ ענבל פרלמוטר אלבום החודש: הקלטות אחרונות של ענבל פרלמוטר מה אתם שומעים עכשיו: את הפסקול של הסרט הבועה
מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור: בדיוק לאחרונה הוא השתפר, ככה שהכל בסיידר מבחינתי מסר לאומה: אקונה מטאטה תמונה: פטריות שמפיניון כוסיות
שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש? לצאת לטיול חומה ומגדל, ולהפגש 24 שעות ביממה עם חברות שלי. איזה חופש נפלא D: יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן? לא ממש ושאלה בשבילי.. מתי ההופעה הבאה של העוגיות במרכז? אם הייתי יודעת, היתה לי תשובה מתלהבת יותר לשאלה הקודמת, הלא כן?

ל שכזו

New member
השפן הקטן שכח לסגור הדלת.

שם: לירון. תאריך לידה: 14.4.91 עיר: נסציונה
כמה זמן אתם בפורום: לא יודעת
כמה חודשים? שיר החודש של העוגיות: לנו לנו
שיר החודש בכלל: אייר מהפסקול של הר
אלבום החודש: רונה קינן
סתם כי חרשתי אותו, יש כמה אהובים עליי יותר. מה אתם שומעים עכשיו: את ידידשלי אוכל גזר
מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: אממ, די נחמד לי כאן אבל אין כמעט שרשורים חדשים
אז 9? הצעות לשיפור: שרשורים חדשים!
מסר לאומה: לא רוצה יותר ללמוד לא רוצה עוד לעבוד רק רוצה לשכוח כן ול-ע-ש-ן! (לא סיגריות חלילה
) תמונה: אני לא בבית, אבל אמ, לא.
שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש? אוה, 3 סמינרים של נוערמרצ, מחנה אלטרנטיבי, סמינר אנונימוס, הרבה הרבה חברים ושמלות והופעות! ולישון, גם, מתישהו, יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן? הבילויים בירושליים ב4 ביולי!!! ודפנה והעוגיות בניצנים, יוני בלוך בבית הכחול, יתכן שגם ג'ירפות או רונה קינן מתישהו. ושאלה בשבילי.. מתי ההופעה הבאה של העוגיות במרכז? בניצנים

clyps

New member
אני מהמטופשים שנירשמים אבל לא יכולים

להגיע לפגישות...

ל שכזו

New member
איזה מוזר ../images/Emo2.gif

באיזה סניף את? תוסיפי אותי למסנ ואני אודיע לך על פעילויות

clyps

New member
Moi

שם: שיר תאריך לידה:22-2-1991 עיר: צורן סיטי כמה זמן אתם בפורום:מיום היוולדו
שיר החודש של העוגיות:תאמיני שיר החודש בכלל: ספינותיה- נורית גלרון אלבום החודש: הראשון (והיחיד אם אני לא טועה) של בלאגן. מה אתם שומעים עכשיו: שום דבר האמת.. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: מבחינתי.. גוגל.. הצעות לשיפור: ממ... אירוח של הנכבדים.. מסר לאומה: וחטף מהלומה תמונה: מממ... טוב.. שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש? אני ממש ממש לא יודעת.. כיף.. יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן? של העוגיות אם יהיו.. רונה קינן כנ"ל.., רונית שחר גם .. קורין וערן צור בשלישי באוגוסט בתמונע.. אממ... יש מצב קורין בחיפה אם יהיה לי כסף... וזהו... אני חושבת..

limors2

Well-known member
יום 47 שמח!!!

שם:ליאורה תאריך לידה:2.11 עיר:סביבות י-ם כמה זמן אתם בפורום:הגעתי כשהוא נפתח ולא כתבתי לתקופה מסויימת, אבל אז חזרתי! ומאז לא עזבתי! שיר החודש של העוגיות:כישלון! שיר החודש בכלל:החודש? אי אפשר לענות על משהו שמשתנה כל שבוע
אלבום החודש:הפסקול של רנט
מה אתם שומעים עכשיו:מישהו דופק בפטיש באחד מבתי השכנים! מסן/אייסי:יש מסרים
דירוג לפורום 1-10:47! כמו שכתבו פה, אי הרבה שרשורים אבל אלה שיש מהנים מאד! הצעות לשיפור:שרשורים. מסר לאומה:מספרים הם השטן. תמונה:תגדילו את התמונה לגודל המקורי ותתעלמו מזה שיצאתי שם ממש מוזר. והפרצוף מכוון! שאלות חודשיות: מה התוכניות שלכם לחופש?איזה חופש?
אבל בחופש שאין לי התחלתי פסיכומטרי יש הופעות שאתם מתכננים ללכת אליהן?לא משהו שידוע לי כרגע ושאלה בשבילי.. מתי ההופעה הבאה של העוגיות במרכז?מי יודע!

למעלה