התפקדות חודש מאי

moshavnikit

New member
התפקדות חודש מאי

היי, אתם.. כן, כן אליכם אני מדברת! אלה שרק קוראים ולא כותבים.. אז גם אתם, לפחות תתפקדו שנדע שאתם קיימים :0) שם: גיל: מקום מגורים: אייסיקיו/מסנג'ר: רוצה להוסיף ש:

JusT BaRi

New member
מתפקדת!! ../images/Emo98.gif

שם: ענבר גיל: 15 מקום מגורים: נתניה אייסיקיו/מסנג'ר: 237706600 || [email protected] רוצה להוסיף ש: אני עייפה בטירוףףףףף!! בקושי מצליחה להתארגן לבצפר!! ו..... היום ב6 אני הולכת לעשות עגיל בטבור!! [ סופסוףףףףף!!!!
]

TillsWIFE

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: מירי גיל: 17 מקום מגורים: פדואל אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] רוצה להוסיף ש: אני ממוטטת, אתמול הייתי באולימפיאדה במתמטיקה והרצאה של פרופ' ישראל אומן (חתן פרס נובל בתורת המשחקים) ואני פשוט מעריצה אותו, לא מאמינה שבאמת ראיתי אותו ושמעתי הרצאה מפיו... זה כמו חלום!

moshavnikit

New member
מתפקדת

שם: אלינור גיל: 22 מקום מגורים: מושב דור אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] רוצה להוסיף ש: מכבי חיפה אלופת המדינה 2006

מתפקדת../images/Emo70.gif

שם:שני גיל:14 מקום מגורים:טירת כרמל אייסיקיו/מסנג'ר:214992027 [email protected] רוצה להוסיף ש:אני רוצה להוסיף שלאלינוי יש בעיות במחשב והוא לא נכנס לה לתפוז אז רק כשהיא אצלי או במקום אחר היא יכולה לכתוב ולכן היא לא ממש פעילה... (קצת לא קשור אבל חפיף
)

N o a a1

New member
מתפקדת!

שם: נועה גיל: 14 וטיפה יותר מחצי
מקום מגורים: רמת גן אייסיקיו/מסנג'ר: 229439296 רוצה להוסיף ש: עשו לי את הראיון לרפואה- היום ולא הלך משהו! חחחחחחח זאת שריאנה אותי שאלה אותי מה אני מביאה לחברות שלי מתנה ליום הולדת!! מה זה קשור?!

../images/Emo15.gifעונה >>>

שם:סופי
מקום מגורים:נתניה
שליטה!!
אייסיקיו/מסנג'ר:לא זהב ולא זה- אין לי זמן
רוצה להוסיף ש:אתם מוזמנים לקרוא את החתימה שלי אותי אישית היא קרעה

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifבוינג

שם: גלי גיל: 19.5 מקום מגורים: ראשון רוצה להוסיף ש: קנו לי אוטו ביום חמישי האחרון

אתי 13

New member
מתפקדת!!

שם: אתי גיל: 14.10 מקום מגורים: מושב דור אייסיקיו/מסנג'ר: 199608930, [email protected] רוצה להוסיף ש: רן דנקר (ריספקט..)
פשוט מלך.. מישהו פה רואה השיר שלנו 3?

מתפקדת-->

שם:ליאורה גיל:13 מקום מגורים: בבית.. חעחע סתם בנתניה אייסיקיו/מסנג'ר:344475285 [email protected] רוצה להוסיף ש:אני מתה מעייפותתתת חזרתי עכשיו מטיול לירושליםםםם

../images/Emo180.gifכמה נחמד להיות פה שוב:)

שם: אנה גיל: 13 מקום מגורים: ת"א אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] רוצה להוסיף ש: הרגע חזרתי מהטיול השנתי
ו.. אני חצי מתה

למעלה