התפקדות חודש יולי
[7]

התפקדות חודש יולי ../images/Emo13.gif [7]

אז מה היה לנו פה החודש
גל של עזיבות..
אנשים שמפריעים לשלוות הפורום שלנו בטענה שאנחנו פאקצות
יום הולדת לג'נגו
עבודה עברית +המצגת
הופעה בלבונטין-ספונטניות זה כיף
דואט ישראלי- ג'נגו ומלכת הפלקט [יש ביוטיוב למי שפספס]
מזל עוזבת לאילת
עמית נצבעת אדום
כל כך הרבה דברים היו .. והפורום יבש כמו הנגב
אני פותחת הודעות ומגיבה לעצמי
יש כ"כ הרבה פינות שלא מעלים אותם כי אין מי שיעלה ואין מי שישתתף.. אם בא לכם לשנות את המצב.. בבקשה.. פנו אליי במסנג'ר
אם יש מישהו שרוצה לקחת על עצמו את הסיכום השבועי.. שיגיד לי וזה שלו טוב אחרי חפירות
הסיכום החודשי שלנו
קבלו
שיר החודש [ג'נגו] :
שיר החודש [לא ג'נגו] :
אמן החודש:
דיסק החודש:
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש:
משהו שעשה את החודש לטוב יותר:
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב:
מישהו שאתם מחכים לראות החודש:
משהו שאתם מצפים לו החודש:
הופעת החודש:
המלצת החודש: שיהיה לכם חודש טוב

יאללה התפקדות../images/Emo195.gif

שיר החודש [ג'נגו] : אין ספק ש-בוקר של כיף! שיר החודש [לא ג'נגו] : בוקר טוב איראן- אביב גפן, דמעות יבשות- נועם פנחסוב
אמן החודש: אביב גפן ונועם פנחסוב
לא ממש מפתיע הא? דיסק החודש: חלולים מן הסתם
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: ממ.. אני לא ממש זוכרת שרשורים, וגם כי לא היו ממש הרבה החודש :/ משהו שעשה את החודש לטוב יותר: חידוש וחיזוק של קשרים
מוסיקה, צופים
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: פרידה נוראית נוראית
הרבה כעס.. מישהו שאתם מחכים לראות החודש: וואו כ"כ הרבה! עוד שבוע את מיכלי, ושיר ועוד מלא מפורום נועם
משהו שאתם מצפים לו החודש: מופע בכורה
עוד שבוע! הכי מחכה בעולםםםם אוף שיגיע כבררר
הופעת החודש: ממ.. לא הייתי בהמון, אבל נראה לי שיואב
היה מהמם המלצת החודש: גם כשעייף לכם וחם לכם ומבאס לכם, תמיד הרבה יותר טב לצאת מהבית ולהרגיש שעשית היום משהו
סוף סוף יש לי משהו לכתוב פה.. שיהיה לכולנו חודש נעים, וכיפי

מורביט

New member
בידיוק נכנסתי לפורום כדי לעלות. ../images/Emo10.gif

לא משנה פעם הבאה..

7 7 7 גם אם אין לך מזל../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif

שיר החודש [ג'נגו] : מה היא חשבה
שיר החודש [לא ג'נגו] : היו מלאאא אבל נראה לי שמגיע ל"רק תבקש" מקום של כבוד
אמן החודש: גם יש המון. עברי/דני/בטי/כפיר/יואב/ג'נגו/ מלכת הפלקט
דיסק החודש: לנשום במים
תמונת החודש: ללא ספק. אני וכפיר נמחצים
שרשור שאהבתם במיוחד החודש: שרשור המזל טוב.. מלא תגובות
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: ההופעות שהייתי ודני
משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: באמת רוצים לדעת
מישהו שאתם מחכים לראות החודש: אני צריכה להכין לוח הופעות חדש ואז אדע
משהו שאתם מצפים לו החודש: אני אתחיל לעבוד
הופעת החודש: ג'נגו וכפיר! וגשוב ג'נגו בעבודה עברית.. ועברי
המלצת החודש חח כאילו שלא חפרתי עליו מספיק
דני-http://www.myspace.com/daniegerreal

../images/Emo122.gif את המלכה שלי!! אמרתי לך שחשבתי עליך

במקלחת.. נוטי
חחח לא חשבתי באותו ברגע
ליל היא האמן שלי החודש

ססילייה

New member
כן המפקדת!

שיר החודש [ג'נגו] :פעם ראשונה שזה לא
, אלא משהו אחר..ולצערי זה סדק בלב.
שיר החודש [לא ג'נגו] :מרסדס בנד-מלאך. אמן החודש: מרסדס בנד. דיסק החודש:
תמונת החודש:
שרשור שאהבתם במיוחד החודש:ממ לא יודעת.
משהו שעשה את החודש לטוב יותר: נדב. משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: שזה נגמר עם דורון,היה לי חודש לא קל, ואתמול נדב ואני החלטנו שנשארים ידידים.. מישהו שאתם מחכים לראות החודש:
משהו שאתם מצפים לו החודש: שיהיה לי טוב. הופעת החודש:מרסדס בנד באלללללללפנט!!!!!!!!!
המלצת החודש:גברים אוהבים ביצ'יות.עזבו את הספר, נתתי לכם טיפ!

עוד חודש עבר.

שיר החודש [ג'נגו] :כמו פעם! בגלל הדואט ישראלי שיר החודש [לא ג'נגו] :mad world, בגלל כל האסוציאציות שזה עושה לי. אמן החודש:יש יותר מאחד. אבל ממ.. בגלל החרישה על שלום חנוך, אז שלום חנוך
דיסק החודש:אח יפני, 100 שקל אחרונים, שלום חנוך המיטב. תמונת החודש:אין לי כוח להעלותXD שרשור שאהבתם במיוחד החודש:ההופעה בלבונטין
משהו שעשה את החודש לטוב יותר:אוו.. מלא שיחות, 3 פעמים בתל אביב, אילת, הופעות, חברות, צופים. משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: אשליות מפגרות. מישהו שאתם מחכים לראות החודש:עברי, מיכל, טאובר, ענבר, עוד מהפורום. משהו שאתם מצפים לו החודש:הופעה, ועבודה. הופעת החודש:עמיר בלבונטין, יואב בשוקולטה, אריק סיני בחמדת ימים. המלצת החודש:קחו דברים בקלילות, שלחו אנרגיות לאנשים, תקפיצו פסטה ב2 בלילה:)

shahar1989

New member
אוי! איזה חודש כייפי היה לי!

פחחחחחחחחחחה! NOT! שיר החודש [ג'נגו] : אהה... בין האנשים שיר החודש [לא ג'נגו] : ספרד - עברי לידר אמן החודש: יואב דגני דיסק החודש: ואווו מלא!!! נלך על שניים.. סינגפור, לנשום במים. תמונת החודש: שרשור שאהבתם במיוחד החודש: האמת שממש אהבתי תא הרעיון של הפינה החדשה שלך אתי.. ח"ח משהו שעשה את החודש לטוב יותר: הופעה של ג'נגו. מפגש 17937 - כי זה באמת החיים האמייתים! משהו שעשה את החודש לקצת פחות טוב: חוסר מודעות, טעויות בהבנה שלי בקשר לחיים ודברים אחרים שבעיקר כנראה קשורים אליי... מישהו שאתם מחכים לראות החודש: ענבר. כל חודש מחדש אני מחכה לזה... משהו שאתם מצפים לו החודש: ספרד! כי בואנננהההההה!! יכול להיות שם נחמדדד!! לשכב על החוף, עם מרטיני בידדד!!! הופעת החודש: ג'נגו.. המלצת החודש: אם לרגע אתם מתלבטים, ג'נגו או כפיר.. אז כן.. כפיר מלך והכל.. והוא הכי טוב שיש. אבל פאק!!!!!11 זה ג'נגו!!!! אני ממש כועסת על עצמי שחשבתי על לא ללכת בכלל להופעה הזאת!! באמת! מה חשבתי לעצמי!!! מטומטמת!

amitshilo

New member
אני לא אענה על כל השאלות,

אבל אני כאן. ואני חושבת שאפשר לראות את זה טוב מאוד
בקשר ללהעיר את הפורום, אני כבר אדבר עם מי שצריך. ובאמת..אני חושבת שמגיע למקום הזה להיות קצת יותר פעיל. זה הפורום של אחד המוזיקאים היותר..מדהימים שאני מכירה. בתור פעילי הפורום, אני חושבת שיש לנו אפשרות לעשות את המקום הזה לאחד הפורומים הכי חזקים בתפוז. ובכלל, פשוט לעשות את המקום הזה ל..חי. אז יאללה

למעלה