התפקדות חודשית

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
התפקדות חודשית

שיר החודש של ארייק שיר החודש בכללי שיר שאפיין אותך החודש משהו שעשה לך את השנה סרט השנה

I מ י ר ב I

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר החודש של ארייק-המתוקות האחרונות שיר החודש בכללי-שוכחת אותך,קרן פלס שיר שאפיין אותך החודש-לא משהו ספציפי... משהו שעשה לך את השנה-מוסיקה טובה סרט השנה-הייתי רק בסרט 1 השנה.אני לא בקטע של בתי קןלנוע-שלוש אמהות

ady18

Well-known member
שלוש אמהות אל תקראי לזה סרט עשי לי

טובה אחת מהגרועים ביותר שראיתי בחיים שלי

ady18

Well-known member
עונה

שיר החודש של ארייק?המתוקות,יום חדש נפלא שיר החודש בכללי?רצה הבייתה,זאת שבמקומי,השיר של איתי בנות בבטן לא אעשה ענין שיר שאפיין אותך החודש?בקרקס בזה,השיר של איתי משהו שעשה לך את השנה?הופעות להכיר זמרים מדהימים איתי אריק קרן מירי ואיה סרט השנה?"מישהו לרוץ איתו" שנה טובה חודש טוב

chen010189

New member
מתפקדת!

שיר החודש של אריק:החודש? המתוקות האחרונות שלי, ילד מהכיתה שלי שר את זה כל יום וכל היום שיר החודש בכללי:Nelly Furtado & Timbaland - Promiscuous שיר שאפיין אותך החודש:אני לא טובה בזה משהו שעשה לך את השנה:שהשלמתי עם חברה שהיה לי ריב ארוך וקשה איתה סרט השנה:מישהו לרוץ איתו

chen010189

New member
המתוקות האחרונות*

בלי "שלי"

אושRתי

New member
תגידי,

שמת
שבאלבום- בתודות רשום בשורה שלישית בסוף אשר ביטנסקי (ורייצ'ל)
יש משו שאת רוצה לספר לנו ואנחנו לא יודעים ?

חחח גמני חשבתי עלזה ../images/Emo6.gif

אבל זה נראלי הבת זוג של אשר הזה כי זה כאילו סתם אני נותנת שמות משה,שמעון,אורי, צביקה, אשר ביטנסקי(ורייצ'ל), חווה.

Rachel47

New member
כן ראיתי את זה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

הוא נשבע לי שהוא לא יכתוב על זה כלום

עונה../images/Emo3.gif

שיר החודש של אריק- אפשר לחשוב,יום חדש נפלא
שיר החודש בכללי- חסר לי,יעל נחשון
שיר שאפיין אותך החודש- ממ לא משו מיוחד משהו שעשה לך את השנה- הדיסק של אריק
סרט השנה- לא אוהבת סרטים..כמו מירב הסרט היחיד שראיתי היה שלוש אמהות.. והוא לא היה משו..

למעלה