התפקדות חודשית....

dupdup1

New member
כן!!!!1

צור משה פר פר פר פרדסים אחד אחדדד אחד אחד... אחד אחד אחד אחד אחד? אחד אחד אחד אחדדדדד

מתפקדת המפקד.

שם: ליאור ליבנה גיל: 16 מיקום: החדר שלי, חיפה, ישראל איסיקיו: 170155240 מסנג'ר: [email protected] כיתה: י"א 5 הכל מוכן כבר לביצפר?: חחחח לא ממש.. יותר נכון.. ממש לא תכנונים לחודש הבא: NOFX, בראשית שיר שעשה לכם את החודש: אל תטוסי - תומר יוסף תמונה: לא עולה לי.. עוד מעט

טל 182

New member
לאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif עוד 10 דקות זה יהיה רשמי

שם: טל גיל: 14+ מיקום: רמת גן איסיקיו: אני לא זוכרת ואין לי כוח להכנס לאייסיקיו ולעשות העתק הדבק וכל החרא הזה
מסנג'ר: [email protected] כיתה: ממחר י'!! [יאבלה!
] הכל מוכן כבר לביצפר?: ממש ממש ממש לא. תכנונים לחודש הבא: הוו הרבה!! ובתקווה שתכנון NOFX יצא לפועל...וכמו שנראה עכשיו הוא יצא!!!!!!!!!!! ^___^ שיר שעשה לכם את החודש: הולידיי - גרין דיי [זה גם מתאים לחופש
] תמונה:

טל 182

New member
אהא

אני ילידת סוף שנה...כאילו יש לי יומולדת בנובמבר אז ככה שזה או שעכשיו הייתי בכיתה ט' והייתי בין הגדולים או שאני בכיתה י' ואני בין הקטנים. אם הבנת אז את/ה חכם/ה כי אני לא הכי ברורה

טליק

אני מתגעגעת!!!!! תתחברי כבר למסנג'ר כפרע שלי!!!!! אני מתגעגעת נורא!!!!!

טל 182

New member
אני אתחבר מחר כי יש לי מלא עבודות חופש

שלא סיימתי והן למחר... אחח לשון זה מייאש
אני גם מתגעגעת אליך נורא

יופי...

ככה ילדה לא עושה את מה שאת צריכה???. לא בסדר!!! סתם את יודעת שאני מלאנטלפים גלידה ונחשי גומי אותך!!!!!!

טל 182

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif גם אני אותך!! ../images/Emo23.gif

אוף לשון זה ממש מייאש...

תש אש

New member
התפקדות

שם:בר גיל:15 מיקום:חיפה איסיקיו:289236585 כיתה:י' הכל מוכן לביה"ס?:ככה ככה תכנונים לחודש הבא:רק שיגמרו הכל מפוצץ שיר שעשה לכם את החודש: paramor- misery business תמונה: אין לי תמונה ודרך אגב אני חדשה פה בהצלחה לכולם!!!! =)

S p r i n g B

New member
מתפקדת :)

שם:אביב גיל:15 מיקום: בבית שלי.... איסיקיו:יש מסנג'ר:גם יש...
כיתה:י' הכל מוכן כבר לביצפר?:סוג של... תכנונים לחודש הבא: די הרבה... שיר שעשה לכם את החודש:כמו שלך- ביט 69!
תמונה: החולצה השווה ביותר שלי....

למעלה