התפקדות חודשית....

GibsoN77

New member
מצטער שפתחתי אחת חדשה אבל...

המחשב שלי היה דפוק קצת והכינוי שלי היה פה ''ביט69אתםהלהקה'' וזהו יום טוב

ליעתע

New member
אם מראש את מצטערת ויודעת שלא לפתוח הודעה

אז למה את בכל זאת עושה את זה?! -_- לא יכולת לשרשר לOFF שיש למעלה? קשה? ארררגגגג

התפקדות חודשית....

שם: גיל: מיקום: איסיקיו: מסנג'ר: כיתה: הכל מוכן כבר לביצפר?: תכנונים לחודש הבא: שיר שעשה לכם את החודש: תמונה

Fucking Noff

New member
התפקדות =]

שם: נוף גיל: 15 מיקום: נהריה איסיקיו: == מסנג'ר: [email protected] כיתה: י' הכל מוכן כבר לביצפר?: אממ אפשר להגיד XD תכנונים לחודש הבא: בצפר :/ שיר שעשה לכם את החודש: היהודים - חופשי תמונה חודש טוב! ובהצלחה בלימודים !

just gaya

New member
התפקדות^^

שם:גאיה גיל:12 מיקום:גבעתיים איסיקיו:לא זוכרתXPP מסנג'ר:[email protected] כיתה:ז' 2 הכל מוכן כבר לביצפר?:אההה ככה תכנונים לחודש הבא:בצפר למרות שיש חופש ראש השנה יום כיפור וסוכות שיר שעשה לכם את החודש:kiss me -NFG תמונה

animal bar

New member
יום אחרון לחופש, כל מה שיש זה מוזיקה.../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14. מיקום: שוהם. איסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] כיתה: ט'10. הכל מוכן כבר לביצפר?: נראה לי.. תכנונים לחודש הבא: חופשים והופעות בחופשים.
שיר שעשה לכם את החודש: מרלין מונרו, דנה, המילים הכי יפות- שייגעצ. האדמה מקולקלת, לייב אין בית שמש- נושאי המגבעת. אח יפני, מליון פעם, חולצה לבנה, את לא יודעת- מלכת הפלקט. אני יודע, חיות מחמד, שנים חסומות- מוניקה סקס. לראות את האור, כמו שזה היה, מועדון ריקודים, פעם בחיים, דיאטה- אפרת גוש. תמונה:

יערולה13

New member
התפקדות[=

שם: יערה גיל:13 מיקום:קרית חיים איסיקיו:224537234 מסנג'ר:[email protected] כיתה:ח' הכל מוכן כבר לביצפר?: חוץ מהתיק... תכנונים לחודש הבא: לא זוכרת>< שיר שעשה לכם את החודש: חומרים רטובים- ביט69 תמונה

orel4400

New member
מתפקדתת :)

שם: אוראל גיל: 15 וחצי מיקום: לוד =\ איסיקיו: 342245652 מסנג'ר: [email protected] כיתה: י'6 הכל מוכן כבר לביצפר?: כייןן =]] תכנונים לחודש הבא: חופש?! שיר שעשה לכם את החודש: the way you are תמונה

אניי=]../images/Emo9.gif

שם: בר
איסיקיו: 435730388
מסנג'ר: [email protected]
כיתה: י'
הכל מוכן כבר לביצפר?: אממ כן חוץ מספרים שקונים בביה''ס
תכנונים לחודש הבא: וואוו זה לא ייגמר
שיר שעשה לכם את החודש: wallcome to my life- simple plan [שיר מהמםם]
תמונה: -

../images/Emo15.gif

שם:עדי ברנע
איסיקיו: 202609262
מסנג'ר:[email protected]
כיתה: י'
הכל מוכן כבר לביצפר?:יאפ
תכנונים לחודש הבא: ביצפר
שיר שעשה לכם את החודש: כל הדיסק של התקווה 6
תמונהמימין לשמאל: אני גילוש ואיתן

Lily69

New member
התפקדות

שם: לי פוגל גיל: 16 מיקום: חיפה עיר הפאנק רוק ^^ איסיקיו: 216810775 מסנג'ר: [email protected] כיתה: י''א 2 הכל מוכן כבר לביצפר?: הו כן:) תכנונים לחודש הבא: NOFX! שיר שעשה לכם את החודש: Turn Up the Stereo של Useless ID תמונה -->

tal iero

New member
התפקדות!

שם: טל גיל: 13 מיקום: חור בצפון איסיקיו: 324381674 מסנג'ר: [email protected] כיתה: ח' 3 נותנים בראש!!.. חחח הכל מוכן כבר לביצפר?: יאפפ תכנונים לחודש הבא: נממ..בצפר?? =/ שיר שעשה לכם את החודש: הרבה...... תמונה: תות'י!!! חח חוזר לבצפר

Xx MaayaN xX

New member
ספטמבר. ומחר בצפר ):

שם:
מעיין גיל:
14 מיקום:
רעות איסיקיו:
איכס מסנג'ר:
[email protected] כיתה:
ממחר ט' P: הכל מוכן כבר לביצפר?:
כמעט תכנונים לחודש הבא:
בצפר ._. אממ. מודיעין רוק סיטי ואולי NOFX!! שיר שעשה לכם את החודש:
Relient k - pressing on תמונה
שיהיה לכולם שנה טובה ונחמדת <:

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אופיר גיל:14 מיקום:חור לייד נתניה, צור משהX: איסיקיו:לא בשימוש מסנג'ר:[email protected] כיתה:ט' הכל מוכן כבר לביצפר?:יאפ תכנונים לחודש הבא:בצפר;_______; שיר שעשה לכם את החודש:Too Much To Ask-Avril Lavigne
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה
בעלי
!!!

dupdup1

New member
צור משה?! את מכירה את אלון??

את גם בבני המושבים??

סלח/י לי על השאלה אבל?

מי את/ה? מאיפה? איזה מועצה? איזה ישוב? אחרי/לפני מדצים/מדמים/משצים?

למעלה