התפקדות חברים!

מוצארט

New member
התפקדות חברים!

קדימה! בלי להתעצל! שם: גיל: עיר מגורים: אוהד את הפועל מגיל: יושב בשער: במשפט אחד על אלי גוטמן: במשפט אחד על אלי זינו: במשפט אחד על צורת הניהול של הקבוצה: במשפט אחד על צורת האצטדיון: במשפט אחד על מרד האוהדים: יש תקווה או אין תקווה?

D a n n y b o y

New member
טוב נו...

שם: דניאל גיל: 19 עיר מגורים: באר שבע אוהד את הפועל מגיל... לא זוכר יושב בשער המלך בלבוש שק. משפט אחד על גוטמן: אני לא מבין אותו. אין לו כבר שיטה ועושה רושם שהוא מאמן בצורה שכונתית. משפט אחד על זינו: עושה מה שטוב לעסקים שלו בטווח הקצר בלי להתחשב בעתיד הקבוצה. האצטדיון: גועל נפש. מרד האוהדים: גועל נפש. יש תקוה או אין תקוה? לפחות באתונה...

רוני 2112

New member
התפקדות

יוסי אשקלון(באר שבעי לשעבר כמובן) אוהד מגיל 8 בערך לצערי לא מגיע כמעט למישחקים וכשמגיע לא משנה איזה שער לא מבין את דרך העבודה שלו זינו כנ"ל עושה הרבה שטויות ניהול הקבוצה השנה מתחת לכל ביקורת צורת האיצטדיון סביר מרד האוהדים צודקים בהחלט תמיד יש תקווה רוני

מוצארט

New member
אז ככה...

שם: יוסף גיל: 20 עיר מגורים: באר-שבע אוהד את הפועל מגיל: 13 או 14 יושב בשער: התחלתי ב-5, אח"כ עברתי ל-6, ואולי מתישהו אני אחזור ל-5 ביחד עם החצוצרה... במשפט אחד על אלי גוטמן: בונקריסט, אין חדוות משחק במשפט אחד על אלי זינו: לנהל אולמות אירועים הוא יודע יופי, לא קבוצת כדורגל במשפט אחד על צורת הניהול של הקבוצה: הכי שכונתית בארץ במשפט אחד על צורת האצטדיון: דיר חזירים, עם אופציה לשיפור המצב במשפט אחד על מרד האוהדים: זוהי הדרך. רק ככה יבינו הקברניטים שהם טועים. יש תקווה או אין תקווה? אני מאמין בכל ליבי שכן

g i l 1 7 8

New member
טוב...

שם: יוסף גיל: 20 עיר מגורים: באר-שבע אוהד את הפועל מגיל: 13 או 14 יושב בשער: התחלתי ב-5, אח"כ עברתי ל-6, ואולי מתישהו אני אחזור ל-5 ביחד עם החצוצרה... במשפט אחד על אלי גוטמן: בונקריסט, אין חדוות משחק במשפט אחד על אלי זינו: לנהל אולמות אירועים הוא יודע יופי, לא קבוצת כדורגל במשפט אחד על צורת הניהול של הקבוצה: לא שונה מהצורה בארץ בכלל(חוץ ממכבי חיפה) במשפט אחד על צורת האצטדיון: דיר חזירים, בלי אופציה לשיפור המצב במשפט אחד על מרד האוהדים: להפנות לכיוון אחר (ראה משפט אחד למעלה). יש תקווה או אין תקווה? יש

AnakondA1

New member
חחח אתם כפילים?../images/Emo8.gif

שכחת לשנות "כמה" פרטים.. שם:אופיר גיל:18 עיר מגורים:באר שבע אוהד הפועל מגיל:5 או 6 יושב בשער:5 במשפט אחד על אלי גוטמן:לא מתאים לנו. במשפט אחד על אלי זינו:מלך השכונה. במשפט אחד על צורת הניהול של הקבוצה:שכונה במשפט אחד על צורת האצטדיון:גועל נפש. במשפט אחד על מרד האוהדים:דבר נחוץ ומתבקש! יש תקווה או אין תקווה? יש ניצוץ של אור בקצה המנהרה..

Shayhhhy

New member
תורי הגיע :)

שם: שי גיל: 16 וחצי עיר מגורים: באר שבע אוהד את הפועל מגיל: 7 יושב בשער: 5 במשפט אחד על אלי גוטמן: בנאדם שפל, לא שייך לפה. במשפט אחד על אלי זינו: שכונה זה לא הפועל באר שבע, נהיה קיימם אחריך גם. במשפט אחד על צורת הניהול של הקבוצה: צוות ניהולי שכונתי, לא קשור בכלל. במשפט אחד על צורת האצטדיון: עלוב, עלוב, ושוב פעם, עלוב. במשפט אחד על מרד האוהדים : כל הכבוד! גם אני משתתף במרד.

הירושלמי שבחבורה

שם: אריה גיל: 38, זוכר את שתי האליפויות שלנו אי שם בשנות השבעים... בושה של ניהול, בושה של מאמן, רק השחקנים מחממים את הלב בניסיון שלהם להפיק את המירב ממה ש"הגרמני" מתיר להם.

עכשיו אני../images/Emo68.gif../images/Emo107.gif

שם:אפרת גיל:עוד מעט 20 עיר מגורים:חסוי אוהד את הפועל מגיל:תמיד חבבתי אותם אבל להעריץ ממש בערך מהעונה השנייה שלהם בלאומית יושב בשער:לצערי לא הייתי בשום משחק שלהם חוץ מגמר גביע במשפט אחד על מרד האוהדים:לא חושבת שזה יעזור לפי דעתי זה רק יהפוך את מצב ליותר גרוע
יש תקווה או אין תקווה?בטח שיש תקווה אני בכלל לא רוצה לחשוב על משהו אחר

אוקיי...

שם: אסף גיל: 20 עיר מגורים: באר שבע אני לא זוכר בדיוק מאיזה גיל אני אוהד את הפועל באר שבע אבל זה היה פחות או יותר מתי שלימדו אותי מה זה כדור... יושב בשער: תמיד הייתי ב-5 עכשיו אני הולך לפעמים ל-6. אלי גוטמן: מה לעזאזל הוא עושה כאן? אלי זינו: צריך להבין שקבוצת כדורגל זה לא אולם שמחות. צורת הניהול: לא צריך משפט, אפשר מילה: שכונה.. צורת האיצטדיון: בנוי בצורה גאונית ככה שלא תראה טוב משום מקום (אולי אם אתה "מכובד" זה לא ככה, לא יצא לי להיות כזה). מרד האוהדים: יש סיבות טובות אבל עדיף להשקיע את המאמצים בעידוד. תקווה: תלוי מה גודל הצפיות: יש סיכוי להישאר ליגה אבל גביע אירופה כנראה שלא יגיע בקרוב לבאר שבע.

yellow101

New member
עכשיו אני????

שם: גיל:24 עיר מגורים:באר שבע אוהד את הפועל מגיל:מכבי תל אביב מגיל 3 יושב בשער: מול המסך במשפט אחד על אלי גוטמן:מאמן טוב ומקצועי לחלוטין שלא מתאים להפועל באר שבע במשפט אחד על אלי זינו:שכונה וביזיון לכדורגל הישראלי במשפט אחד על צורת הניהול של הקבוצה:מקולקלת אתם בדרך לליגה לאומית במשפט אחד על צורת האצטדיון:שירותים נראים טוב יותר במשפט אחד על מרד האוהדים:טיפש מי שמורד בקבוצה שלו

blueman1

New member
תורי

שם: שי גיל: עוד מעט 20 עיר מגורים: באר שבע אוהד את הפועל מגיל: מאז שאני זוכר את עצמי יושב בשער: 5 בדרך כלל משפט אחד על אלי גוטמן: אולי מאמן טוב לא בשביל הפועל ב"ש, משחק בשיטה שלא מתאימה לאופי של הקבוצה ולאוהדים משפט אחד על אלי זינו: שכונה שכונה ועוד פעם שכונה צורת ניהול: עוד יותר שכונתית איצטדיון: בושה שלקבוצת כדורגל בליגת העל יש איצטדיון כזה תבנו כבר את האיצטדיון שאתם מבטיחים לנו כבר 10 שנים אם לא יותר מרד האוהדים: נראה לי שהוא עובד לא? תקווה: תמיד יש תקווה אחרת הייתי מפסיק לאהוד את הקבוצה

RED OR DEAD BS

New member
אדום עוד מהבטן

קוראים לי אלי, אני בן 14, כמובן שאני גר בבירת הנגב (איך אני אוהד את הפועל אם לא?), אני מאז שאני זוכר את עצמי אוהד את הפועל, יושב בשער 5, לא חבל לדבר על המזיק הלאומי, גוטמן, ז'ינו אני מאמין עושה את מיטב יכולתו, ואם קצת הבנות איתנו, יכולה להיות ידידות לא רעה, על וסרמיל; בוא נגיד שבושה לקרוא לו איצטדיון, המרד השיג את שלו, לקנות מנוים ולהתחיל לעודד רק כמו שאנחנו יודעים, ותקווה תמיד יש.

zilber z

New member
שלי ..

שם: זילבר גיל: 17 עיר מגורים: להבים אוהד את הפועל מגיל:6 בערך יושב בשער:2,5,6 תלוי בהרבה דברים במשפט אחד על אלי גוטמן: זבל אמן יתפגר במשפט אחד על אלי זינו: מעריך אותו על מה שעשה אבל אמן וילך במשפט אחד על צורת הניהול של הקבוצה: על הפנים במשפט אחד על צורת האצטדיון:בסדר אני לא מפונק הלואי היה יותר טוב אבל זה מה יש במשפט אחד על מרד האוהדים: 50 איש זה בקושי מרד שלופא יחזור המרד הזה ישכח יש תקווה או אין תקווה? אם לופא בא אז כן

למעלה