התפקדות ועוד..

N o l o g o

New member
התפקדות ועוד..

דבר ראשון, אני רוצה התפקדות.. [שם: גיל: מקום מגורים: אייסיקיו/ מסנג'ר:]
דבר שני, אם ייערך המפגש [כשדפנה תגיע, שבוע הבא, היא תארגן את זה בצורה מסודרת..כי חבל לוותר על זה דווקא כשיש הענות רבה מצד ירמי] מי יגיע
יש לכם רעיון לסקר חדש
אתם מוזמנים לשלוח לי הצעות לרענון הסקר..=) ועכשיו כשאני יותר כאן, מאשר בתקופה האחרונה, אני רוצה להחזיר את הפורום לרמה שלו, אז תעזרו לי..
חג שמח.

Shoe Box

New member
../images/Emo195.gif מתפקדת.

שם: דניאל גיל: 15 מקום מגורים: מרכז אייסיקיו/ מסנג'ר: [email protected] אם יהיה מפגש, אני אגיע [: יום טוב

Lola 14

New member
מתפקדת גם!

שם: אלה. [אבל באינטרנט אני בדרך כלל "לולה"] גיל: 14 [עוד 23 ימים!1 ] מקום מגורים: שדה בוקר. אתם בטוח לא מכירים ^^ אייסיקיו/ מסנג'ר:] אייסיקו: 346318805 מסנג'ר [נכנסת יותר] : [email protected] דברו איתי! אין לי כ"כ רעיון לסקר חדש. נראה לי כבר שעשינו את כל הסקרים האפשריים >< ולמפגש אני חושבת שאוכל להגיע. תלוי באיזה יום זה יצא [ואם זה יהיה בחופש הזה רוב הסיכויים שאני אבוא בטוח.]

מתפקדת!|שוטר|../images/Emo194.gif

שם:
קרן גיל:
17 ו.. מקום מגורים:
תל אביב אייסיקיו/ מסנג'ר
[email protected] הצעה לסקר? אולי.. מה אתם יותר מעדיפים ירמי סולו להקה תופים או גיטרה

גמני גמני !!

שם: שני גיל: 16 מקום מגורים: פ"ת אייסיקיו/ מסנג'ר: 309684867 [email protected] אני מגיעה !! רק תגידו מתי..ושלא יצא לי על הבגרויות/מתכונות/מגנים.. סקרים: הדיסק של ירמי -שהכי אהבת . איזה סגנון מוזיקה יכול להשמע טוב [ע"י ירמי] חוץ מרוק . הכי יפה לירמי: שיער מתולתל וארוך, קצוץ , קוצים ארוכים או קוצים קצרים? - המוח מיובש אני אחרי בומבמלה - כשיהיו לי עוד רעיונות אני אעלה כאן ..

למעלה