~התפקדות וזה~

../images/Emo110.gif אין לי כח..../images/Emo122.gif

הייתם בפרגולה וישבתי על הספסל והתסכלתי עליכם כמו פוסטמה>< נו הייתה לידי מישי עם שיער כחול.

B a m b o o k

New member
גשם../images/Emo7.gif

שם: צליל גיל: 15 וחצי עיר מגורים: באר שבע אייסיקיו: 306896845 מסן:[email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: אני רוצה גשם

עדי D

New member
מתפקדת:)

שם: עדי גיל: 15 וחצי עיר מגורים: חיפה אייסיקיו: 227318274 מסן: [email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: חזרתי עכשיו מטיול עם חניכיםםם האאע.. היה קשה חח

dsol

New member
../images/Emo195.gif_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 18 עיר מגורים: אשדוד אייסיקיו: לא נכנס אליו בכלל... אבל שיהיה... 5167676 מסן: מי שרוצה שיבקש במסר
עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: DRUMn'BASS !

שבלול תבלול וחתול הלכו לים....

מת על התורכים האלה XD דפוקים בשכל אחד אחד....בכל מקרה... שם: שימי ^__^ גיל: 18 (איזה זין עוד מעט 19 ועוד לא התגייסתי...) עיר מגורים: אשקלון!!!!!!( רק 40 דקות מת"א!!!) אייסיקיו: שו הדא? מסן: [email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: סקס מרפא הכל.

ערסססססוווון קטן שלי.

אני מתגעגע אלייך קושקוש ואני בדיוק בדרכי לשלוח לך הוווודעה. אז נדבר.

../images/Emo72.gif שמעון השכן נפטר לפני שלשה

ימים... שם: בנצי גיל: 17 עיר מגורים: בנציונה אייסיקיו:- מסן:[email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: משמע?

O:

שם: מאיה-אשל גיל:14.2 עיר מגורים: רחובות אייסיקיו:257969528 לא מתחברת>< מסן: [email protected] {מה נו, פתחתי אותו בכיתה ו'} עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: יש לי פאקינ קיא על המיטה ועל הסדין

אפרת P

New member
יששששש../images/Emo112.gif

שם: איפרת גיל: 14 עיר מגורים: זכרון יעקב סיטי אייסיקיו: 261625652 מסן: [email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: תאכלו בצל

PipiVagina

New member
.

שם: אליסה גיל: 17.10 עיר מגורים: אור עקיבא אייסיקיו: 226327215 מסן: [email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: אני מתביישת..

Tin Doll

New member
שלום

שם: טובי גיל: 17.7 עיר מגורים: ירושלים אייסיקיו: 219809392 עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: יום חמישי הייתי בהופעה של הג'ירפות והיה מדהים. :)

AvtipuS

New member
נכון שהם ע-נ-ק-י-י-ם!?

הם פשוט אינפקציה עם הרבה יותר סמים, בעצם, סוגים אחרים של סמים, אבל ענקיים! גלעד כהנא

למעלה