~התפקדות וזה~

../images/Emo110.gif מיפ מיפ.

שם: רותם גיל: 15 וכמעט 3 חודשים עיר מגורים: רחוק מסן: [email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: ישלי קוקו וצמה>< זה ממש נוסטלגיה. צ'יפופ.

לא עוזב את ג'אפאן, יש לי כאן...

תספורת מגניבה. שם: אביקטל גיל: 15.5 עיר מגורים: נירים סייייייטי אייסיקיו: 327993746 מסן: [email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: שלום.

a d i 8

New member
../images/Emo9.gif

שם:עדי גיל:16 וחצי (בדיוק ממחר
) עיר מגורים:ר"ג אייסיקיו:305745787 מסן:[email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה:חורףףףף33333>

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif מתפקדת!

שם: נעמה שיינמן גיל: 18 וחצי עיר מגורים: נתניה אבל כרגע אני די גרה בחיפה, אז מוזמנים לבקר ;) אייסיקיו: 264142377 מסן:[email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: תבואו לבקר אוית בחיפה. כי משעמם לי. מאד.

../images/Emo220.gif=/

שם:דורין גיל:13 וחצי(בקרוב 14) עיר מגורים:יבנה אייסיקיו:433217216 מסן:[email protected] עוד דבר שבא לכם להוסיף למען האומה: "הטוב והרע זאת רק תקופה לפעמים טוב לפעמים רע... אבל הטוב לא רוצה אותי... בגלל זה הרע משתלט... השמחה יורדת... העצב עולה... יש דברים טובים ויש כאלה שפחות... הטוב והרע זאת רק תקופה... הטוב קטן הרע גדול אין דברים טובים בזה... בא לך להרוג... בא לך למות... אתה מרגיש עצוב אתה מרגיש בודד יש לך מין אבן כזאת על הלב... אתה יודע שאתה לא לבד אבל ככה אתה מרגיש. ארר משהו די נכון לגבי=/ עזבו=/

../images/Emo121.gifוואווו אפשר לגעת בך?../images/Emo3.gif

חחח קרן!!! יש להם שמות של בולבול

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo194.gif

"באמריקה זה מאדר פאקרס סנופ דוג פיפטי סנט שם זה שמות , שמעתם פעם ת'שמות של שבקס? מוקי, פלומפי, פילפלוני זה שמות של ראפרים?! זה שמות של בולבול!"

../images/Emo121.gifלבסיסט של ששת...

קוראים לו שמוליק ארוך
למה יש שם משפחה "ארוך" ראבק??

למעלה