התפקדות דצמבר

shaya23

New member
התפקדות דצמבר

יאללה. שם: גיל: מקום מגורים: דרך ליצור קשר: מסר לעולם?

shaya23

New member
גמאני.

שם: שי:] גיל: 14 מקום מגורים: המושב הכי מגניב בארץ. דרך ליצור קשר: [email protected] -מסנג'ר. מסר לעולם: אקונה מטטה.

OriginalMe

New member
הנני!

שם: אריאלקס גיל: 14 ותשעה חודשים D: מקום מגורים: פפפ נתניה דרך ליצור קשר: [email protected] מסר לעולם? תעשו ילדים זה בריייייא

advosh18

New member
וואו, כבר דצמבר...

שם: אדוה גיל: 14 ו-3 חודשים ויום מקום מגורים: ת"א דרך ליצור קשר: [email protected] - מסנגר - תזדהו מסר לעולם? אין.

orw93

New member
הנני כאן../images/Emo205.gif

כמו ציפורים חגות
שם:אור גיל:עוד חודש 920 יום 14
מקום מגורים:יקנעם
דרך ליצור קשר:[email protected] מסר לעולם?אחשלי מעצבן אותי

MyTearsDontFall

New member
אניייי

שם: עדי גיל:14 מקום מגורים:מודיעין דרך ליצור קשר:[email protected] מסר לעולם: שמעו בולט ואוונסנס. כאילו אתם לא מכירים[לא'משנה];[

panic girl

New member
'ניי! ../images/Emo141.gif

שם: דין[ניד P:] גיל: 13 [עוד מעט וחצי!!] מקום מגורים: חולון דרך ליצור קשר: אממ...מסנ'? [email protected] מסר לעולם? איזי פיזי פאמפקין פיזי פאמפקין פאי מאדרפאקר! XD

KNS

New member
^^

שם: קרן שושן גיל: 15 וחצי מקום מגורים: בבית שלי...לא, סתם חחח חולון דרך ליצור קשר: [email protected] אייסייקיו: 237357878 ואם בא לכם גם מספר פלאפון: 050....לא, סתם חחחחח מסר לעולם: אם אתם אלרגיים למשהו, קחו כדורים נגד אלרגיה ואל תסבלו לחינם!!

galush29

New member
Bו טוב,גמאני^^

שם:גל גיל:14 מקום מגורים:ירושלים [מ"א] דרך ליצור קשר:217515400 מסר לעולם: "זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים" =P

PATD

New member
מתפקדתתת

שם:תמר גיל:17 מקום מגורים:מבשרת דרך ליצור קשר: [email protected] http://www.myspace.com/shutgun_weding_shutgun מסר לעולם? תן חיוך הכל לטובה!

הגרו

New member
מיאו../images/Emo109.gif

שם: הגר^^ גיל: עודמעט14 מקום מגורים: ת"א דרך ליצור קשר: [email protected] 302922161 ותזדהו יו מאדרפאקרס מסר לעולם? ריאן רוס הוא מושי מושלם D: ושלי.

mirymoo

New member
אני

שם:מירי גיל:14 מקום מגורים:נהריה דרך ליצור קשר:[email protected] המסנג'ר מסר לעולם?גשר זה כואב!ואתה נראה כמו ראפר!

MoonyAvFreak

New member
me

שם:מעיין גיל:15 מקום מגורים:רעות דרך ליצור קשר: מסן. תשאלו אותי אין לי כח לכתוב עכשיו מסר לעולם?fuck life, just give it up. if i had the currage i would

noname20000000

New member
here I am

שם: דנה בננה. גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: המרכז... דרך ליצור קשר: well... מסנג'ר: [email protected] מסר לעולם? שום מסר בינתיים.

Nittle Grasper

New member
whoa-oh-ah~!

שם: ירדן גיל: 15 מקום מגורים: מרכז XP דרך ליצור קשר: אממ מסנ? [email protected] מסר לעולם? לטום וולינג יש שיניים לבנות. מאוד. (נכון מסר עמוק? :O)

למעלה