התפקדות דצמבר!

התפקדות דצמבר!

שם: גיל: יישוב: מסר לאומה: יש לך אינפקציה? הייתה לך? תמונה:

האהא

שם: ג'ים גיל: 17 והרבה חודשים. יישוב: קריית טבעון!! מסר לאומה: צאו לטיולים שנתיים! יש לך אינפקציה? לא. הייתה לך? לא. תמונה:

נוכח

שם:עידן.ה גיל:17.10 יישוב:מושב שפיר מסר לאומה: הפיתרון בדימונה! יש לך אינפקציה? ברור הייתה לך? ותמיד תהיה תמונה: את זה דווקא אין

פרקשון

New member
יאללה הופעה

יאללה דיוידי שם: עידן גיל: 18 יישוב: קרית אונו מסר לאומה: קשה זה טוב יש לך אינפקציה? ברגליים הייתה לך? תמונה:

B a m b o o k

New member
אני רוצה חורף!

שם: צליל גיל: 15.8 יישוב: באר שבע מסר לאומה: יש לך אינפקציה? לא הייתה לך? כן תמונה:

סעמק

שם: טל גיל: 16 יישוב: ירושלים מסר לאומה: בנים,לכו תבינו. סעמק!! יש לך אינפקציה לא הייתה לך? כה,טראגוס ושיט תמונה: אומנותי משהו.

Skicker

New member
-נושא-

שם:בן גיל:17 יישוב:בית שמש מסר לאומה:חומוס זה טוב! יש לך אינפקציה?לא הייתה לך?לא תמונה:לא..איזה שלילי אני..

sssppp

New member
אהמ כן..

שם: שני גיל: 19 יישוב: חולון מסר לאומה: מזל שאני לא גרה בפתח תקווה יש לך אינפקציה? לא הייתה לך? נראהלה.. תמונה: הממ לא. משעמם לייי

קטטר

שם:רועי גיל:18 ישוב:רעננה מסר לאומה:אומה את כונפה יש לךאינפקציה?לא הייתה לך?לא תמונה:אין

...רר

שם:גבריאל גיל:17 יישוב:אריאל מסר לאומה:חציל בדבש מגעיל ממש! יש לך אינפקציה?פרטים רפואים חסויים הייתה לך?תסתכלו על התשובה הקודמת תמונה: 0 \ | / \ / אני עוד עם שיער ארוך...

hkatsman

New member
כאן

שם:כצמן גיל:15 יישוב:פ"ת מסר לאומה:עוד לא יש לך אינפקציה?לא הייתה לך?לא

חח טוב שנזכרתי באמת! אבל יאללה../images/Emo3.gif

|שם: קרן גיל: 18 ויומיים
יישוב: חחחח תל אביב מסר לאומה: דיגלטים יש לך אינפקציה? ברגל אולי הייתה לך? נו בטח תמונה לא להזדעזע =| הפנים יצאו נוראיות
הוהו תמונת 18 ראשונה

TancH

New member
קרפצה

שם: טנצ' גיל:18 יישוב: נצרת בעע עלית מסר לאומה: שניצל תפוחים יש לך אינפקציה? אולי הייתה לך? אולי תמונה:

LoLi Goddess

New member
איחור אופנתי../images/Emo35.gif

נו, מותר לי, אני בצבא (איזה כיף זה להשתמש בתירוץ הזה...)
שם: אלה
יישוב: עלי זהב (לזה התכוון המשורר כשאמר: "סוף העולם שמאלה")
מסר לאומה: קרמבו זה טוב
והמנהל פורום שלכם הוא חבר שלי
יש לך אינפקציה? לא שאני יודעת עליה
הייתה לך? כן... בעקבות עגילים. אחרי זה החלטתי שעדיף לעשות רק קעקועים
תמונה:
אני

moshit1

New member
מלא זמן לא הייתי פה.:0

שם: הדר. גיל: 16 יישוב: כוכביאיר מסר לאומה: בוווו. יש לך אינפקציה? כבר לא:) הייתה לך? אכן. תמונה: איןכוח.

מעיין51

New member
באיחור מטורף

שם: מעיין גיל: 14 וחצי צי צי צי מקום: כפר סבא מספר לאומה: תחיו כל יום כאילו אתם הולכים למות מחר [!] יש לך אינפקציה: לא הייתה: באוזן תמונה: קבלו

למעלה