התפקדות דצמבר!

התפקדות דצמבר!

שם: גיל: איך אפשר להשיג אותי: כמה אלבומים של אהוד יש לי: וזה שאני הכי אוהב הוא: אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש : השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד): משהו שעשה לי את נובמבר: משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא: מסר לאומה: תמונה
(שלכם!!
) ושאלת החודש: הצעות/שיפורים/טענות/מענות משו שאתם רוצים שיהיה בפורום ואין עכשיו
חודש טוב

מעתיקנית.. ../images/Emo3.gif

לפחות תתפקדי גם במקום שממנו את מקבלת רעיונות לסעיפים מעצבנים כמו שיפורים לפורום
שם: עדי גיל: עוד חודש ו-9 ימים 22
איך אפשר להשיג אותי: מסנג'ר? [email protected] כמה אלבומים של אהוד יש לי: היו לי כולם (חוץ מהמשולש..) משום מה לאחרונה אני מוצאת רק את "ענה לי"
וזה שאני הכי אוהב הוא: "קרוב" שהתרחק לי ואני לא מוצאת..
אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש : היא תרצח אותי על זה אבל- יש לך ילדה מדהימה!
ולו? הממ.. אפשר לבקש אירוח של מאיר בהופעה של ה-9.1?
השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד): "עכשיו את מרוצה"/ מאיר בנאי, "אישה כנענית"/ בית הבובות, "לך איתה"/ אילנה רובינא (אל תנסו למצוא קשר כי אין
) משהו שעשה לי את נובמבר: מופע הפיוטים של מאיר בנאי
! משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא: הופעה..
מסר לאומה: אם יש לכם חוסר ביטחון לגבי משהו, תפטרו ממנו מהר כי זה מתפתח למימדי ענק
תמונה (שלכם!!)- לא רוצה, מה תעשי לי?
נו טוב.. כבר שמתי אותה כאן נראה לי.. אבל שיהיה
ושאלת החודש: הצעות/שיפורים/טענות/מענות משו שאתם רוצים שיהיה בפורום ואין עכשיו: קודם תמצאי חידושים לשלי ואז נדבר על שלך

ואני עונה לעצמי

שם: מורי גיל: 25 איך אפשר להשיג אותי: במסנג'ר יש בכרטיסאישי שלי ומסרים. כמה אלבומים של אהוד יש לי: 4 (כן כן אני יודעת) וזה שאני הכי אוהב הוא: עוד מעט
אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש : הגיע הזמן לבוא לירושלים
השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד): אוקי אז נתחיל בזה שטייק דאת הוציאו דיסק חדש מה שעשה אותי מאוד מאושרת. ולעוד שירים - תקפוץ-גלעד שגב,הפחדים גם של גלעד שגב. תראי זה אני - סינרגיה
. משהו שעשה לי את נובמבר: היה חודש מלא הופעות שוות
משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא: אחותי אמורה ללדת , הופעות שוות, וחנוכה שזה תמיד טוב
מסר לאומה: אריק ברמן זה לא זמר
תמונה (שלכם!!)קחו עם הבת שלי
ושאלת החודש: הצעות/שיפורים/טענות/מענות משו שאתם רוצים שיהיה בפורום ואין עכשיו אני שאלתי אני לא עונה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

all is dream

New member
אהלן............!

שם: אורן בן גיל: 25 איך אפשר להשיג אותי: [email protected] כמה אלבומים של אהוד יש לי: כולם . וזה שאני הכי אוהב הוא: השלישי - פשוט דיסק מושלם עם השיר המושלם : "אל תפחד" אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש : הייתי שואל אותו איך קורים לו כל הדברים המוזרים/המעניינים. יכול להיות שזה קורה לכולם ואהוד פשוט מסתכל על זה מנקודה אחרת. השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד): הדיסק החדש של ערן צור - מעולה. משהו שעשה לי את נובמבר: קניתי כרטיס ללונדון משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא: אני טס ללונדון לעשר יום להופעות סוף השנה..

TEENAGER1

New member
../images/Emo13.gif

שם: מיכל גיל: 16 וחצי איך אפשר להשיג אותי: במסרים כמה אלבומים של אהוד יש לי: קשה לענות על זה.. בעיקרון יש את כולם, אבל הם מסתובבים בין בני הבית. כרגע בחדר שלי יש את עוד מעט, ענה לי, טיפ טיפה וממשיך לנסוע. וזה שאני הכי אוהב הוא: לא עונה על זה.. אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש : יזיז את התאריך של ההופעה במעבדה
השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד): האמת ש"שיר סתיו" של מנדלסון. משהו שעשה לי את נובמבר: הפסנתר, אנשים טובים ומוזיקה טובה. משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא: הופעה(/ות?) של אביתר וחנוכה. מסר לאומה: צאו החוצה ב-2 בלילה ותסתכלו על הירח
תמונה (שלכם!!) נו טוב.. ושאלת החודש: הצעות/שיפורים/טענות/מענות משו שאתם רוצים שיהיה בפורום ואין עכשיו: לא עולה לי משהו.

../images/Emo220.gifעונה/מתפקדת=]

שם:דורין גיל:14(כן כן אני לא כזאת גדולה..עוד מעט 14...=/) איך אפשר להשיג אותי:[email protected] כמה אלבומים של אהוד יש לי:1...כי אין לי תקציב ממש=] וזה שאני הכי אוהב הוא:נממ לא יודעת
אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש :שהוא גדול(?)(כמה מקורי!!) השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד):נממ כל האלבום החדש של שייגעצ... משהו שעשה לי את נובמבר:המון דברים! משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא:המון ימי הולדת/מפגשים מסר לאומה:יהיה טוב! תמונה (שלכם!!)שיהיה=/ ושאלת החודש:למה? הצעות/שיפורים/טענות/מענות משו שאתם רוצים שיהיה בפורום ואין עכשיו נממ לא יודעת=] חודש טוב גמלך=]

../images/Emo9.gif

שם: קרן אור גיל: 25 איך אפשר להשיג אותי: במסרים בעיקר כמה אלבומים של אהוד יש לי: כולם וזה שאני הכי אוהב הוא: קרוב
אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש : הוא גאון השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד): ימים אחרים- הראל סקעת, קובי- דפנה והעוגיות משהו שעשה לי את נובמבר: בעיקר שהוא נגמר משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא: שיהיה רגוע יותר מסר לאומה: מורי שולטת! תמונה (שלכם!!) (אין מצב!) קחו אחרת
ושאלת החודש: הצעות/שיפורים/טענות/מענות משו שאתם רוצים שיהיה בפורום ואין עכשיו אני אוהבת את הפורום עכשיו הוא שקט וכיפי

idenu

New member
גם אני..

שם: עידן גיל: 19 וחצי. איך אפשר להשיג אותי: במסנג'ר - הוא לא תקין, אם אתם בכל זאת רוצים תבקשו בפרטי ניתן לכם וכשיסתדר אני אתחבר
. כמה אלבומים של אהוד יש לי: 3 שהם פזורים איפשהו... וזה שאני הכי אוהב הוא: קשה לבחור, אוהב הכל. אם אהוד היה שומע אותי עכשיו הייתי אומר לו ש: שימשיך לעשות מוזיקה והופעות מהלב. השירים שעשו לי את החודש (לא חייב של אהוד): מוש - ילד מזדקן וסוף כל יום, אהוד - ממשיך לנסוע ואביא לך. משהו שעשה לי את נובמבר: וואלה לא היה כזה דבר, עוד חודש שעבר מהפז"מ. משהו שאני ממש מחכה לו בחודש הבא: סוד
. מסר לאומה: עד שנתיים ו-3 +\-. ושאלת החודש: אין שאלה כזו.

למעלה