התפקדות דצמבר

AsafA55

New member
מתפקד

שם: אסף
מקום מגורים: כפר סבא

סרט אהוב: ממזרים חסרי כבוד
במאי אהוב: היצ'קוק
שחקן אהוב: כרגע ג'ניפר לורנס.
סדרה אהובה: שובר שורות
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? ספר הג'ונגל בקולנוע
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? 15-16,יום אחרי שפתחו בלוקבסטר בכפר סבא,עשינו מנוי ואז הרומן החל.
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... יש אינספור...אבל לשם הדוגמא אגיד "האזרח קיין".
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): היה אחד בקולנוע - "Rush" ו-2 בצפייה ביתית - "טראנס" ו- "ההצעה הטובה ביותר".
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? מחלוקת? למה? שניהם מעולים...בוחר להימנע.
קיל ביל-הראשון או השני? הראשון בלי ספק.
האביר האפל או ממנטו?האביר האפל.
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער?הטוב הרע והמכוער.
מועדון קרב או שבעה חטאים?שבעה חטאים.
הביטלס או קווין?שאלות קשות היום...נמנע.
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו:נראה לי שהפסקול של "ארץ יבשה" הוא האהוב עליי כרגע.
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו:סצינת הסיום של האביר האפל שמסתיימת במונולוג די קיטשי,אבל כזה שגרם לי לצמרמורת.
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד?לבד או עם עוד אדם אחד- הכל. עם חברים (ז"א עם יותר משני אנשים) - בעיקר קומדיה ופעולה.
הורדות-בעד או נגד? נמקו.בעד. למי שמכיר אותי מפורום DVD וסרטי בלו ריי יודע שיש לי בבית למעלה מ-3000 סרטים מקוריים בבית באוסף מושקע ויקר,ולמרות זאת,אני קודם כל חובב את הדבר הזה שנקרא קולנוע,ובמציאות של היום אפשר להשיג הכל יותר מהר,יותר בזול ובאיכות מעולה סרטים. מכיוון שאני גם תורם המון לתעשיית הפלסטיק,אני מרגיש קצת יותר טוב עם עצמי בנוגע לזה.
מילה נוספת - אני בעד הורדות שמשפרות או נותנות חווית צפייה ביתית נורמלית,אבל אני כמעט בז לאלה שמבקרים סרטים על סמך צפייה ביתית על מסך מחשב באיכות צפייה עלובה.
דרך לתקשר:מי שרוצה פייסבוק או טלפון מוזמן לבקש בפרטי.
משתמש בעין הדג?כן. אני נקרא שם Clint Eastwood. לא כותב שם בכלל,בעיקר קורא.
חייב להודות שלמרות שאני מאוד מחבב את הכתיבה של דורון פישלר,אני לא פעיל באתר בעיקר כי האוירה שם היא בעיני מתנשאת מעט עם קליקה סגורה למדי של אנשים.
כמה סרטים דירגת, על פי IMDB?1789 דירוגים.
מילות סיום:"זה שאתה פרנואיד,לא אומר שלא רודפים אחריך" - וודי אלן

Black Stain

New member
מתפקדת

שם: דנה
מקום מגורים: עיירה בדרום

סרט אהוב:קשה.. חוקי המשיכה
במאי אהוב: דני בויל
שחקן אהוב: כריסטיאן בייל, ג'נפר לורנס
סדרה אהובה: עמוק באדמה
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? אין לי מושג.. אבל זה בטח היה משהו של דיסני
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? תמיד אהבתי סרטים מאוד, אבל רק בשנים האחרונות אני מגדירה את זה כתחביב די רציני, אני מנסה להשלים כמה שיותר קלאסיקות ולראות כמה שיותר
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... התפוז המכני
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): אמממ...השנה הייתה ממש ממש חלשה, אני אלך על התקלחות כי הופתעתי מאוד
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? טרנטינו ביצ'ז
קיל ביל-הראשון או השני? הראשון
האביר האפל או ממנטו? האביר האפל
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? הסנדק
מועדון קרב או שבעה חטאים? מועדון קרב, ממש לא אהבתי את שבעה חטאים
הביטלס או קווין? קווין
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: וואו קשה
כנראה רקוויאם לחלום
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: לא עולה לי כלום, אז בגלל שהזכרנו את שבעה חטאים מקודם אז אני אלך על זה
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? דרמות אני אוהבת לבד, אימה וקומדיה הרבה יותר כיף ביחד
הורדות-בעד או נגד? נמקו. לגמרי בעד. המציאות היום יומית השתנתה, והתעשייה צריכה להתקדם יחד איתה. אם היה בארץ נטפליקס אז לא הייתי נוגעת בהורדות בכלל, אבל כרגע שאין אלטרנטיבה חוקית אז אני בערד. סרטים שאני אוהבת מאוד אני רוכשת בדיווידי ואני הולכת לקולנוע בערך כל חודשיים אז נראה לי שאני משלמת את חובי לחברה
דרך לתקשר: מסרים ואז משם נמשיך חחחח
מילות סיום:
1. משתמש בעין הדג?כן
2. כמה סרטים דירגת, על פי אימדיבי? 738

עוד הצעה

שכול מי שמדרג בימד"ב יוסיף גם את הקישור לרשימת הדירוגים שלו. אם הוא רוצה כמובן. אני אענה על ההתפקדות בימים הקרובים (אני מתכנן כבר הרבה זמן לראות את קיל ביל 2 שוב והסקר הזה הזכיר לי שהגיע הזמן שכבר אעשה זאת) אבל בינתיים הנה רשימת הדירוגים שלי http://www.imdb.com/user/ur19233182/?ref_=nv_usr_prof_2.

** רוזבד

New member
מתפקד

שם: צחי
מקום מגורים: תל אביב

סרט אהוב: ״האזרח קיין״
במאי אהוב: סטיבן ספילברג
שחקן אהוב: ג׳ק ניקולסון
סדרה אהובה: ״אוז״
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? ״ספר הג׳ונגל״ נראה לי
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? לא זוכר
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... ״אי טי״
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): ״כוח משיכה״
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? טרנטינו
האביר האפל או ממנטו? ״האביר האפל״
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? ״הסנדק״
מועדון קרב או שבעה חטאים? ״מועדון קרב״
הביטלס או קווין? ״הביטלס״
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: ״הסנדק״
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: ״האזרח קיין״
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? עם חברים בעיקר אקשן, מד״ב ופנטזיה, ולבד מכל סוגי הז׳אנרים
הורדות-בעד או נגד? נמקו. עבור
דרך לתקשר: מסרים, מייל
משתמש בעין הדג? כן, ואף יצא לי בעבר לזכות מקום ראשון ב״הכה את האוסקר״, ואפילו תרמתי להם בקמפיין התרומות שהם עשו
כמה סרטים דירגת עפ״י IMDB? אני לא באמת עוקב
מילות סיום:

sarne

New member
התשובות

סרט אהוב: אין לי סרט אחד אהוב. היום מתחשק לי להגיד... The Crowd! מ-1928.

במאי אהוב: כנ"ל, אבל קל יותר לבחור אם אני חייב - אוזו יסוג'ירו.

שחקן אהוב: בסטר קיטון, נראה לי.

סדרה אהובה: אני לא רואה סדרות בדרך כלל, רק כמה קומדיות בריטיות מדי פעם. Spaced היא האחרונה שבאמת אהבתי, ו-Red Dwarf היא זו שתמיד אהבתי.

מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? לא שלא היו סרטים שאהבתי והשפיעו עליי עד אז, אבל נהייתי אובבסיבי לעניין רק בסביבות גיל 20.

האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? האמת שהתחלתי לראות סרטים מתוך עניין בתרבות היפנית. עד אז העניין היה בעיקר בספרות, אבל אחרי הסרטים של מיזוגוצ'י וקורוסאווה לא באמת יכולתי להפסיק. ובסופו של דבר עברתי גם לארצות אחרות.

קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... בחודשים האחרונים כמעט איבדתי את החשק לראות סרטים בגלל הרעיון הזה של "השלמות". נשבעתי לא לחזור אליו שוב.

מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): "שמונה וחצי". הסרט בן חמישים שנה, אבל אני באמת מאלה שהולכים רק לסינמטק כשצריך

בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? מתוך שתי הפילמוגרפיות ראיתי רק את Inception. שניהם די מחוץ לתכניות שלי כרגע.

קיל ביל-הראשון או השני? Lady Snowblood!

הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? הסנדק הרבה יותר טוב.

הביטלס או קווין? ביטלס. קווין מזעזעת.

הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: לא ראיתי את הסרט, אבל Superfly:
http://www.youtube.com/watch?v=-cmo6MRYf5g

סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: City Lights. אני מצטמרר ומתחיל לדמוע פה רק מהזכרון של החיוך ההוא של צ'פלין

סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? אני מעדיף לראות לבד הכל. בחדר שלי ובחושך ובלי הסחות דעת.

הורדות-בעד או נגד? נמקו. ראיתי שאחרים כבר העלו את הנקודה הזו, אבל בלי הורדות לא הייתי מגיע ל-99% מהסרטים (ומהמוסיקה) שאני הכי אוהב. וכמו אחרים אני קונה לא מעט (והרבה פעמים דברים שכבר הורדתי) כדי לצאת בסדר. ואני נזכר עכשיו, אגב, שהסרט שהכרזתי מקודם שהוא האהוב עליי עדיין לא יצא על DVD\בלו-ריי בגלל איזו שטות של זכויות יוצרים. אז אני רק ראיתי אותו בזכות אדם אחד שהקליט מהטלויזיה והחליט לשתף עם כולם ברשת. זה הנימוק הכי טוב שלי.

דרך לתקשר: אפשר לשאול במסר, אני מניח.

ימד"ב: אני מעדיף את RYM. נראה שיש לי כרגע 1162 דירוגים. (כאן: https://rateyourmusic.com/~drnqs)

מילות סיום:

גולי233

New member
מתפקד

אני גולי

סרט אהוב: דוני דארקו
במאי אהוב: דיוויד קרוננברג
שחקן אהוב: אין מישו ספציפי. שיהיה ראלף פיינס.
סדרה אהובה: תאומות האופל
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? פפפ מי יודע. אולי הגירסא המצויירת של "האריה, המכשפה וארון הבגדים"? "פנטסיה" של דיסני? ילדי המים? נווט מכוכב אחר?
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? בתור ילד בן 7-8 ראיתי בלופ קלטות VHS של "רמו", "גרמלינס", "מלחמת הכוכבים", "גוניס" ו"אינדיאנה ג'ונס".
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... הרבה
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? דו"ח אירופה.
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? לא 'כפת לי.
...
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: דוני דארקו, דרייב
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: על אחריותכם בלבד

GK_FF

New member
שאלות כיף.

שם: שיאל
מקום מגורים: גבעתיים
סרט אהוב: חסין מוות
במאי אהוב: אבעס קוראסטאמי
שחקן אהוב: ניקול קידמן
סדרה אהובה: אנימה בשם Ashita no Nadja
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? בת הים הקטנה בשיר part of your world מתחת למים.
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? ממש גיל מאוד צעיר, איזור 5, כבר ידעתי שאני רוצה להיות במאי... הסרטים האהובים עלי בזמנו היו כל מני הרפתקאות רומנטיים וזה מצחיק כי זה לא השתנה.
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... רוב מה שמוגדר כ"קלאסיקה קולנועית" כבר ראיתי....... אולי חתולה על גג פח לוהט או חשמלית ושמה תשוקה.
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): גוף מארח..
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין מקום להשוואה ברור שטרנטינו, שהוא ממש גאון קולנועי. נולאן הוא מבדר אבל איכויות קולנועיות קשה לומר שיש לו.
קיל ביל-הראשון או השני? הראשון גרוע השני מדהים
האביר האפל או ממנטו? ראיתי ממנטו מזמן מידי, אז האביר האפל.
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? שניהם לא ממש אוהב, אולי הטוב הרע והמכוער.
מועדון קרב או שבעה חטאים? מועדון קרב.
הביטלס או קווין? לא מת על שניהם. הביטלס.
בריטני ספירס או קייטי פרי? קייטי
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: דמדומים 2. סרט נוראי, אחד הפסקולים הטובים ששמעתי לעומת זאת.
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: שאלה אדירה. יש כל כך הרבה טובים. נזרום על "אני אהבה"...
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? כל סרט אני מסכים לראות לבד, אבל מעדיף לראות לבד אם מרגיש לי שהסרט יעסוק בנושא שהוא אישי לי ושהייתי רוצה לחוות אותו בצורה אינטימית. סתם לדוגמא מלאחרונה את כוח משיכה הלכתי לראות לבד, לאחר מכן עם בן זוגי. את שש פעמים הייתי הולך לראות לבד, אבל בן זוגי מאוד רצה להצטרף.
הורדות-בעד או נגד? נמקו. אין לי בעיה עם זה.
דרך לתקשר: חפשו אותי בפייסוש
מילות סיום: צ'או
1. משתמש בעין הדג? לא
2. כמה סרטים דירגת, על פי IMDB? נכון לכתיבת שורות אלה 1,945.

מתפקד

שם: עידו
מקום מגורים: שוהם

סרט אהוב: סאות' פארק הסרט
במאי אהוב: טרנטינו
שחקן אהוב: אין לי מישהו ספציפי. אחד מהאהובים עלי הוא סטיב בושמי
סדרה אהובה: אין לי משהו ספציפי. אבל סאות' פארק היא אחד מהם
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? טרזן של דיסני בגיל 5. זוכר במעורפל קטעים מזה בקולנוע
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? כשהייתי בגיל חד ספרתי היה לי המון קלטות וידאו של סרטי דיסני שהייתי חורש עליהם. אחרי זה הייתה תקופה קצרה שהתעניינתי במשחקי מחשב ואז בגיל 10 קיבלתי מנוי לענק הוידאו (מישהו זוכר את הרשת הזאת?) והרומן שלי עם תחום הקולנוע החל. לא היה סרט ספציפי שגרם לי לאהוב סרטים. פשוט לאט לאט התחלתי לקחת סרטים, הכרתי את הסגנונות השונים וכך התחלתי לאהוב ולהתעניין בסרטים.
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... יש לא מעט. האזרח קיין למשל.
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): כוח משיכה.
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? טרנטינו! גם נולאן אחלה (בכול זאת, הוא ביים את הטרילוגיה האהובה עלי)
קיל ביל-הראשון או השני? כרגע הראשון. מתישהו אראה את השני שוב ואז אוכל להחליט סופית
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? הטוב, הרע והמכוער
מועדון קרב או שבעה חטאים? מועדון קרב
הביטלס או קווין? שאלה קשה מאוד. נמנע
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: אני מאוד אוהב את הפסקולים של סרטי טרנטינו והאביר האפל
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: עלייתו של האביר האפל. סגירה מושלמת לטרילוגיה (כמו סצנת הסיום של 'צעצוע של סיפור 3' היא כזאת)
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? לא משנה לי. בקולנוע עם מעדיף לראות עם חברים ובבית מעדיף לראות לבד
הורדות-בעד או נגד? נמקו. אין לי בעיה עם זה
דרך לתקשר: כוח המחשבה (אבל אפשר גם למצוא אותי בפייסבוק)
מילות סיום: ביי
משתמש בעין הדג? כן, הכינוי שלי שם הוא עוף בשומשום, כמו פה
כמה סרטים דירגת, על פי IMDB? נכון לעכשיו דירגתי 1155 Feature Films

ועכשיו, אחרי שראיתי את קיל ביל 2

אז אני בלי ספק מעדיף אותו. הראשון אדיר אבל השני עוד יותר.

aשרון

New member
מתפקד....

שם: שרון
מקום מגורים: קיבוץ אפיקים, שוכר . סטודנט .

סרט אהוב: מלתעות

במאי אהוב: סטיבן שפילברג

שחקן אהוב: טום קרוז

סדרה אהובה: הומלנד, המפץ הגדול..

מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו?
הייתי בן 5 אני חושב, שבת אחה"צ, אבא שלי לקח אותי לראות את הסרט סופרמן 2 בקולנוע. זה היה בשנת 81' 82' לערך.. בסוף הסרט אני מפנה את הראש לאבא שלי, ואני רואה אותו ישן, אני מעיר אותו ככה בשקט 'אבא הסרט נגמר, צריך ללכת'. אני זוכר גם שלא היה לי נעים להעיר אותו בגלל שהוא ישן. אבל היינו צריכים ללכת.

מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? מגיל 10 , 11..

האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? הרבה סרטים לאורך השנים, אין אחד ספציפי.

קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים : כמה סרטים של היצ'קוק, ד'ר סטריינג'לאב של קובריק..

מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): לא הלכתי לקולנוע השנה, למרות שראיתי את man of steel במחשב ונהנתי .

בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? טרנטינו !!!!

קיל ביל-הראשון או השני? שניהם ביחד .

הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? הסנדק 2 .

מועדון קרב או שבעה חטאים? שתיקת הכבשים.

הביטלס או קווין? קווין

הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: 007 tomorrow never dies

סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו:
מתוך הציפורים - http://www.youtube.com/watch?v=qMwvHLe5m3g

סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? : עם חברים אני רואה אקשן , קומדיה , אימה . לבד אני רואה דרמות .

הורדות-בעד או נגד? נמקו. : אני בעד. ולא מוריד, אלא צופה בצפייה ישירה. פעם הייתי נגד, אבל עכשיו בקושי יוצא לקולנוע אז רואה בבית.

דרך לתקשר: מסרים כאן בתפוז .

מילות סיום: אסטה לה ויסטה בייבי...

אחרונה חביבה, הכל בשביל לא ללמוד חחח

שם: ענבר
מקום מגורים: רמת גן

סרט אהוב: מהשנה, אליסיום חחח ובאופן כללי שליחות קטלנית 2, ספרות זולה
במאי אהוב: קוונטין טרנטינו
שחקן אהוב: מארק רופאלו
סדרה אהובה: the following
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? כשהייתי בת שנתיים, שליחות קטלנית 2, אולי הסרט הכי מדהים שאי פעם יצא. הזיכרון הראשון כשארלונד ירד ללבה הרותחת וסימן עם האצבע "לייק"
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? אולי מגיל 18, מאז שהתגייסתי. ולא, פשוט הבילויים מחוץ לצבא שלי הסתכמו בקולנוע
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים...אולי קרמר נגד קרמר
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): אליסיום
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? טרנטינו
האביר האפל או ממנטו? מומנטו
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? הסנדק
מועדון קרב או שבעה חטאים? שבעה חטאים
הביטלס או קווין? הביטלס, גם את קווין אני אוהבת ממש אבל הלב הולך אחרי הביטלס
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: שליחות קטלנית חחח
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: אפקט הפרפר הראשון
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? אין דבר כזה, לבד טוב עם חברים עוד יותר טוב
הורדות-בעד או נגד? נמקו. בעד חחח כי ככה, זה נגיש זה כייף זה מושלם
דרך לתקשר: אני אוותר על השאלה הזאת
מילות סיום: מצרפת תמונה מהשבוע, הייתי לבד בקולנוע. טוב לא לבד בידיוק אלא עם שני ידידים. היה ממש כייף

למעלה