התפקדות דצמבר

timboy123

New member
התפקדות דצמבר

שם:

סרט אהוב:
במאי אהוב:
שחקן אהוב:
סדרה אהובה:
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו?
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום?
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים...
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...):
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן?
קיל ביל-הראשון או השני?
האביר האפל או ממנטו?
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער?
מועדון קרב או שבעה חטאים?
הביטלס או קווין?
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו:
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו:
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד?
הורדות-בעד או נגד? נמקו.
דרך לתקשר:
מילות סיום:

timboy123

New member
מוסיף עוד שתי שאלות:

1. משתמש בעין הדג?
2. כמה סרטים דירגת, על פי IMDB?

timboy123

New member
מתפקד!

שם:אסף
מקום מגורים: מצפה עדי

סרט אהוב:127 שעות
במאי אהוב: נולאן, בפער באמת פצפון על טרנטינו
שחקן אהוב: האמת היא שאין לי כל כך, כיום.
סדרה אהובה:שרלוק

מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? אני זוכר שכשהייתי באמת קטן, ראיתי בקולנוע עם ההורים שלי את הסרט של 'פוקימון'. אני זוכר במעורפל על איזשהי ילדה שאבבא שלה הפך להיות בעצמו פוקימון, משהו כזה...
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? סביבות גיל 11-12. זה היה בעיקר בגלל סדרת סרטי 'שודדי הקאריביים', שאהבתי להרבה מאוד זמן. היום אני בעיקר שומר לה חסד נעורים.
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... האזרח קיין
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): מי מפחד מהזאב הרע, בלי שום תחרות. ואני לא בטוח אם זה ככה כי זאת באמת שנה חלשה כל כך, או כי הוא סרט טוב כל כך, או שאני באמת חושב שלא ראיתי הרבה סרטים טובים שיצאו השנה.
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? תקראו את קטגוריית הבמאי... את שניהם אני ממש אוהב, אבל נולאן מוביל בבאמת טיפה.
קיל ביל-הראשון או השני? אני תמיד אומר שאני יותר אוהב את השני, אבל עכשיו כשאני חושב על זה... אולי זה בכלל הראשון?
האביר האפל או ממנטו? האביר האפל.
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? משניהם לא נהניתי במיוחד, אבל אני בהחלט חושב שאולי אם אנסה שוב את 'הטוב, הרע והמכוער' אהינה ממנו.
מועדון קרב או שבעה חטאים? וואו. זאת שאלה קשה. תחילת ואמצע הסרט של מועדון קרב טובים בעיניי, הסוף כבר קצת נמרח. בשבעה חטאים ההתחלה והסוף פחות טובים מהסוף המדהים שלו. תחליטו מה שתחליטו, את שניהם אהבתי מאוד.
הביטלס או קווין? קווין, כמובן. הלהקה האהובה עליי.
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: הסאונדטראק של ספרות זולה וממזרים אדיר בעיני. אבל כולם יגידו כאן את הסרטים של טרנטינו, אז אוסיף גם את הסאונדטראק של 127
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: שבעה חטאים כאמור, וגם של INCEPTION כמובן.
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? עם חברים-קומדיה או פעולה. לבד-דרמה או מתח.
הורדות-בעד או נגד? נמקו. נגד. לא רק מהצד החוקי והפגיעה בפרנסה של מי שעבד עליו, אלא כי סרט, *כל* סרט, צריכים לראות בפורמט האופטימלי. אני לא מסוגל לראות סרט במחשב, מבחינתי גם לא באמת ראיתי אותו. ולא, אני לא אומר שכל סרט שאתם רוצים לראות תראו בקולנוע, אלא שיש סדר עדיפויות מסויים, וכמובן שתמיד עדיף לשאוף כמה שיותר גבוה בו.
דרך לתקשר: מסרים/מי שצריך לדעת יודע
מילות סיום: Au Revoir, Shoshanna

timboy123

New member
בסוף אני בעצמי שכחתי את שתי השאלות שהוספתי...

1. כן, יש לי משתמש ב'עין הדג'-kingkong846. אני לא כותב הרבה, אבל קורא באדיקות.
2. ע"פ IMDB, נכון לעכשיו דירגתי 189 סרטים (אני די בטוח שיש סרטים שנעדרים משם)

BlackUnicorn

New member
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שמי שרואה

בבית דרך הורדות רואה במחשב?
אני באופן אישי מורידה באיכות בלוריי, שהיא לרוב הרבה יותר איכותית ממה שאני רואה בבתי הקולנוע השונים. על מסך פלזמה גדול ואיכותי ועם יופי של מערכת. למעט סרטי תלת מימד - החוויה בבית מבחינת פורמט/סאונד הרבה יותר טובה. גם אין אנשים שלועסים לך ברקע.

THOR1997

New member
מתפקד!

שם: תור
מקום מגורים: תל אביב

סרט אהוב: האביר האפל
במאי אהוב: נולאן (בפער קטן מטרנטינו ופינצ'ר)
שחקן אהוב: אה... אני יודע שההופעה האהובה עליי היא של הית' לדג'ר באביר האפל. אבל זה הסרט היחיד שראיתי אותו בו. אז לא יודע
סדרה אהובה: סאות' פארק
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? אני זוכר את אוסף הקלטות הענק שהיה לי בילדותי, כל סרט ראיתי עשרות פעמים.
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? אני זוכר שכבר בכיתה א אהבתי לכתוב תסריטים של חצי עמוד-עמוד ולדמיין איך הם יראו. אבל באמת התחלתי לראות הרבה סרטים בגיל 13. לא יודע בגלל איזה סרט
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים: חומות של תקווה, כדי להבין את ההתלהבות.
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): ג'אנגו (בארץ זה יצא ב2013), לפי לוח השנה בימד"ב אז טראנס\מי מפחד מהזאב הרע
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? נולאן, בכל זאת עשה את הסרט האהוב עליי

קיל ביל-הראשון או השני? פעם חשבתי שאני מעדיף את הראשון, כרגע זה השני
האביר האפל או ממנטו? עדיין לא ראיתי את ממנטו, אז האביר האפל.
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? לא ראיתי את הסנדק, ויש לי תחושב שגם אם אראה זה יישאר הטוב, הרע והמכוער. סרט אדיר.
מועדון קרב או שבעה חטאים? שבעה חטאים (שניהם בטופ 5 שלי, אבל אני מעדיף את שבעה חטאים, שניהם 10 מתוך 10).
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: ספרות זולה, הטוב הרע והמכוער, ג'אנגו והאביר האפל. לא יודע לבחור מבינהם.
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: שבעה חטאים, בלי לחשוב פעמיים.
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? את הסרטים הגדולים ואלה שאני באמת מצפה להם אני לרוב רואה עם אח שלי. עם חברים אני הולך לסרטים מכל הז'אנרים, לרוב אקשן כי זה מה שאני רואה לרוב בכלליות. לבד אני רואה סרטים שאף אחד לא רוצה לראות איתי או שסתם אין לי כוח לראות עם מישהו
הורדות-בעד או נגד? נמקו. בעד, אני יודע שזה לא מוסרי. אבל אני גם לא צמחוני, זה פשוט נוח וכיף.
דרך לתקשר: בהודעה פרטית כאן
משתמש בעין הדג? כן, THOR.
כמה סרטים דירגת בימד"ב? 302 סרטים + סדרה (סאות' פארק)
מילות סיום: התפקדות זה רעיון נחמד ואני בעדו, אבל הייתה התפקדות בחודש שעבר עם שאלות מאוד דומות. לפי דעתי כדאי לעשות התפקדות כל חודש אבל לשאול שאלות מגוונות\ דברים שרלוונטים לחודש המסויים.

timboy123

New member
לא זכרתי שהייתה התפקדות חודש שעבר.

הייתי בטוח שהאחרונה הייתה לפני חודשיים-שלושה...
ובטח שלא לקחתי ממנה שאלות,לפחות לא במודע.

THOR1997

New member
הייתה אחת של עוף בשומשום

זה היה לפני חודש או קצת יותר. אני לא מאשים אותך בהעתקה או משהו, אני רק אומר שהיו כאן הרבה שאלות שהרגשתי שכבר עניתי עליהן. כלומר, יותר סביר שהתשובה ל"מה הסרט הכי טוב שראית החודש?" תשתנה מחודש לחודש מאשר "מה הסרט האהוב עלייך?".
אין לי בעיה עם ההתפקדויות ואני נהנה לענות עליהן, אבל יהיה יותר מעניין לעשות משהו חודשי שבו התשובות כל הזמן ישתנו.

aשרון

New member
מסכים עם מילות הסיום שלך ת'ור,....

לדעתי צריך לגוון בשאלות.

וד"ש לנטלי פורטמן.

reasonforall

Active member
מתפקד

שם: reasonforall
מקום מגורים: ירושלים

סרט אהוב: שתיקת הכבשים
במאי אהוב: נולאן. האחים כהן.
שחקן אהוב: ג'ף ברידג'ס
סדרה אהובה: משחקי הכס
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? אני חושב שהסרט דמבו.
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? מגיל 22. ממש לפני כמה שנים.
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים...יש המון!
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): ראיתי השנה רק את 'תור - העולם האפל'
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? נולאן
קיל ביל-הראשון או השני? לא ראיתי את השני
האביר האפל או ממנטו? ממנטו
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? הסנדק
מועדון קרב או שבעה חטאים? מועדון קרב
הביטלס או קווין? הביטלס!!!
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: דוני דארקו
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: ליאון
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד?
הורדות-בעד או נגד? נמקו. אני נמנע
דרך לתקשר: כח המחשבה
משתמש בעין הדג? לא
כמה סרטים דירגת, על פי IMDB?
292 ואפילו לא קרוב למה שראיתי
מילות סיום: אההההההה

mrpink3

New member
...

שם: שלומי
מקום מגורים: רמלה

סרט אהוב: ספרות זולה
במאי אהוב: סטנלי קיובריק, קוונטין טרנטינו, לארס פון טרייר.
שחקן אהוב: סטיב בושמי
סדרה אהובה: אוז
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? 15, 14
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): אני לא הולך לקולנוע, יש לי המטוריה.
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? טרנטינו
האביר האפל או ממנטו? האביר האפל
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? בדיעבד, הסנדק.
מועדון קרב או שבעה חטאים? מועדון קרב
הביטלס או קווין? קווין
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? אני לא רואה סרטים עם חברים.
דרך לתקשר: 0548850330
מילות סיום:

In Heaven

New member

שם: זיו
מקום מגורים: עפולה

סרט אהוב: Enter the Void
במאי אהוב: גספר נואה
שחקן אהוב: פיליפ סימור הופמן
סדרה אהובה: כרגע תיקו בין שובר שורות לטווין פיקס (סיכוי גדול מאוד ששובר שורות יעקוף את טווין כי אני רק התחלתי) ולפי פרק אחד שראיתי של יוטופיה יש לה סיכוי ממש גבוה לתפוס את המקום.
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? אני חושב שכשראיתי את מלך האריות כשהייתי בסביבות גיל 4... אני זוכר שזה ממש השפיע עליי.
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? נכנסתי ממש חזק לעניין רק בשנתיים האחרונות אבל אני חושב שהסרט שגרם לי לרצות להתעמק בתחום היה הסרט דה וול בו צפיתי עשרות פעמים בילדותי.
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים... המון, בעיקרון. מה שקופץ לי ראשון לראש זה ugetsu.
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): Spring Breakers בלי שום שאלה בכלל... זו הייתה חוויה שאני לא אשכח בחיים. למרות שאני לא יודע אם זה נחשב כי הוא בעיקרון יצא ב 2012... בכל מקרה The Congress מאוד מאוד מאוד צמוד אליו, גם חוויה עוצמתית ביותר שאני לא חושב שאשכח.
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? משניהם אני לא ממש מתלהב... אני אלך על טרנטינו פשוט כי אני מעריץ אותו בתור אישיות ואת הטעם שלו בסרטים.
קיל ביל-הראשון או השני? הראשון... הרבה בגלל סצינת האנימציה המושלמת (שהיא אחת הסצינות הטובות בהיסטוריה של הקולנוע לפי דעתי).
האביר האפל או ממנטו? ממנטו ללא ספק.
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? הסנדק, לא בהרבה.
מועדון קרב או שבעה חטאים? שבעה חטאים כמובן, למרות שלמועדון קרב יש ערך סנטימנטלי רב אצלי (בנוסף לזה שהוא יצירת מופת).
הביטלס או קווין? הביטלס
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: תיקו בין הסאונדטראק של Suspiria לסאונדטראק של Amelie.
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: סצינת הסיום של I Stand Alone
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? בעיקר סרטי טראש כיף לראות עם חברים... לעומת סרטי ארט-האוס ודרמה ובכלל סרטים רציניים אני מעדיף לראות לבד... במיוחד סרטים שמתמקדים בצד האומנותי.
הורדות-בעד או נגד? נמקו. לגמרי בעד, לולא הייתי מוריד לא הייתי נחשף ל 95 אחוז מהסרטים והבמאים שאני מכיר כיום... כנל גם המון במאים לא היו מקבלים את ההערכה שהם מקבלים כיום לולא הורדות. מה שכן, אני לגמרי בעד אספנות בלו-רייז ומארזי סרטים.
דרך לתקשר: לא רוצה להיאנס.... O__O
מילות סיום: Cinema sustains life. It captures death in its progress.

In Heaven

New member
השתיים הנוספות

1. משתמש בעין הדג? - נופ.
2. כמה סרטים דירגת, על פי IMDB? - לא מדרג בימדב... אבל לפי rateyourmusic דירגתי 844 סרטים.

BlackUnicorn

New member

שם: מורן
מקום מגורים: איזור השרון

סרט אהוב: רקוויאם לחלום. או בעצם פארק היורה. לא יודעת מה לשים פה. יש עוד מלא כמובן.
במאי אהוב: ג'יימס קמרון, דארן אורנופסקי, סטיבן ספילברג
שחקן אהוב: יו ג'קמן, הנרי קאוויל

סדרה אהובה: סיינפלד, משחקי הכס
מהו הזיכרון הראשון שיש לכם מסרט כלשהו? וואו. נראה לי במבי כשהייתי פצפונת.
מאיזה גיל אתם מגדירים את עצמכם כחובבי קולנוע? האם יש סרט מסויים שגרם לכם להתעניין בתחום? - מאז ומתמיד. זה היה תחביב שלנו כמשפחה - היינו יושבים עם אבא שלי ז"ל ורואים סרטים בערבים.. בעיקר סרטי אקשן. את החיבה לסרטי דרמה וסרטים קצת יותר עמוקים קיבלתי לפני כמה שנים יחד עם בעלי. זה התחביב הכי גדול שלנו.
קלאסיקה קולנועית שהייתי רוצה להשלים...לראות שוב הסנדק. ראיתי חצי סרט בערך ונרדמתי לפני כמה שנים.
מה הסרט הכי טוב שראיתם בינתיים בקולנוע השנה? (לא שנשאר עוד הרבה...): אסירים
בואו נסגור את המחלוקת הכי גדולה שיש כאן בפורום: טרנטינו או נולאן? נולאן, נו באמת

קיל ביל-הראשון או השני? לא זה ולא זה.
האביר האפל או ממנטו? האביר האפל, ברור
הסנדק או הטוב, הרע והמכוער? שניהם קלאסיקות שאני צריכה להשלים.. ראיתי בחלקים. אז לא יודעת.
מועדון קרב או שבעה חטאים? שבעה חטאים. לא אהבתי מועדון קרב.
הביטלס או קווין? וואו, קשה! נראה לי שהביטלס.
הסאונדטראק האהוב עליכם מסרט כלשהו: עכשיו כשאני חושבת על זה... לחלוטין חופף לסרטים הטובים ביותר בעיניי - רקוויאם לחלום ופארק היורה. מתה על זה. אבל יש כמובן עוד הרבה, ובאופן כללי אני אוהבת את הסגנון של דני אלפמן.
סצינת הסיום האהובה עליכם מסרט כלשהו: וואו, לא זוכרת כרגע.
סרט מאיזה ז'אנר הייתם רואים עם חברים? איזה לבד? קומדיות ביחד עם חברים. כיף לצחוק עם עוד אנשים. גם אימה.. אבל אני כבר לא רואה אימה. לבד? דרמות כבדות.
הורדות-בעד או נגד? נמקו. כתופעה כללית - נגד. בשבילי - בעד
סתם נו.. אני חושבת שלפחות בשנים הקרובות ובמיוחד בגלל סרטי תלת מימד, אנשים ממשיכים וימשיכו ללכת לקולנוע. יחד עם מכירת זכויות לערוצי הטלוויזיות, מכירת פרנצ'ייז למיניהו וכו' - אני רוצה להניח שהתחום הזה מרוויח מספיק כסף. ממש לא אכפת לי אם בראד פיט ירוויח 7 מיליון דולר או 20. יש לו מספיק.. וברור שאם יוצרי הסרט ירוויחו יותר סרט, זה לא ממש יגיע לאנשים הקטנים. בקיצור - רובם לדעתי מרוויחים מספיק.

דרך לתקשר: פייסבוק. מי שרוצה שישלח הודעה פרטית, אני מעדיפה לשמור פה על אנונימיות מסוימת.
מילות סיום: שבוע טוב :)

BlackUnicorn

New member
לגבי סאונדטראק, משנה את החלטתי
זה חייב

להיות "into the wild", עם הפסקול של אדי וודר.

למעלה