התפקדות דצמבר !

Kelin

New member
התפקדות דצמבר !

שלום לכולם ! מה נסגר איתכם איפה כולכם ??? יונית ! ורדית ! אורי ! שירן ! שני ! קארין ! איציק ! .....השמיעו קול פורפבור

../images/Emo138.gif../images/Emo137.gifחג שמחחחח ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

היי קלי ,היי כולם הייה לי בסוף שבוע שעבר ותחילת השבוע הזה לחץ מבחנים אדיר (ואם אתם שואלים איך זה שאין שביתה..פשוט התמזל מזלנו ואנחנו שייכים להסתדרות המורים,פיו,אפשר לסיים לימודים בשקט) .......... ועכשיו חופשת חנוכה איזו הקלה!!!!!! לחפש איזושהי עבודה,לנצל את הרגעים ,לקרוא ספרים,לעבור טסט (!!!!) ,ולשמוע כמובן את הנסיך הנצחי שלנו
וזהו מה איתכם
מה לגבי מפגש פורום
עידכונים עניינים
בואו ניפגש חבר'ס in love שני

../images/Emo138.gif../images/Emo138.gifחג שמח לכולם../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif

אני מצטערת שלא הייתי פה פשוט מיום שני המחשב שלי היה בתיקון ורק היום החזירו לי, ובשבת לא הייתי בבית ולא יכולתי להכנס... מה שלומכם?? מה התיכנונים שלכם בחנוכה?? סיגלוש מה באמת לגבי מפגש?? מתי יש??? שירן

M i k e s F a n

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif

תהנו מהחג ותאהבו!!!
הנה לכם מייק בתמונה "חדשה" מהאוסף שלי........

וורדית3

New member
סיגל יקירתי !

חג שמח לך מותק , מקווה שהכל בסדר אצלכם בבית . תמסרי ד"ש ודברי איתי אוקיי?

Fiera Inquieta1

New member
חג חנוכה שמח גם לכם

כאן בניו יורק יש סופגניות הנקראות `דונאטס` שנמכרות במיליונים כל יום...אז אפשר להגיד שכאן כל יום זה חנוכה. בכל מקרה הייתי מעדיף להיות עכשיו בארץ. שיהיה חג שמח לכולם בכל העולם

Kelin

New member
חג שמח גם לך שי ../images/Emo138.gif

יש לך משפחה שם או שאתה לבד ?

חג חנוכה שמח לכולם באשר הם איפה שהם נמצאים

סופגניות ולביבות ונרות חנוכה ושלא נשכח שכצעירים סובבנו סביבונים.

Fiera Inquieta1

New member
הכי טעימה כן

חג החנוכה הוא אחד החגים החביבים עלי היום מדליקים נר שלישי לא ?

היום נר רביעי../images/Emo8.gif

לכל מקום שאני הולכת שומעים שירי חנוכה.. כיף! גם אני אוהבת את החג הזה .. תפס אותי גשם בחוץ קרררררר

mike 1970

New member
חג שמח לכולם...

לא נעלמתי ממשיך לעקוב כל הזמן... רק לא תמיד אני מוצא על מה להגיב ולא תמיד אני יכול להגיב... שמח שנהיו פה הרבה אנשים שהצטרפו... מקווה שישארו איתנו עוד הרבה זמן... ומקווה למפגש פורום לפני הגיוס כדי שאוכל להגיע...

ניצן ר

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif חג חנוכה שמח לכולם

אצלנו בבית שמח במיוחד כי יש לבעלי יום הולדת היום, לי יש ביום שבת ולבן שלי ביום שלישי. ניצן

וורדית3

New member
היי קלי!!!

חג חנוכה שמח לך יקירתי . מזמן לא שוחחנו , הייתי מאוד עסוקה. האמת, טסתי לחו"ל לכמה ימים במסגרת העבודה. זו הפעם הראשונה שאני מחוץ לארץ במסגרת האבודה הזו. מאוד נהנתי אבל לחזור הביתה לחייק המשפחה להדליק נירות במסיבת חנוכה של נכדתי בגן זה מעבר לכל. תהני מהחג ואם את בחופש אז חופשה מהנה לך ולבני משפחתך.
זהירות, זה משמין.

Kelin

New member
בטח עסוקה עם הנכדים לא ?

איפה היית בחול ?איך המזג- אויר באילת ? חמים ? שיהיה לך ולכל בני משפחתך חג שמח ומאושר !
קלי

וורדית3

New member
היי קלי,

כן חמודה הייתי ביוון 3 ימים במסגרת העבודה. צ'יפרו אותי על מסירותי ונתנו לי לצאת עם קבוצה של hp מחשבים. מאוד נהנתי אבל כפי שכבר כתבתי לך הבית הבנות והנכדה הדלקת נירות חנוכה ובכלל אין כמו הבית. באילת חמים ונעים זו התקופה הכי טובה מבחינת מזג האויר, יש אורחים אבל זה לא מפריע למהלך השיגרתי של חיינו.

Kelin

New member
מיכאלה יקרה

אני שמחה שנהנת אני בטוחה שזה הגיע לך

למעלה