התפקדות דצמבר!

®NuLy®

New member
התפקדות דצמבר!

החודש האחרון לשנת 2007! יאללה להתפקד!
שם:
שיר מועדף של גאנז:
אלבום מועדף של גאנז:
מסר לאומה:
תמונה על אורגינל של הלהקה: (כי אתם אף פעם לא שמים תמונות שלכם!)

Alice108

New member
^^

שם: אליסה
גיל: 16 אזור מגורים: חיפה שיר מועדף של גאנז: אסטריינג'ד ונובמבר
אלבום מועדף של גאנז: אפטייט. מסר לאומה: Pass The Marijuana תמונה על אורגינל של הלהקה: לא עולה לי

zohar36

New member
../images/Emo137.gifיאמיאמיאמ

שם:זהר גיל:עוד 3 חודשים 16!! אזור מגורים:מעלה אדומים-ירושלים. שיר מועדף של גאנז: כרגע, ליב אנד לט דיי. אלבום מועדף של גאנז:אפטייט
! מסר לאומה: כשהמורה מבקשת מכם לחבר משפט המכיל נשוא מודאלי על הלוח אל תכתבו "חובה לחדור גם מאחור". בחיי שזה לא מומלץ. תמונה על אורגינל של הלהקה: (כי אתם אף פעם לא שמים תמונות שלכם!)הם נראים פה כמו חבורה של דראג קווינסXD

AmericanDragon

New member
מתפקד../images/Emo3.gif

שם: תומר גיל: 16 אזור מגורים: מוצקין שיר מועדף של גאנז: אם אני חייב אחד אז נובמבר ריין אלבום מועדף של גאנז: Use Your Illsion מסר לאומה:
תמונה על אורגינל של הלהקה: (כי אתם אף פעם לא שמים תמונות שלכם!)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: גלי גיל: 17 אזור מגורים: אזור ירושלים שיר מועדף של גאנז: Civil War אלבום מועדף של גאנז: אפטייט מסר לאומה: אני על אורגינל תמונה על אורגינל של הלהקה: (כי אתם אף פעם לא שמים תמונות שלכם!)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Alice108

New member
איך שבא לך../images/Emo3.gif

פשוט חשבתי ככה כל הזמן והייתי קצת בשוק. אני אוהבת 17
אפשר כבר רישיון

Pink Floyd 117

New member
מתפקדת...

שם: נועה גיל: 15 ושבועיים אזור מגורים: דרום שיר מועדף של גאנז: כרגע Civil War אלבום מועדף של גאנז: Use Your Illusion (שני החלקים) מסר לאומה: החיים קצרים (זה כבר לא מקורי)... תמונה על אורגינל של הלהקה: (כי אתם אף פעם לא שמים תמונות שלכם!):

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifדאף פשוט לא פוטגני

ברוב התמונות הוא נראה כמו דראג קווין

למעלה