התפקדות אפריל

OOתמי OO4

New member
נעשה חדש...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שם:תמי.
מקום מגורים:גבעת שמואל.
מסנג'ר:חדשששש[email protected]
איסקיו:334425645
איך היה החודש בפורום?מלאאאאאאן חדשים...
מה מצפים לחודש הזה?שדניאל תכתוב יותר...[?]
באים למפגש?יס
אם לא למה לא?אם לא אז
<----אמרתי כבר למה זה דומה...
זהו.
הודגש בחסות תמי הכנת שלטים, לוגואים וכו'...

../images/Emo41.gif

שם: חמו
מקום מגורים: ת"א
מסנג'ר: :)
איסקיו::(
איך היה החודש בפורום? ככה ככה.. מי שיודע יודע
מה מצפים לחודש הזה? ש.. ו.. וגם..
באים למפגש? לא יודעת נראה לי שכן
אם לא למה לא?
זהו. זהבית שרון ויובי אני
אותכן

shaharrr53

New member
אני

שם:שחר גיל:13.5 מקום מגורים:י-ם מסנג'ר:[email protected] איסקיו:314860715-לא נכנס אליו איך היה החודש בפורום?בסדר מה מצפים לחודש הזה?יותר פעיליות באים למפגש?לא אם לא למה לא?תבואו אתם

slee4

New member
מתפקדת

אל תשאלו למה בשעה כזאת, פשוט תתפקדו לכם כמו חיילים טובים שם:שרון גיל:15 וחצי מקום מגורים:חולון מסנג'ר:[email protected] איסקיו:--------- איך היה החודש בפורום?הימים האחרונים קצת מסובכים...(המבין יבין) מה מצפים לחודש הזה?לא משו ספציפי באים למפגש?מקווה אם לא למה לא?כי התאריך קצת תקוע זהו. מדגישועילגמטיק

מתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם: כמו כל אחד כאן בפורום גיל: קטן מקום מגורים: נתניה מסנג'ר: [email protected] איסקיו: אין איך היה החודש בפורום? סבבה לגמרי מה מצפים לחודש הזה? כלום באים למפגש? לא אם לא למה לא? הורים ):

עונה../images/Emo64.gif../images/Emo155.gif

שם:יובל
מקום מגורים:ירושלים
מסנג'ר:[email protected]
איסקיו:231855389
איך היה החודש בפורום?אחלה...
מה מצפים לחודש הזה?שיהיה אחלה...
באים למפגש?לא
אם לא למה לא?זה רחוק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשובהה

שם:חןן גיל: 12 וחצי מקום מגורים : זה קצת חסוי סורי ___ מסנג'ר: [email protected] איסי: 415981042 464746060 איך היה החודש בפורום : לא יודעת רק היום הצטרפתי מה מצפים בחודש הזה : לא יודעת אבל אני מתארת לעצמי שיהיה כיףף באים למפגש : איזה מפגש?

Pijamist

New member
מתפקד../images/Emo70.gif

שם: אלון גיל: 13 מקום מגורים: קריות מסנג'ר: [email protected] איסקיו: 328277480 איך היה החודש בפורום? כיף מאוד,נהנתי=) מה מצפים לחודש הזה? שיהיה עוד יותר כיף=) באים למפגש? אין לי תשובה סופית אם לא למה לא? זה תלוי באבא שלי

Impious

New member
אז עכשיו תורי

שם: שי גיל: 17וחצי (ו-ח-צ-י!) מקום מגורים: רימונים (איזור ירושלים כזה) מסנג'ר: לא! איסקיו: לא! איך היה החודש בפורום? לא! לא הייתי בכלל אני סתם חדש מה מצפים לחודש הזה?לחרוש למתמטיקה
באים למפגש? אקפוץ לביקור, אולי אם לא למה לא? ! זהו. זהו..

מתפקדת../images/Emo195.gif

עמוד דום!
שם:נועה^^ גיל:12 וחצי מקום מגורים:ת"א מסנג'ר:מסרים איסקיו:מסרים
איך היה החודש בפורום?הצטרפתי אתמול
מה מצפים לחודש הזה?... באים למפגש?מה, יש? אם לא למה לא?מה, יש?

B o N u s

New member
טוב נו אני גם אענה :p

שם: שמוליק גיל: 14 וחצי וקצת ועוד טיפה ועוד קצת וזהו מקום מגורים: ראשון מסנג'ר: [email protected] איסקיו: אין לי כוח לשים אותו איך היה החודש בפורום? בסדר מה מצפים לחודש הזה? כלום :S באים למפגש? לא חודש מצויין טל :)

למעלה