התפקדות אפריל!!!!!

התפקדות אפריל!!!!!

כללי- שם: ז/נ: מאכל אהוב: צבע אהוב: להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: שיר אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: חתיך אהוב: חתיכה אהובה: טעם אהוב: שתייה אהובה: שתייה חמה אהובה: סרט אהוב: סדרה אהובה: שיר פתיחה אהוב: דמות אהובה: מלאך שחור- דמות אהובה: שחקן אהוב: פרק אהוב: עונה אהובה: לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה: ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : כן/לא

מתחילהההה

כללי- שם: אושרייייי ז/נ: נקבה מאכל אהוב: האוכל של סבתא ואמא צבע אהוב: וורוד וכל הגוונים של כחול... בעיקר הבהירים... להקה אהובה: מארון 5 ה- שולטים זמר אהוב: סנופ דוג, אשר, מריו!!!! זמרת אהובה: אלישיה קיז ג'ניפר לופז שיר אהוב: שיר קצת ישן אבל לא נורא קוראים לו "911" הוא של wyclef jean חולה על השיר הזה!! שחקן אהוב:צ'אד מייקל מוריי, מת'יו פרי, מייקל וות'רלי, מת'יו מקונהי, ג'יייסון בר, סימון רקס, דיוויד ג'יימס אליוט, ועוד הרבההה..
שחקנית אהובה: סנדרה בולוק,ג'סיקה אלבה, ג'ניפר אניסטון, קורטני קוקס ארקט, ג'ניפר לופז ועוד כמה.. חתיך אהוב: ג'נסן, מייקל, וצ'אד מיקל מורייייי
(אמאאאא אררגגג לאכול אותו) חתיכה אהובה: אממממ ג'סיקה אלבהה טעם אהוב: מתוקק שתייה אהובה: קולה שתייה חמה אהובה: תה מנגו פסיפלורה (לא נשמע טוב אבל תאמינו לי שהוא טעים!!) סרט אהוב: שחקי אותה מותק, מוצאים את נמו, מלך האריות 1, עידן הקרח, לילו וסטיצ', שישי הפוך, ברוס הגדול מכולם, מארגנת החתונות, הנרקוד, ילדות רעות ועוד כמה... סדרה אהובה: חברים, רוזוול, אלי מקביל, שיקגו הופ, אנג'ל, מכושפות, מלאך שחור!, תשוקות, מלך השכונה, מופע שנות השבעים,דוסון קריק, אמממ ויש עוד נראה לי אני רק לא זוכרת כרגע... שיר פתיחה אהוב: של אנג'ל ושל מלאך שחור ומכושפות ורוזוול... דמות אהובה: "לואיס" מתשוקות...
מלאך שחור- דמות אהובה: מקס שחקן אהוב: ג'נסן אקלס פרק אהוב: הפרק של "זמן שאול" שלמקס היה כמה שעות שהיא הייתה בלי הוירוס עונה אהובה: אמממ אי אפשר להחליט... לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה: תמונה שאני אוהבת
ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה :אין לי מושג

AVriL AddiCt

New member
שלי

כללי- שם: שרונה ז/נ: נקבה מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: שחור להקה אהובה: מארון 5 זמר אהוב: ג'ורג' מייקל זמרת אהובה:אבריל לאבין ונינט טייב שיר אהוב: heaven שחקן אהוב:דרו פולר,צ'אד מייקל מוריי שחקנית אהובה: נינט טייב,אנג'לינה ג'ולי,ג'סיקה אלבה, והבנות ממכושפות חתיך אהוב:דרו פולר
חתיכה אהובה:אנג'לינה ג'ולי טעם אהוב: מלוח שתייה אהובה: פנטה שוקאטה שתייה חמה אהובה: שוקו סרט אהוב: טיטאניק וקלולס סדרה אהובה: השיר שלנו,מלאך שחור,מכושפות,מגרש ביתי,סמולוויל,רוזוול שיר פתיחה אהוב: מכושפות דמות אהובה:נינט מ"השיר שלנו" ופייג' מ"מכושפות" מלאך שחור- דמות אהובה: מקס שחקן אהוב:ג'סיקה אלבה פרק אהוב:heath עונה אהובה:1 לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה: ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : כן/לא: לא יודעת

אורוש47

New member
הנני

כללי-שם: אור ז/נ: נקבה מאכל אהוב: אממ שוקולדדדדדד צבע אהוב: כולם להקה אהובה: The Calling
, מארון 5
, בון ג'ובי
, קולדפליי, גרין דיי, אוונסנס..... ועד אולי. זמר אהוב: אלכס באנד
(הסולן של דה קולינג
.
) זמרת אהובה: אממ נראה לי קלי קלרקסון ואבריל שיר אהוב: The Calling- Somebody Out There אבל יש מלאאאאאא. שחקן אהוב: אורלנדו בלום, ג'נסן אקלס, צ'אד מייקל מאריי, טום הנקס, קולין הנקס, ג'וני דפ, דרו פולר, מאט דיימון, קצת מורגן פרימן
ואממממ עוד מלא בעיקרון
שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה, אליסה מילאנו, ג'ניפר גארנר, ג'ניפר אניסטון. חתיך אהוב: אלכס באנד
אבל הוא לא נחשב חתיך בעיני אנשים כי הוא Skinny. וואטאבאר.........
אורלנדו בלום, ג'נסן אקלס. חתיכה אהובה: אמממ ג'סיקה אלבה ג'ניפר גארנר אליסה מילאנו. טעם אהוב: מתוק
... שתייה אהובה: קפהההההההה. ואם אתם רוצים קר- מנגו. שתייה חמה אהובה: קפה
סרט אהוב: שודדי הקאריביים, אושן 11, טרילוגיית שר"ה ועד המון. סדרה אהובה: אווו יש מלא
מלאך שחור (דא
), בנות גילמור, מש"ה, זהות בדויה, מכושפות, THE O.C, סמולוויל, ONE TREE HILL, רוזוול, אממ ועוד מלא. שיר פתיחה אהוב: Tru Calling- Somebody help me, One Tree Hill- I don't wanna be. דמות אהובה: אמממ מכל הסדרות שאני אוהבת
וואי לודעת.. זה קשההההה...... אממ מרשל מזהות בדויה
(לא יכולתי לעצור את עצמי.
) מלאך שחור- דמות אהובה: אלק, ג'ושוע, מקס, OC, סקטצ'י ו... אממ... כולם בעיקרון... חוצ מלוגן. לא אוהבת אותו כלכך... *נסקלת* (זה לא שיש לי משו נגד מייקל- מה פתאום....
פשוט לא אוהבת את הדמות
היא יותר מדי אממ הירואית...) שחקן אהוב: דא, ג'נסן
וגם ג'סיקה (מנהסתם
) פרק אהוב: The Bersford Ajenda
עונה אהובה: נראה לי 2....... לא בטוחה... לסיום 2 דברים אחרונים-לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה:
ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : כן/לא אממ לא במיוחד.......

שלי.

כללי- שם:חן ז/נ: [מסתכלת במכנס] נקבה. בהחלט
מאכל אהוב:אממ... שניצל וספגטי. יאמ. צבע אהוב:מארון [כן זה צבע לכל לא המבינים] ושחור. רולז
להקה אהובה: the maroon5 מארון5 מארון5 ו--- מארון5. בהחלט. זמר אהוב: גווין דיגרו. זה ששר את הפתיחה של מגרש ביתי. זמרת אהובה: אין שיר אהוב: אממ... להיום זה rag doll שחקן אהוב: אין. שחקנית אהובה:אין חתיך אהוב:חתיך אהוב?! WTF?!?! הלו!? כל חברי מארון5 כאילו דה.. חתיכה אהובה: אממ... חתיכה? =\ טעם אהוב: מתוק דה. שתייה אהובה:קולה. שתייה חמה אהובה: שוקו רולז. סרט אהוב: כרגע-הצלצול2. קריפי. סדרה אהובה: מגרש ביתי. סמולוויל. שיר פתיחה אהוב: השיר פתיחה של מגרש ביתי. דמות אהובה: אממ.. מלאך שחור- דמות אהובה: מקס שחקן אהוב:ג'נסן פרק אהוב:אין עונה אהובה: אין לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה: ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : כן/לא כן? כפרעליהם.

ברודי

New member
יאללה

כללי- שם: ברודי
ז/נ: נקבה מאכל אהוב: מה שבא ברוך הבא צבע אהוב: כתום וירוק. להקה אהובה: נירוונה זמר אהוב: אין אחד ספציפי... זמרת אהובה: אותו כנ"ל אבל שיהיה אווריל שיר אהוב: יש המון אז נכון לכרגע אני אוהבת את שירי מימון- השקט שנשאר אבל גם זה יעבור לי... שחקן אהוב: דין קיין
שחקנית אהובה: רנה אוקונור. חתיך אהוב: המממ... דין קיין? חתיכה אהובה: ג'סיקה כמובן, ורנה, ושרה מישל גלר. טעם אהוב: לא מבינה למה הכוונה שתייה אהובה: טקילה? סתמסתם. דיאט קולה. שתייה חמה אהובה: קפה!!!
וכמה שיותר, משובח. סרט אהוב: הסרט של כל הזמנים זה מטריקס1, אבל יש מלא שאני אוהבת. סדרה אהובה: מלאך שחור כמובן. ויש את זינה ולויס וקלארק וכל הסדרות האלה סטייל ערוץ 3. שיר פתיחה אהוב: "בואו לראות אותי מתה... כל ערב בין 8 ל-9.." סתם. אהה.. של באפי
יש לי אותו בתור צלצול! דמות אהובה: כמובן שמקס. ובאפי. וגבריאל. מלאך שחור- דמות אהובה: מקס. שחקן אהוב: ג'סיקה פרק אהוב: And Jesus Brought A Casserole עונה אהובה: נראה לי שהראשונה. אבל קשה להחליט. האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : כןבטחלמהלא.

כללי- שם:לי [השם המלא שמור במערת..סתאםם] ז/נ:נקבה מאכל אהוב:אמ... פיצה צבע אהוב:סגול להקה אהובה:אין מועדפת זמר אהוב:אין מועדף זמרת אהובה:אין מועדפת שיר אהוב:what you're made of של לוסי סילבס שחקן אהוב:בראד פיט שחקנית אהובה:אמ...אין מועדפת טעם אהוב:מתוק.. שתייה אהובה:קולה שתייה חמה אהובה:שוקו סרט אהוב:אמ...יש המוןןן [וכשאני אומרת המון אני מתכוונת לזה] סדרה אהובה:אין אחת.. יש הרבה:השיר שלנו, מכושפות, מלאך שחור, אנג'ל , סמולוויל ועוד.. שיר פתיחה אהוב:אמ.. של מלאך שחור, של מכושפות וגם של סמולוויל דמות אהובה:דרלה מ"אנג'ל", "אלישיה" מסמולוויל מלאך שחור- דמות אהובה:אלק שחקן אהוב:ג'נסן פרק אהוב:2X16- "שלום,להתראות" עונה אהובה:עונה 2 לסיון 2 דברים אחרונים- לשים תמונה שאתה אוהב שלא קשורה לסדרה:
האם את/ה חושב/ת שאנשים אחרים יקראו את זה: כן/לא: לא נראה לי...

Nitzan122

New member
שלי

כללי- שם: ניצן ז/נ: נקבה
מאכל אהוב: צ'יפס ו
צבע אהוב: כחול וסגול
להקה אהובה: אין זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין שיר אהוב: אין שחקן אהוב: יש המון ואין לי כח להתחיל לפרט... שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה והולי מרי קומבס חתיך אהוב: מייקל, ג'נסן, ועוד מישו שמשום מה אני לא זוכרת כרגע את השם שלו
חתיכה אהובה: ג'סיקה ואליסה מילאנו טעם אהוב: מתוק ומלוח
שתייה אהובה: קולה שתייה חמה אהובה: קפה
ושוקו
סרט אהוב: זה מתחלף כל פעם.. כרגע אין ממש... סדרה אהובה: מלאך שחור ומכושפות ואני רואה גם OC, רוזוול, ורוניקה מארס, אנג'ל, באפי, ולפעמים קלף משוגע ושנות ה-70 ועוד כמה סדרות שלא משודרות עכשיו שיר פתיחה אהוב: OC דמות אהובה: מכל הסדרות שאני רואה? מקס, סאמר וסת' (מהOC) מלאך שחור- דמות אהובה: מקס שחקן אהוב: ג'סיקה פרק אהוב: וואי יש הרבה... הפרקים הראשונים של שתי העונות, שני הפרקים האחרונים של העונה הראשונה, הפרק עם מיה, שלושת הפרקים האחרונים בעונה השניה עונה אהובה: שתיהן לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהב שלא קשור לסדרה: זה כזה חמוד
ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : כן/לא אולי... אני בספק...

inbula

New member
שלי!!! :)

כללי- שם: ענבל ז/נ: נקבה מאכל אהוב: שניצל! צבע אהוב: כחול להקה אהובה: ERREWAY זמר אהוב: עוזי חיטמן ואמ... הרבה, זה תלוי בשיר... זמרת אהובה: כנ"ל, תלוי בשיר שיר אהוב: Gangster's Paradise שחקן אהוב: מאט דיימון וג'נסן אקלס שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה חתיך אהוב:
דודי בלסר, גיא אריאלי, בנחמין רוחאס, ליאון רוזנברג, טובי מגוויר, מאט דיימון, ג'נסן אקלס, בראד פיט, דיאגו גרסייה, איתן אורבך, קוקו מאחיו, חואן מנואל חיל נבארו ו... אני מקווה שלא שכחתי אף אחד... חתיכה אהובה: ג'סיקה אלבה טעם אהוב: מתוק, אבל לא יותר מדי שתייה אהובה: קולה שתייה חמה אהובה: שוקו סרט אהוב: זהות כפולה סדרה אהובה: מלאך שחור, מכושפות, שנות ה-70, סמולוויל, קטנטנות, המורדים, חברים, פלוריסיינטה, טאצ' עליז לסטרייט שיעיז שיר פתיחה אהוב: מלאך שחור, קטנטנות דמות אהובה: פיטר פארקר-ספיידרמן מלאך שחור- דמות אהובה: מקס, אלק ולוגן שחקן אהוב: ג'סיקה אלבה וג'נסן אקלס פרק אהוב: לא מצליחה לבחור... אני אוהבת הכל... עונה אהובה: ראשונה, למרות שקשה לי לבחור... ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : לא נראה לי...

שיריק2

New member
הנ-ני כאן

שירי (נ) מאכל- הכל חוץ מחריף, צבע- אוף וייט, שירים ולהקות בלי העדפה מוסיקלית ומינית, שתייה חמה- קפה עם כפית שוקו ביחד, סדרות וסרטים - אקשן עם חתיכים!!, לגבי כל השאר-כל פעם משתנה.

Nitzan122

New member
נצל"ש שאלה

ראיתי היום את הפרק ששודר בסטאר וורלד love among the runes זה עם ג'יי סיי ותהיתי למה הכת שלא הזיז לה להרוג כל כך הרבה אנשים אחרים השאירה אותו ואת כל המשוגעים שם בחיים והסתכנה בזה שהם יברחו ויעשו להם בעיות? לא היה להם יותר פשוט וקל פשוט להרוג אותם?

ברודי

New member
יכול להיות..

אבל בכל זאת הוא חלק מהמשפחה
אולי וויט ביקש שבכל זאת לא יהרגו אותו. אני לא ממש יודעת. חוץ מזה שגם אם נניח הם יברחו כמה כבר בעיות הם יכולים לעשות? מי יאמין למשוגעים, ועוד כאלה עם סיפור על כת וכ"ו...

אני...

כללי- שם: יהודית ז/נ: נ מאכל אהוב: גלידה צבע אהוב: שחור, אדום להקה אהובה: אין זמר אהוב: הראל סקעת/מויאל זמרת אהובה: אווריל לוין שיר אהוב: הרבה... בעיקר "הנני כאן", "אי אמ א מובייל" (איך שלא כותבים את זה) (של אווריל לוין) שחקן אהוב: ג'נסן אקלס שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה, טלי שרון חתיך אהוב: ג'נסן אקלס, עפר שכטר חתיכה אהובה: ג'סיקה אלבה טעם אהוב: מלוח שתייה אהובה: סיינר-פרוטאין שתייה חמה אהובה: שוקוצ'ינו/שוקולטה סרט אהוב: הרבה... סדרה אהובה: מלאך שחור, הנערה הביונית. שיר פתיחה אהוב: לא יודעת... דמות אהובה: לא יודעת... מלאך שחור- דמות אהובה: מקס ואלק שחקן אהוב: ג'סיקה אלבה, ג'נסן אקלס פרק אהוב: 4 אחרונים ו-4 ראשונים של 2 העונות, עונה אהובה: שתיהן לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה: ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : לא, אולי..

בת7 007

New member
אני...

כללי- שם: בת-7 ז/נ:נקבה מאכל אהוב:מרק עוף צבע אהוב: ורוד להקה אהובה:אין זמר אהוב:ג'סי מקארטני זמרת אהובה:כריסטינה ונינט שיר אהוב:בסט דאי אוף מיי לייף של ג'סי מקארטני שחקן אהוב: ג'סי (מלמעלה), ג'נסן, מאט דיימון ובראד פיט. שחקנית אהובה:ג'סיקה, מילה משהו (משנות השבעים), סנדרה בולוק ועוד כל מיני... חתיך אהוב: ג'נסן חתיכה אהובה: ג'סיקה טעם אהוב: שתייה אהובה: דיאט קולה ומיץ תפוזים שתייה חמה אהובה: שוקו! סרט אהוב: אושן 11, 12, שחקי אותה מותק, לא רק בלונדינית 1, הרשת ועוד... סדרה אהובה: מלאך שחור, סאמרלנד, שנות השבעים, רוזוול, ימי חיינו ועוד... שיר פתיחה אהוב: של סאמרלנד, של תשוקות ושל חברים... דמות אהובה: בריידן (סאמרלנד, ג'קי (שנות השבעים) ועוד.. מלאך שחור- דמות אהובה:אלק ומקס שחקן אהוב:ג'נסן אקלס עונה אהובה:2 לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה: ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : כן/לא-- אם יהיה בא להם... :)

אורוש47

New member
מילה קוניס../images/Emo13.gif

זה השמשפחה שלה
(beat day of my lofe זה אכן שיר חביב למדי
)

אני!!!!!!!

כללי- שם: אור ז/נ: נקבה מאכל אהוב: הממולאים של אמא צבע אהוב: כתום להקה אהובה:אין זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין שיר אהוב:אין שחקן אהוב:אין שחקנית אהובה:אין חתיך אהוב:אין חתיכה אהובה: אין טעם אהוב: מלוח שתייה אהובה: מיץ תפוזים שתייה חמה אהובה: תה סרט אהוב: יומני הנסיכה סדרה אהובה: מכושפות שיר פתיחה אהוב:אין דמות אהובה:מה? מלאך שחור- דמות אהובה:מקס שחקן אהוב:גינסן פרק אהוב:כולם עונה אהובה:שתיהן האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה : לא ממש

sgog

New member
טוב אז ככה

כללי- מה לכתוב פה? שם:גל ז/נ:נקבה מאכל אהוב: האוכל של אמא! צבע אהוב:אין אחד ספציפי... להקה אהובה:אני לא אוהדת להקהות רק שירים זמר אהוב:..? זמרת אהובה:....! שיר אהוב: כל מיני שחקן אהוב:קולין פארל! שחקנית אהובה:ממממממממ....לא זוכרת חתיך אהוב:קולין פארל! חתיכה אהובה:סורי...אני לא אוהבת חתיכות רק חתיכים...;) טעם אהוב:מה? שתייה אהובה: מיצים....מיץ אשכוליות שתייה חמה אהובה: שוקו וקפה סרט אהוב:אוקיי אז ככה: השתול, תא טלפון, עת לרקוד, מולן רוז', הלהקה, קראטה קיד 123, גריז, ריקוד מושחט.....ועוד! סדרה אהובה:ימ"ח.....זו הסדרה היחידה שאני רואה מלא שנים! וגם מלאך שחור כבמובן ו- CSI... שיר פתיחה אהוב: אתם מכירים את השיר פתיחה של "חוקים שבלב"?...אז אותו! דמות אהובה: ג''יימס קלייטון- קולין פארל ב"השתול". מלאך שחור- דמות אהובה: אלק שחקן אהוב:אלק פרק אהוב:? עונה אהובה:לא יודעת לסיום 2 דברים אחרונים- לשים סתם תמונה שאתה אוהה שלא קשור לסדרה: ושאלה אחרונה... האם את/ה חושב שאנשים אחרים יקראו את זה :לא יודעת אני לא מגדת עתידות...

למעלה