התפקדות אפריל

dafnaleh

New member
התפקדות אפריל

למרות שהתפקדות פברואר נמצאת שמונה שרשורים מטה (כששניים מהם הם הודעות של תפוז אנשים), כבר הגיע אפריל ואיתו שרשור ההתפקדות. שם: מיקום: חיית מחמד אהובה: סרט אחרון שראית (שמומלץ): מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: חודש נחמד ופסח נעים!

matt white

New member
מִתְפַּקֵּד וּמְתַפְקֵּד.

שם: Johann Gambolputty מיקום: Ulm חיית מחמד אהובה: חתול
סרט אחרון שראית (שמומלץ): ראיתי חומות של תקווה לפני כמה ימים. מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): 5 מרכזיים, מסביבם עוד איזה 3 קלים. איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: בלוויה ללא ספר ALOTBSOL

Skyller

New member
I'm still here

שם: Anathema Device מיקום: ממלכה פנטסטית ואפלה כלשהי חיית מחמד אהובה: חתול, כמובן (שמו ג'ינג'ר והוא שולט) סרט אחרון שראית (שמומלץ): סוייני טוד, אבל לחובבי הז'אנר בלבד. מהומה רבה על לא דבר זה אחלה. איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: אני לא אעתיק מגרהאם צ'פמן ואומר Always look on the brght side of life. אני חושבת שיהיה משעשע לשים בחתונה את Sit on my face או Every sperm is sacred... אגב, matt white- לא הבנתי על איזה שיר אתה דיברת.

dafnaleh

New member
אני גם

שם: דפנה. מיקום: ירושלים. חיית מחמד אהובה: כלב. סרט אחרון שראית (שמומלץ): ג'ונו היה נחמד מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): 3 מרכזיים ושניים קטנים. איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: בחתונה the galaxy song, בלוויה always look on the bright side of life.

סריגמפי

New member
../images/Emo84.gif

שם: פאינה מיקום: נצרת עילית חיית מחמד אהובה:
סרט אחרון שראית (שמומלץ): מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): 4.5 איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: בלוויה את Always Look on the Bright Side of Life.

gaspode

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: תמר מיקום: קריות חיית מחמד אהובה: יש. סרט אחרון שראית (שמומלץ): Star Wars I מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): חמישה, אולי. איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: I've got to legs בזמן ההליכה לחופה

Drorchiklil

New member
שאאלום.

שם: דרור מיקום: רמת גן.
חיית מחמד אהובה: ליידי'לה. סרט אחרון שראית (שמומלץ): מזמן; BEE MOVIE. לא משהו. מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): 4 גדולים ואחד קטנצ'יק. איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: בחתונה? השיר של הקתולים. לא יודעת לגבי הלוויה. חודש נחמד ופסח נעים!

Bring out your dead!

שם: אפרת. מיקום: רעננה
חיית מחמד אהובה: כלב, כנראה. סרט אחרון שראית (שמומלץ): כפרה. כבד, אבל טוב. מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): ארבעה, אם לא סופרים את הקטנים. איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: Every Sperm Is Sacred
אה, הייתי בלונדון וראיתי את ספאמלוט! היה פשוט אדיר!

כן, הם היו מעולים.

גם אהבתי את כל האיזכורים לקרקס ("!?suspenders and a bra"
) ואת הקטע עם היהודים...

חחח רוצה שם של רחוב?../images/Emo3.gif

לא, סתם. הייתי באוסטרובסקי ואני מתגייסת עוד מעט... אז מן הסתם אנחנו לא מכירים. באיזה בי"ס אתה?

matt white

New member
אני עכשיו ברימון, ועתיד להית באוסטורבסקי.

אחי היה באוסטרובסקי לפני שלוש שנים, את היית?

בטטהמן

New member
שים חרא בה, שים חרא בה, אביב הגיע פסח בא!

שם: אדון שוקו מיקום: במדינת הגמדים חיית מחמד אהובה: היפופותם סרט אחרון שראית (שמומלץ): סוויני טוד מספר קפלים שיש בקיפול של האצבע (הקיפול המרכזי, בגב היד): פאי איזה שיר מונטי פיית'ון תרצה שיתנגן בחתונה/לוויה שלך: במצבי הנוכחי, הלוויה נראית יותר ריאלית מחתונה, אז נלך על always look on the bright side of life נתראה בשמחות!

גנגי

New member
אפשר להצטרף לאיזה סיבוב?

גנגי ממוקמת טוב, ליד המחשב ג'ינג'ר (צר המנבח) "בקצה גן העדן" השיר על סיר רובין

למעלה