התפקדות אפריל!

התפקדות אפריל!../images/Emo155.gif

שם: גיל: מקום מגורים: דרכי תקשורת: חבלות בגוף: צבע ציפורניים מועדף: תמונה!

YoungLust

New member
:)

שם: עומר גיל: עוד חודש פחות 3 ימים, 14. מקום מגורים: גןיבנה דרכי תקשורת: [email protected] התכבדו. חבלות בגוף: המון עור מקולף מסביב לציפורניים, שטף דם בירך, עקיצה בכף יד בכרית הזו של האגודל, חצ'קונים =/ צבע ציפורניים מועדף: סגול כהה

grace00

New member
אפריל אוניל הכוסית

שם: גרייס גיל: 28 מקום מגורים: ניו יורק סיטי דרכי תקשורת: [email protected] חבלות בגוף: נשברה לי ציפורן בדרך מאוד כואבת צבע ציפורניים מועדף: רגיל? תמונה!

let it fall 91

New member
:)

שם: מעיין / אליס גיל: 16 מקום מגורים: ק. אונו המגניבה דרכי תקשורת: 215773581 חבלות בגוף: האמ.. דווקא אני די שלמה צבע ציפורניים מועדף: אדום אדום

הורס 17

New member
עונהה

שם: גל גיל: 19 מקום מגורים: כרמיאל דרכי תקשורת: חסוי חח חבלות בגוף: לקת צבע ציפורניים מועדף: לבן

ססילייה

New member
יש לי בלב ציפור קטנה..וציפור הזאת..

זונה..
שם: לירון ליאן. [אבל תקראו לי ליל.] גיל: עוד שבוע וחצי 19.
מקום מגורים: קריית ביאליק ובקרוב חולון. דרכי תקשורת: אה?
חבלות בגוף: היקי אחד ו4 סימנים כחולים כי "הלכתי מכות" עם מישהו
צבע ציפורניים מועדף: אה? תמונה!

טוב לבד

שם:ניר גיל:18 ו.. מקום מגורים: עזה דרכי תקשורת: מסרים חבלות בגוף: נזם, קעקוע וכמה צלקות נפשיות צבע ציפורניים מועדף: וורוד זוהר

Sweet berries

New member
אפריל..

איכס קיץ שם: ברי גיל: 12.11 :X מקום מגורים: פרדסיה דרכי תקשורת: מסנג'ר.. [email protected] חבלות בגוף: כל הגוף שלי מכה אחת גדולה. צבע ציפורניים מועדף: וואו. יש לך אובססיה לציפורניים, מה? תמונה! טובוש -קשיחות.

באיחור קליל..

שם: דנית! גיל: 17 וחצי כבר?! מקום מגורים: רעננה דרכי תקשורת: [email protected] 177366747 חבלות בגוף: הגוף שלי קורס מחוסר שינה?! צבע ציפורניים מועדף: אדום.. אה כן, לחזור לציפורניים ארוכות או להשאר עם הקצרות ולק אדום?! הלפ פליז! תמונה!

grace00

New member
אז אולי תלכי לישון כבר?!?

;) אחלה תמונה בייבי נרגילה

אולי ישנתי כל השבת?!?!?

;) ת'נק יו האני!! ושלך הרבה יותר מגניבה ומקצועית, ומושלמת קיצור!! בהחלט נרגילה

B a m b o o k

New member
../images/Emo9.gif

שם:צליל גיל:16 מקום מגורים:באר שבע דרכי תקשורת:[email protected] חבלות בגוף:אין תודה צבע ציפורניים מועדף:אדום
תמונה!

למעלה