התפקדות אוגוסט

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
התפקדות אוגוסט

גם את זה הרבה זמן לא עשינו.. אז, בשביל כל החדשים שהצטרפו, ותיקים שעדיין כאן, ותיקים שהיו בעבר ועשו קאמבק וסתם אנשים שקצת שכחו... שם: גיל: עיר מגורים: כיתה או מצב חברתי אחר
(צבא, אוניברסיטה אנערף..): איך היה חודש יולי? למה מחכים בחודש אוגוסט?

מתפקדת

שם:דיאנה גיל:15 וחצי עיר מגורים: באר שבע כיתה או מצב חברתי אחר (צבא, אוניברסיטה אנערף..): עולה ל-י' איך היה חודש יולי?אחלה
למה מחכים בחודש אוגוסט? הפלגה !

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: ליאור גיל:15 עיר מגורים: באר שבע (שולטת כאן
) כיתה או מצב חברתי אחר (צבא, אוניברסיטה אנערף..): עולה לי' :)) איך היה חודש יולי? מדהייםםם
למה מחכים בחודש אוגוסט? הצצגה :)

RTur

New member
גם אני מתפקד..

שם: ארתור גיל: 21 עיר מגורים: באר שבע כיתה או מצב חברתי אחר (צבא, אוניברסיטה אנערף..): אחרי צבא איך היה חודש יולי? חם ומגניב למה מחכים בחודש אוגוסט? לעוד דברים חמים ומגניבים

מתפקדת

שם:ניקה אושר גיל:15 וחצי עיר מגורים:באר שבע כיתה או מצב חברתי אחר (צבא, אוניברסיטה אנערף..): י' איך היה חודש יולי?אש טסתי
למה מחכים בחודש אוגוסט: רק שהחום הזה יפסיק

אליסה13

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם: אליסה גיל:15 עיר מגורים: ראשון-לציון כיתה או מצב חברתי אחר (צבא, אוניברסיטה אנערף..): כיתה י3' :)) עם אותה המחנכת אייזה כייף ברכה ענבר לשלטון אוהבת אותך כל כך תודה רבה רבה רבה רבה על הכל!!!!!!!!! איך היה חודש יולי? אילת וים המלח היה מדהייםםםםםםם עם המשפוח'ה שלי ומחנות קייץ ומופרסמים ופגישה עם סיוון היה כייף למה מחכים בחודש אוגוסט? ברכה אולי המופע של שירי ושמעון בוסקילה עם היפות שליי ואחר''כ בחצות קניון הזהב רעין ענק הולכות לקרוע את ראשל''צ חייבת בגדיים חדשים למרות שיש לי ארון מפוצץ אבל לא יזיק עוד כמה נעליים פולינה יאלה תקני את כל חניות כפרה עלייך קושקשונת שליי

מתפקדת,למדתי מהר

שם: נטשה גיל: 16 וחצי עיר מגורים:תל אביב כיתה או מצב חברתי אחר (צבא, אוניברסיטה אנערף..): עולה לי'א איך היה חודש יולי? חום אבל מעולה למה מחכים בחודש אוגוסט?לכיף חיים

sivan1996

New member
מה זה?

כולם מבאר שבע???
שם: סיון עטיה =] גיל: עוד שניה 15
עיר מגורים: רמת גן
כיתה או מצב חברתי אחר (צבא, אוניברסיטה אנערף..): עוד שניה ב ט'!
איך היה חודש יולי? חמדמד
למה מחכים בחודש אוגוסט? שיהיה פחות חם ואז אני אוכל לצאת מהבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD וסתם כי באלי תמונה D=

למעלה