התפקדות אוגוסט שם: גיל: עיר מגורים: שיר החודש מתוך "דבש בכוורות":
O OOOO0 New member 2/8/08 #2 מתפקדת שם:גלית גיל:21 עיר מגורים:איזור המרכז שיר החודש מתוך "דבש בכוורות": "מותר לך"
י יעלי שכטר New member 2/8/08 #3 מתפקדת שם: יעל גיל: 14 וחצי עיר מגורים: צפון שיר החודש מתוך "דבש בכוורות": יום אחרון
L Littel miss madona New member 2/8/08 #4 מתפקדת שם:שחף גיל:14 וחצי עיר מגורים:לוד שיר החודש מתוך "דבש בכוורות":יום אחרון
ח חולה על תל אביב5 New member 2/8/08 #5 מתפקדת שם:שירי גיל:24 עיר מגורים:ת"א שיר החודש מתוך "דבש בכוורות":"יופי"
J Jen74 New member 2/8/08 #6 מתפקדת אני לא אהרוס את הרצף שם: ג'ן גיל: 34 (זקנת השבט?) עיר מגורים: לוד שיר החודש... החודש שמעתי כל כך הרבה שירים, לא משהו ספציפי.
מתפקדת אני לא אהרוס את הרצף שם: ג'ן גיל: 34 (זקנת השבט?) עיר מגורים: לוד שיר החודש... החודש שמעתי כל כך הרבה שירים, לא משהו ספציפי.
ב בן Y האחד New member 3/8/08 #7 מתפקד שם:בן גיל:15 עיר מגורים:קריות - קריית אתא שיר החודש מתוך "דבש בכוורות": אני רוצה עוד
ל לילי 23 המקורית New member 3/8/08 #8 מתפקדת שם: ליאת גיל: אוטוטו 25 עיר מגורים: ת"א שיר החודש מתוך "דבש בכוורות": מרגיש
O oOosapiroOo New member 3/8/08 #9 מתפקדת.. שם:ספיר גיל:15 עיר מגורים:קריית אתא שיר החודש מתוך "דבש בכוורות":יופי
ר רעות שטיינברג New member 5/8/08 #10 מתפקדת../images/Emo195.gif שם:רעות גיל:22 עיר מגורים:קרית חיים שיר החודש מתוך "דבש בכוורות":מותר לך
T TetiBETTY New member 5/8/08 #12 היי! מה העניינים? איך היה? אני מקווה שיהיה שרשור מיוחד לזה עם כל התמונות שצילמת... פגשת אותו שם?
ר רעות שטיינברג New member 5/8/08 #13 היה מדהים אין לי מילים לתאר עד כמה../images/Emo13.gif וברור שיהיה שירשור ובו תמונות וסיכום פשוט חזרתי רק אתמול וגם אתמול וגם היום אני בריצות ועמוסה בטירוף והערב גם יש את ההופעה בלימה לימה. מחר אתפנה ואטפל בהכל
היה מדהים אין לי מילים לתאר עד כמה../images/Emo13.gif וברור שיהיה שירשור ובו תמונות וסיכום פשוט חזרתי רק אתמול וגם אתמול וגם היום אני בריצות ועמוסה בטירוף והערב גם יש את ההופעה בלימה לימה. מחר אתפנה ואטפל בהכל
ש שרון לאב אמיר New member 5/8/08 #11 מתפקדת שם: שרון גיל:14 עיר מגורים: פ"ת שיר החודש מתוך "דבש בכוורות": כשהאור יעלה עלינו