התפקדות אוגוסט!!!

באהבתנו

New member
יובלי...

כמובן שאני שמחה שיודית מבוקשת! זה מגביר את הסיכויים ל"שידור חוזר" לא?
חחחח.. בכל אופן אני שמחה שאני לא לבד בעניין!

darling2

New member
טוב, רק להראות סימני חיים..../images/Emo9.gif

חזרתי הביתה, נושמת. פיתה עם שוקולד וזהו מוזיקה אין בטירונות משאלה- שיהיה טוב. מסר.."הקשב המפקדת" סתם..העייפות הלכתי לישון כנראה.

venustudent

New member
מתפקדת

שם :נגה גיל :26 ת. לידה :7.9 מקום מגורים :חולון פיתה - עם זעתר או עם שוקולד?זעתר עם איזה שיר פתחתם את החודש?חווה אלברשטיין-את תלכי בשדה עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי? הצריף של יהודית. שמעתי את אגי משעול מקריאה אותו השבוע ומספרת שבמקור במקום המילה "המתיקות שלי" משעול כתבה "הונגריותי", ויהודית לא הזדהתה עם זה, אז ביחד הן שינו את המילה. משאלה לחודש הקרוב : למצוא עבודה תמונה: לא גארפילד אבל קרוב-

ofra6

New member
עונה....

שם: עפרה גיל: 21 תאריך לידה: 24.4.86 מקום מגורים: ת"א. פיתה: קשה לי ממש לבחור. אוהבת גם וגם. אבל אם חייבים אז שוקולד. פתחתח את החודש: "הצריף" של יודית. די התאהבתי בשיר הזה. סגרתי את החודש: "שבתות וחגים" - השבוע השיר הזה קיבל משמעות חדשה בשבילי. ראלית יותר. משאלה להחודש: שיהיה הרבה יהודית ברדיו כי נראה לי שאני הולכת לבלות המון זמן בפקקים. מסר לאומה: "עם שיר על השפתיים תראי לאן הגעת, אל תשכחי עדיין מאיפה את, מאיפה באת, זה בא והולך אישה בגילך " מסר לאומן: "יודית, תבואי במצב רוח טוב לצוותא ב-25, אני מתכננת לבוא...." אני באמת לא כותבת כאן הרבה, רק מדי פעם, אבל אני קוראת הרבה ומרגישה די חלק. מאוד אוהבת את הפורום...... בתמונה זו אני והאחיניות שלי.... היפות והמתוקות

אושRתי

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם : גיל :24 וחצי ת. לידה :5.10 מקום מגורים :ירושלים פיתה - עם זעתר או עם שוקולד? שוקולד עם איזה שיר פתחתם את החודש?תנופה של בעז בנאי עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי?באהבתינו של יהודית. משאלה לחודש הקרוב :שיפסיק להיות חם מסר לאומה (או לאומן ) :יאלה בלאגן.

gilishai

New member
מתפקדת גם

שם גילי גיל 41 תל אביב פיתה עם זעתר שיר ללא שם הוא הולך ממך וגם תמונה שלי ............ שלא תגידו שאני סנובית

למעלה