התפקדות אוגוסט!!!

התפקדות אוגוסט!!!

(אגב - לכל הנשמות החיות בפורום - חובה להגיב) שם : גיל : ת. לידה : מקום מגורים : פיתה - עם זעתר או עם שוקולד? עם איזה שיר פתחתם את החודש? עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי? משאלה לחודש הקרוב : מסר לאומה (או לאומן
) : תמונה (חובה לשים, מצידי תשימו תמונה של גארפילד, ולא שלכם, אבל חובה לשים).

YA2007

New member
נוכח ../images/Emo175.gif

שם: יאיר ת.לידה: 4.12.1985 מקום מגורים: תל-אביב פיתה: עם שוקולד שיר שפתחתי איתו את החודש: "סוף לסיפור" עם הפילהרמונית, זה היה איך שקמתי ברשת ג' שיר שסוגר את יולי: "מילה טובה" משאלה לחודש הקרוב: שיעבור בקלות ובנעימים מסר לאומה: תשתו הרבה ותנוחו בחום הזה

ToMeTiN

New member
פה, כי חובה זה חובה:)

גיל - 21 ת.לידה - 16.7.86 פיתה - עם זעתר (אלרגית לשוקולד) שיר פתיחת החודש - "ציפייה לאושר" שיר סגירת חודש יולי - "ראה", בוצע ע"י יהודית רביץ במופע לזכרו של עלי מוהר. משאלה לחודש הקרוב - שימציאו מזגן נייד מסר לאומה - לא לקחת את החיים כמובן מאליו, האטומים סביבנו יוצרים דברים נפלאים. מסר לאומנית - הצפון מתגעגע:) תמונה- החיות הוירטואליות שלי

../images/Emo45.gif

כבר כמעט נרדמתי ובסוף אמרתי שאני צריכה לשמש דוגמה טובה
שם : מיכלי גיל : 23 ת. לידה : 11.7.84 מקום מגורים : חיפה סיטי סי או איי אל... פיתה - עם זעתר או עם שוקולד? זעתר!!
עם איזה שיר פתחתם את החודש? "זה מה שנשאר" של שלמה ארצי, ושל יהודית - "עיני זהב כחולות" עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי? "שיר ללא שם"... התלבש לי מעולה על אתמול. משאלה לחודש הקרוב : שבוע חופש
(א-ע-לק!) מסר לאומה (או לאומן ) : לאומה - "ארטיק זה כמו שוקולד קפוא". לאומן - "יהודית, תעשי לי קיסריה!" תמונה - בעבודה, לפני איזה חודשיים בערך
(וכל הכבוד לגרגורי הצלם הנועז)

מה כל החובות האלה!?../images/Emo3.gif

ת. לידה : 6 לאפריל פיתה - עם זעתר או עם שוקולד? עם שוקולד עם איזה שיר פתחתם את החודש? שיר משמר- חווה אלברשטיין עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי? לא זוכרת משאלה לחודש הקרוב : שיהיה לי קל בעבודה כי נראה לי שזה ממש לא הולך לקרות..
מסר לאומה (או לאומן ) : חבר'ה, תיזהרו לא לגמור כמו מוטי בננה בציריך.. בתמונה- המלכה שלי [אחרי יהודית], צ'לנית בשם 'ג'קלין דו פרה' שנפטרה ממש בתחילת דרכה מניוון שרירים.. חודש קריר לכולם

PianoGirl20

New member
וואי..

פעמיים שהתחלתי לראות סרט עליה ועל אחותה (חלילנית נדמה לי) ומשום מה ראיתי רק עד האמצע...לא ידעתי שהיא נפטרה מניוון שרירים..

PianoGirl20

New member
עונה...../images/Emo192.gif

שם : ליבי גיל : 20.9 ת. לידה : 15.10.86 (בקרוב יומולדת...
) מקום מגורים : רמת גן/גבעתיים פיתה - עם זעתר או עם שוקולד? בר-ור ששוקולד!.. עם איזה שיר פתחתם את החודש? האביב הוא ציפייה לאושר.. עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי? שיר בכיף... משאלה לחודש הקרוב : שימשיך להיות נחמד... מסר לאומה (או לאומן ) : תחשבו טוב- יהיה טוב!... תמונה- נשבעת שהתכוונתי לשים תמונה! אפילו סרקתי כמה תמונות בשביל זה, אבל בגלל שאני כל כך בורה במחשבים אין לי מושג איך לשמור את התמונה בצורה כזאת שאני אוכל להעלות אותה..כן כן, מה לעשות, אני נכה טכנית.. בכל מקרה אני מבטיחה שמחר ברגע שמישהו מהמשפחה שלי יהיה ער ויוכל לעזור לי עם זה אני מעלה את התמונה!..

PianoGirl20

New member
טוב, גם אני אשים משהו...

הנה, אני בפוזת יהודית רביץ, בגיל 5....

אנוכי

שם : ניר גיל : 19 ת. לידה : 5.6.88 מקום מגורים : עזה פיתה - עם זעתר או עם שוקולד? זעתר עם איזה שיר פתחתם את החודש? לוט-יוני בלוך עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי? "תענה לי"-היהודים משאלה לחודש הקרוב : שיעבור בשקט. תמונה (חובה לשים, מצידי תשימו תמונה של גארפילד, ולא שלכם, אבל חובה לשים). בערב:)

הבטחתי, לא?

תודה לאדם מעולה ומקסים שכרגע אינני זוכרת את שמו, על התמונה.

באהבתנו

New member
סופ"ש מעולה לכולם... מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם : גל גיל : 17 ת. לידה : 18/1/1990 מקום מגורים : כפר ביל"ו פיתה - עם זעתר או עם שוקולד? אין ספק ששוקולד
עם איזה שיר פתחתם את החודש? "עוד יום"- גלי עטרי, "שיר תקווה"- מירי מסיקה עם איזה שיר אתם סוגרים את חודש יולי? "אפר ואבק"- מזעזע, אני יודעת.. לפני שבוע חזרתי מפולין- הייתי עם המשלחת של בצפר, והשיר הזה (שכמובן נטחן שם קשות בכל הטקסים) נשאר איתי גם קצת אחרי שהסתיים המסע. משאלה לחודש הקרוב : שהחופש הגדול הזה (או מה שנשאר ממנו בכל אופן..) יתחיל כבר להרגיש כמו חופש!!! מסר לאומה (או לאומן ) : לאומה- "תעבדו כאילו אתם לא זקוקים לכסף, תאהבו כאילו אף פעם לא נפגעתם, ותרקדו כאילו שאף אחד לא רואה אתכם..." לאומן- יודית, מה עם איזה שיחזור של המופע עם מתי לטובת האיטיים שלא הספיקו להזמין כרטיסים...?

גלו'שש

גם את נזכרת מאוחר מידי?
ת'אמת, שאני לא ממש יודעת באיזה שלב אזלו הכרטיסים אבל נראה לי שזה היה שלב דיי מוקדם, אז את יכולה לסלוח לעצמך בעיניין הזה..[ולבקש מיהודית שידור חוזר..] בכל מקרה, זה אמור להיות שמח שיהודית כל כך מבוקשת, לא?
[ממ או שלא..]

למעלה