התפקדות אוגוסט

kombinaizer

New member
התפקדות אוגוסט ../images/Emo42.gif

אוקיי מזמן לא עשינו התפקדות אז לכבוד החצי השני של הקיץ (לאאאאאאא נגמר כבר אחד
) תביאו אותה בהתפקדות
מספר שאלות:
שם:
מקום מגורים:
סרט שעשה לכם את החודש:
שיר שעשה לכם את החודש:
תכנונים לחודש הבא:
דבר אחד כייפי שעשיתם בחודש הקודם:
שווה ללכת ל...:
לא להתקרב ל...:
צבע מועדף:
מסר לאומה:
הופעות שהייתם החודש: שיהיה לנו אחלה חוד(פ)ש

chen010189

New member
איזה חופש, מה אני אגיד לך

בשבילי זה החופש האחרון, כי אני מתגייסת בתחילת יולי הבא, אחרי י"ב. אז ככה נראה החופש האחרון שלי שחשבתי לנצל עד הסוף, אבל הנה עכשיו אני בחולון אז אני משתדלת לפצות את עצמי על יולי המסריח. בקיצור קבלו את התפקדותי: שם:חן מירון מקום מגורים:חיפה אבל כרגע אני חשה תושבת תל אביב, תנו לחיות בסרט סרט שעשה לכם את החודש:את האמת? הסרט של אתמול, מישהו לרוץ איתו שיר שעשה לכם את החודש:של כל החודש? יש כמה אבל נלך על אחד שממש חרשתי עליו בזמן האחרון שאני פה ואין הרבה מוזיקה במחשב הזה: Control myself - LL Cool J Feat. Jennifer Lopez תכנונים לחודש הבא:לא לחזור לחיפה זה בטוח, מקווה עוד הופעות של כלא 6 ושייגעצ, אני צריכה ללכת שוב לקומדי בר ונראה כבר... דבר אחד כייפי שעשיתם בחודש הקודם:כלום, חרא של חודש שכולו עבר בממ"ד, אבל עכשיו אני בתל אביב שווה ללכת ל...:קומדי בר לא להתקרב ל...:שומר בקולנוע בעזריאלי, חח תשאלו את אור! צבע מועדף:סגול, אבל מתחלף בתקופות מסר לאומה:"MTV BASE THE BEST HIP HOP IN THE WORLD" נו אני 24 שעות על זה, אין פה HOT וזה הערוץ הנורמלי היחידי שאני מכירה בYES הופעות שהייתם החודש:כלא 6 ביפו, נקווה שעכשיו כשאני רחוק מהטילים אני אלך ליותר הופעות כולל הקומדי בר

Luxfero

New member
שלי

שם: דניאל . מקום מגורים: קדימה - צורן . סרט שעשה לכם את החודש: THE OMEN. שיר שעשה לכם את החודש: before i forget -slipknot. תכנונים לחודש הבא: יש הרבה. דבר אחד כייפי שעשיתם בחודש הקודם: התקרבתי עד מרחק צעד מן האושר. שווה ללכת ל...: גהנום. לא להתקרב ל...: גן עדן. צבע מועדף: שחור. מסר לאומה: חיו היום , כי מחר נמות. הופעות שהייתם החודש:לא הייתר.

Luxfero

New member
אחחח ניחוח הציניות

אני מאוד אופטימי ...אך בעיקר לטווח הקרוב חחח..

שליי

שם: לא ידוע
מקום מגורים: טירת כרמל סרט שעשה לכם ת'חודש: מהיר ועצבני 3 שיר שעשה לכם את החודש: יאללה י'נסראללה נדפוק אותך אינשאללה חחח תכנונים לחודש הבא: בצפר :S דבר אחד כייפי שעשיתם בחודש הקודם: פגשתי את כלא חח שווה ללכת ל: אמממ הופעות לא להתקרב ל: מדוזות חח
צבע מועדף: חום מסר לאומה:.......... הופעות שהייתם החודש: עם חן בהופעה של כלא

chen010189

New member
לא מותק, אנחנו לא חוזרים לבית ספר

לא בחיפה בכל אופן, היום אמרו שכמה ערים בקו העימות יעברו ללמוד בתל אביב, כלומר אם יבחרו בטירת כרמל ייתכן שתלמדי בחלק מהשנה עם ילדים בכיתה זרה. מה הפאק בזה? לא אותו החומר, סיבוך עם הבגרויות ובעיקר המחנכת שלנו שלא סיימה ללמד חומר לבגרות בספרות ולא תוכל להמשיך עם הנבלה ימשיך. ממה הכי נמאס לי? מזה שבחדשות אומרים: "זה ייגמר תוך כמה ימים". עכשיו, כמה זמן כבר הם אומרים את זה? מלפני 20 יום אם לא יותר! יש כוננות באיזור השרון אמרו ששמעו שם פיצוצים שכרגע לא מובנים, שמעו שם גם את הנפילות מחדרה. אני כבר אין לי כוחות נשבעת לכם! אם הוא יגיע לתל אביב חס וחלילה אני תקועה, אני לא יכולה לברוח לדרום כי את הכסף שלנו כבר הוצאנו מספיק ואני גם לא אוכל לחזור הבייתה לחיפה. מעצבן כל כך!

חן..

המצב בחיפה לא כזה גרוע...ואני מקווה שלא יגיע לתל אביב.... ומזאת אומרת לא חוזרים ללימודים?...אם חיפה לא חוזרים אז גם טירה לא..

S h A y K i

New member
=]

שם: שי =] מקום מגורים: מושב בצפון המוקטששששש
סרט שעשה לכם את החודש: טיסת לילה שיר שעשה לכם את החודש: אממממממ...אין ממש.. תכנונים לחודש הבא: חודש הבא ביצפר כבר....
דבר אחד כייפי שעשיתם בחודש הקודם: הייתי אצל חברים והייתי עם הצוות של התנועה ביישוב שלי בפיינטבול :] שווה ללכת ל...: פיינטבול בבית ברל!! לא להתקרב ל...: צורן. חחחחחח סתאםם.. צבע מועדף: ירוק =] מסר לאומה: "אנחנו ננצח!!" חח
הופעות שהייתם החודש: 'גאהי' באו למושב שלי והופיעו פה..חח

אור יא ניג'ס

עלינו זורקים טילים ואתה מתבדח!!! יופי טופי. קבל תשובותיי שם:לינוש בשבילכם מקום מגורים:אור עקיבא סרט שעשה לכם את החודש:אף סרט בנתיים אנחנו רק ב4/8.. יש עוד 26 יום לסגירת החודש... שיר שעשה לכם את החודש:נו באמתתתתת דנידין-הסוד שלי ממך תכנונים לחודש הבא:אין הרבה דבר אחד כייפי שעשיתם בחודש הקודם:סקס שווה ללכת ל...:חדר כושר לא להתקרב ל...:צפון צבע מועדף:כתום מסר לאומה:תנו לחיות לחיות הופעות שהייתם החודש:עוד לא היתייייייייייייייייייי ארררר אור ארררררר:) מעצבן אחד!

למעלה