התפעמות...

jessy M

New member
התפעמות...

סיפור: לפני כמה שנים, בעקבות להקת סוף שנות שישים, התוועדתי לפיפטיז. מאז אני מכורה. אבל לא בזאת מדובר. מי בכלל שומע פיפטיז? ההורים שלי צחקו עלי שאני שומעת כזאת מוסיקה של "זקנים"... המסיבה הראשונה שעשינו עם חברת ההפקות, היתה מסיבת פיפטיז. אף אחד מבין המוזמנים לא הכיר את המוסיקה ואולי מדי פעם הקפיצו את הרגל למשמע שיר מוכר מימי התקליטים של סבא. אבל גם לא בזאת מדובר. לפני כמה שבועות, כשנכנסתי לכאן ואיחלתי מיטב איחולים להצלחת הפורום, איחולים אליהם התכוונתי בכל לבבי, תארתי לעצמי שאולי כמה "אולד גיזרס" יכנסו ויחלקו חוויות מהימים הטובים מ"ממפיס טנסי" ו"טלהאסי לאסי" ו"גוד גולי מיס מולי". בחלומותי הפרועים ביותר לא תארתי לעצמי שתווצר פה חבורה של אנשים צעירים כל כך שיחלקו אהבה גדולה כל כך למלך. ובזאת מדובר! שנים הרגשתי שאני "תקועה" בעשור הזה לבד. אני דומעת מרוב גאווה. ילדים, יש עשורים שלא חולפים, אמנים שלא מתים ותקליטים שלא נשרטים.

אומרים שהיה כאן שמח לפני שנולדתי

אז הלכתי ושמתי תקליט לשמוע מה היה כך כך שמח

../images/Emo45.gif אהבתי את הניסוח ../images/Emo6.gif

אני פשוט נסחפתי בעקבות הקול המדהים ששמעתי בפטפון. לקחתי את העטיפה והסתכלתי על הפנים שניבטו ממנה והמבט היה כובש. מאותו רגע אלביס הפך לחלק בלתי נפרד מהלכסיקון שלי בכל הקשור למוסיקה ובחורים

אני אכנס עם פונדק אלביס במשא ומתן

לפי הרעיונות שנתנת לי יהיו הפתעות בהמשך יש למה לצפות מי רוצה/ה לעזור לי במשא ומתן ? לילה טוב אמיר

jessy M

New member
כל משא ומתן

הוא משא ומתן בשבילי פשוט תצעק אם תצטרך עזרה. תמיד פה.

למעלה