תודה המסגרת זה צבעי אקריליק ומה שנשאר לי השתמשתי לתמונה עם יותר מים לשקיפות וקצת לבן.
B bis fd New member 24/10/02 #42 תודה../images/Emo9.gif המסגרת זה צבעי אקריליק ומה שנשאר לי השתמשתי לתמונה עם יותר מים לשקיפות וקצת לבן.
תודה../images/Emo9.gif המסגרת זה צבעי אקריליק ומה שנשאר לי השתמשתי לתמונה עם יותר מים לשקיפות וקצת לבן.
P psa New member 24/10/02 #36 ביאטריס , יצירות יפות -כל הכבוד../images/Emo140.gif כמובן שעבודות הזכוכית מהממות. גם החמסות. הכל
א א אוהל New member 24/10/02 #45 ביאטריס, עבודות הזכוכית מדהימות! במיוחד "הכוס מהמטבח"...זו כוס שבכייף הייתי מוסיפה למטבח שלי! אהבתי גם את החמסה עם אבני הפסיפס. מאוד מקורי.
ביאטריס, עבודות הזכוכית מדהימות! במיוחד "הכוס מהמטבח"...זו כוס שבכייף הייתי מוסיפה למטבח שלי! אהבתי גם את החמסה עם אבני הפסיפס. מאוד מקורי.
A ayelet i New member 25/10/02 #50 ../images/Emo142.gif איזה יופי של עבודות! אהבתי את קיר החמסות - עשיר ויפה! ואת עבודות הזכוכית - עדינות ומקסימות. ישר כח!
../images/Emo142.gif איזה יופי של עבודות! אהבתי את קיר החמסות - עשיר ויפה! ואת עבודות הזכוכית - עדינות ומקסימות. ישר כח!