התפל והעיקר

ציון2

New member
התפל והעיקר

בהמשך ל"קרבות הרחוב" שהתרחשו כאן בפורום בין "איש הקריות" ל"אגדו" מה נאוו, כנרת, ורוני סימן טוב , שהכניסו אותנו - ה"עמך"אל "מאחורי הקלעים" של מה שמתרחש בתוך "קודש הקודשים" של מה שמכונה "ארגון המרקידים והיוצרים" הרשו נא לי להעיר לכם כי אנו עוסקים בסך הכל בבילוי שתכליתו לבדר אותנו במשך מספר שעות ביום , מטרדות היום יום , וכל העניין (שעבורכם היא "פרנסה") חרגה קצת מפרופורציות, ומגבול הטעם הטוב. אנו רואים כאן מספר "עסקנים" קטנים אינטרסנטים, הנמצאים במקרה בראש הפירמידה של ענף ריקודי העם , מתקוטטים ביניהם כילדים קטנים בגן,משחקים "ברוגז" איש עם רעהו , כאילו שהם "מרכז העניינים" ובכן אותנו הרוקדים באמת לא מעניין מכל ה"כביסה המלוכלכת" שאתם מנסים לכבס ברבים. טוב היה עם הייתם פותרים את בעיותיכם "בחדרי חדרים" ולא משתפים אותנו בכך. עבורנו ה"עיקר" הם ריקודי העם , ואני מקווה שכל מה שנאמר בנושא לא ישפיע לרעה על הענף כולו, ובסופו של דבר "תזרקו את המים יחד עם התינוק"..... יקום נא המנהיג שיביא לשלום בית ויפה שעה אחת קודם!!!!!! לאף אחד אין זכות לכרות את ענף ריקודי העם , בגלל צרות עין וצרות מוחין !!!!!! די !!!!!

דודי ק1

New member
אכן נכון.

הצדק עימך. אבל, ויכוחים עניניים הם לגיטימים. אני מציע שחבר פורום ובעיקר אם הוא אנונימי שמתבטא בבוטות, פשוט להתעלם ממנו מלשון "הכלבים נובחים והשיירה עוברת" ואם גם זה לא יעזור, נבקש ממנהלינו היקר למחוק ומיד את ההודעות הנ"ל.

לציון2 - ובא לציון גואל. אבל.....

אני מסכימה איתך עם רוב דבריך. בעיקר לגבי המשפט "אנו עוסקים בסך הכל בבילוי שתכליתו לבדר אותנו ....מטרדות היום יום...". אבל בהחלט לא מסכימה איתך לגבי המשפט "אותנו הרוקדים באמת לא מעניין...", שכן תקותך היא שהדברים לא ישפיעו לרעה, אלא שהם עלולים כן. ואסביר. אופן ניהול הדברים ע"י הארגונים השונים יכול להסב לנו פגיעה או הנאה. דוגמא לפגיעה : ריבוי ריקודים, יצירות כפולות, חוסר אחידות של ריקודים ברחבי הארץ, ועוד. דוגמא להנאה : ארועים שונים כגון פסטיבלים (ראה החידוש בניצנים), איכות ריקודים (והגבלתם), מרתונים, אחידות (וגיוון), דעת קהל, ועוד. לכן החשיבות של ההבנה ושיתוף הפעולה בין הגופים/הארגונים/האישים השונים. חשוב גם שהאנשים הנכונים המוכשרים והטובים יפעלו לשם השגת המטרות האלה. ולכן גם החשיבות של הבאת הדברים לידיעת הציבור הרחב גם כאן על גבי הפורום כדי שעוד אנשים יוכלו להביע את דעתם, ולהעלות הצעות נוספות. הויכוח האחרון הוא עקרוני. רובנו לא מרקידים, לא חברי הארגון, ולכן גם לא משתתפים באסיפת המליאה של הארגונים ו/או הועדות השונות. כיוון שאין לנו זכות הצבעה ורובנו לא מקבלים דואר או מידעונים על הנעשה, אין לנו דרך אחרת לדעת ו/או להשפיע אלא באמצעי הזה של המדיה - הפורום. נכון, הויכוח האחרון בפורום נעשה בחוסר טעם נוראי. תוך הכפשות הדדיות. וזה הנורא מכל. לאחרונה הצטרפו חברים חדשים לפורום ואני קיויתי שהם יעשירו את הפורום, יוסיפו לנו מידיעותיהם, הבנתם, חויותיהם וכו'. אך לצערי ההיפך קרה. צורת ההתבטאות גרמה לותיקים וטובים לעזוב את הפורום או לפחות לא להגיב ואודה על האמת גם אני אחת מהם. אני אמנם קוראת (אם כי מתעניינת בעיקר בעדכונים, ריקודים, ארועים, שירים) אך לרוב נמנעת מלהגיב. כיוון שהתגובות לאחרונה אינן לגופו של נושא/ענין אלא לגופו של הכותב תוך התיחסות לאופן כתיבתו ולא לדיעותיו. מטבעו של פורום שאנשים יביעו בו את דעתם. דבר לגיטימי ביותר. אך בדרך שזה נעשה נדמה כי לאנשים אין מקום אחר להטיל את יהבם. אז הצעתי לאותם אלה שילכו למכון כושר שם יש שקי איגרוף מתאימים. ולחברי הפורום - לפני שאנחנו מציעים להשכין שלום בין האישים הבולטים בענף ריקודי העם. בין היוצרים, המרקידים, ועוד, המנסים להתפרנס בכבוד ובהנאה מענף כה אהוב על כולנו, עלינו לנסות להשכין שלום קודם כל אצלנו בבית. לשמור על תרבות הדיבור והדיון. ישנן דרכים וישנן דרכים. כי "אם בארזים נפלה שלהבת מה יעשו החלשים" ? דבל'ה help
.

ציון2

New member
מסכים עימך

כוונתי לא היתה כי אין זה מעניינינו הרוקדים , מה שנעשה ב"חלונות הגבוהים" ואנו באמת צריכים להיות מודאגים. אני סבור כי בכל מקום שבו יש מלחמות "פוליטיות" ביחוד לפני בחירות , תמיד יהיו השמצות הדדיות, ונסיון להטיל רפש איש על רעהו, כפי שלצערנו קיים גם בבית הנבחרים שלנו...... ל ה ב ד י ל אלף אלפי הבדלות .........

למעלה