התפלחתי...

ATomer

New member
התפלחתי...

שלום לכם- אני בעיקר נמצא בפורום אנימציה ותלת מימד ושם קיבלתי טיפים על הפורום הנוכחי. אני מחפש מקום בארץ אשר עושה סריקות תלת מימדיות. אנחנו עובדים מול רופאי שיניים ואמורים למדל להם ברגים מורכבים מאוד, מערכות שיניים שונות ועוד כול מיני דברים אכזרים יותר ואכזרים פחות. אשמח לקבל כול ידיעה על מקום כזה בארץ. בעבר סרקנו בחו"ל- אך הבעיה הייתה זמן... תודה מראש.

yontik

New member
סריקות 3D ../images/Emo31.gif

הי, צר לי לאכזב אותך... לפני שנה חיפשתי ולא מצאתי. אני גם לא בטוח שתוכל למדל ככה גופים כל כך מורכבים. אבל הנה טיפ : אם יש לך קשרים עם חברה שעושה CT - תוכל לסרוק את הגופים ברמה גבוהה מאד, לקבל את התוצר בווקסלים ולהמיר אותו לפוליגונים. אם המוצר הוא מתכתי ופשוט (כמו בורג) אתה יכול לקבל משהו סביר. אם הוא קטן מאד או מורכב ומתכתי - אתה בבעייה. מצטער שלא עזרתי

tusik5

New member
אין לי מושג איך

אבל אולי תנסה לשחד מישהו בשנקר, יש להם.

LeonardoDV

New member
את יכול להשיג מודל של מערכת שיניים

מתוך מודל Poser עם זה מספיק מדוייק עבורך. הייתי גם בודק האם ניתן למצוא מודל כזה מוכן ולקנות אותו. יש מספר אתרים ברשת שמוכרים מודלים מוכנים. לגבי אובייקטים מכאניים כגון תבריגים, אני לא רואה סיבה למה לא למדל אותם במחשב.

ATomer

New member
POSER

POSER ממש לא מדויק עבורינו. אני אצרף את התיכתובת שלי בפורום אנימציה ותקבל תמונה יותר ספיציפית: • הבעיה עם כול הקטע הזה שהדברים מאוד מאוד מורכבים וחלקם אפילו נמצאים אצל הלקוח בפה.... הכסף זה לא הבעיה כאן כי הלקוח משלם:) הזמן זה הדבר הכי קריטי- זה לא למדל בורג או שן- זה ממש דברים ספיציפים לאנשים ספיציפים- יש לי נסיון לא מועט במידול- אבל עדין אי אפשר למדל מערכת שינים שלמה ביומים. בברגים יש חריצים אשר עוברים דרך ההברגה בסיבוב נגדי עם שינוי גודל ושינוי רוחב- משהו באמת מורכב- אנחנו לא סתם הגענו למסקנה שצריך למדל בסריקה. כמות הפוליגונים היא תמיד קריטית- יש לנו כמה מודלים עם מאות אלפי פוליגונים - כמות מול איכות. עד עכשיו עשינו את זה בחו"ל- הבעיה היא שצריך את הדברים מהר יותר ולא תמיד קיבלנו את הדברים בזמן. אני אנסה להכניס לכאן תמונה של אחד הברגים שלהם- אם ירשו לי- חלקם רשומים כפטנט- ויש תחררות פראי ואכזרית בתחום- רופאי השינים האלה- יותר גרועים מאיתנו- האנימטורים:) בכול אופן המון תודה.

yontik

New member
נסיון

<P align=right><FONT size=2><FONT face=Arial>נסיון לכתוב <STRONG>בעברית <FONT size=3>בגדול </FONT><FONT color=red>באדום</FONT> <FONT color=blue>ובכחול</FONT></STRONG> </P>​

למעלה