התפלאתי מעצמי

התפלאתי מעצמי

כי לחצתי על באנר :) של אינטרנט זהב... "אם תלחץ כאן לא נגיד לך" :) אכן לא אמרו :) מישהו יודע אם כדאי לי להתקשר?.... או שגם שם לא יגידו לי....

dylan

New member
אל תתקשר..

יש דברים הרבה יותר חשובים מכסף (אמנם כנראה לא למנכ"ל אינטרנט זהב אבל בכל זאת..).

חזק ואמץ על האומץ שלהם

אני בעד פרסום אמיץ וחייבים להודות שאינטרנט זהב לוקחים פה סיכון. כי גם ככה קשה מאוד להגיע אל קהל היעד במסר שלך ואם הוא כבר קלט אותך, אתה מונע ממנו פרטים על המבצע שלך ודורש ממנו לעשות משהו אקטיבי בשביל זה. תחילה ללחוץ על הבאנר, מה שמעט גולשים עושים (אחוזים בודדים מאלו שנחשפים לבאנר) ואחר כך להתקשר ולדבר עם איש מכירות שלהם שזה בכלל משהו שגורם לרתיעה. אבל, יצרו פה סקרנות, יצרו תדמית של מבצע כל כך אטרקטיבי שאסור לפרסם ויכול להיות שמי שבאמת מתעניין ומתלבט בימים אלו באיזה ספק לבחור, יעשה את הטלפון הזה וישתכנע. מעניין יהיה לראות את נתוני ההצלחה של הקמפיין, למרות שיש לי הרגשה שלא נראה ובכלל, זה מאוד קשה למדוד כזה דבר מלכתחילה.

אגב, בפעולה האקטיבית

בגלל שרוב המתחברים הם בנים (?) משתלם להם להשכיר טלפניות. בנות. אחוזי ההצלחה של שיוך הלקוחות החדשים כמעט תמיד יהיו גבוהים יותר מאשר שאיזה בן יענה לי, "אינטרנט זהב מלחמה". אינסייט: "אני מנתק או תעביר אותי למישהי נשית יותר".

OrenJuice

New member
גם אני לחצתי.

אולי זה טוב לסקרנים, אבל אני כמעט משוכנע שלא הרבה אנשים גם יתקשרו.

למעלה